öylemiii

rahim incelmesi yaptigini bilmiyordum,ama ben ilk defa yapicam canim,nedense icimden bir ses hep icmem gerektiginden yana:44:kizzz daha fazla kendini desifre etme istersen,tekrar geri bamlamasinlar seniii

öylemi,benim daha adetim biteli 10 gun oldu,o zaman baslayabilirim..yarin basliyim bariii,ben burlardayim da sen nerdesin kiz sevtun

allah sifa versin canim benim,iyi dusun canim,iyi olsun.allahin izni ile birsey olmaz sen merak etme
cok duygulandirdin beni kardelencim yaa,gel bir sarilayim sana

haklisin hepimizin derdi,istegi bir olunca birbirimizi daha iyi anliyor ve rahatliyoruz
canim rabbim birdaha yasatmasin,daha cok yenisin..hem hamile kalabiliyorsun yaniii,bu bile senin icin bir avantaj..ayrica aramiza hosgledin
haklisin canim,gözunu para burumus doktorlar yuzunden psikolojimiz dahada bozuluyor,ama yine de umit verenleride yok degil

canim bende cok bilmiyorum,ilac ismi yazman dogru olmayabilir sanirim,istersen özeline gönderebilirim??haftada 1 kez igne vuruluyor,sperm artirdigini söyledi doktor..bende horman dengeleyici damla iciyorum gunde 3 defa,ama tadi cok kötu
canim hayirli olsun bebegin,rabbim kucagina lamak nasip eylesin
pazar gunu hic tv de birsey olmuyor,haklisin kardelencim..hele esler calisiyor ise daha bir sIKIci oluyor pazalar
yok canim kirilmam ben size

benim adetim geceli 10 gun oldu,saracoglunun sitesini hic okumadim,burda duymustum adetimden sonra 7.gunu icmem gerektigini,o zaman ben yarin basliyayim insallah

canim benim yaa,rabbim sifa versin ilac icmeye gerek kalmasin insallah tatlim
yok kiz ne alinganligi,ben saka yapmistim sadece
insallah pelincim insallah,rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin hepimizin tatlim