henuz yenı mezunsun cnm benım ben bıtırelı 3 yıl oldu kpss denen ılletle cebellesıyorum halen... bıraz sabret,bu kadar cabuk streslenme cnm bırazda nasıp işi...
bende hazırlanıyorum kpssye ama puanlar çok yüksek benim bölümden en az 83 yapmak lazım yerleşebilmek için teşekkür yorumun için...
ozebus _41 inşaallah yerleşirsin bu sefer...
evet puanlar yukseldı baya baya... ınsallah cnm saolasın herkes senelerce dirsek çürütüyor sıralarda ve bunun ödülünü almak ıster haliyle ama ıste yapcak bırsey yok maalesef... arkadasım odtü mühendıslık mezunu ama iş bulamadı ve kpss ıle tapu kadastroya atandı düşün yani,haksızlık ıste emegının karsılıgı deıl bu ama ekmek aslanın agzında hesabı...
ben mezun olalı 4 yıl oluyor eyvahedigeldismile
İlk yıl senin gibi kötü iş deneyimlerim oldu sonra pes ettim.
Sen pes etme,aramaya devam et,ne mezunusun bu arada..?
Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı mezunuyum pes etmiyorumda yinede morali bozuluyor insanın derinss
Tek yol Kpss gibi görünüyor.
Sınava başvurdunuz sanıyorum hiç vakit kaybetmeyin her anınızı değerlendirin.
Çalışmaya başlayın.Şimdi yerleşmesenizde herhangi bir alımda yerleşirsiniz..?
Yapacak birşey yok ülkenin şartları böyle,çok acı ama böyle..
Evet başvurdum,çalışıyorum da ama yinede endişe ediyorum işte...inşaallah yerleşirim gerçekten çok acı hadi ben 2 yıllık mezunum ya lisans mezunları ne yapsın bunları düşününce daha kötü oluyorum yakında işe girebilmek için sadece üniversite diplomasıda yetmicek galiba..
Lisans mezunuyum,şu an başka bir lisans programında daha okuyorum.
4 yıl önce mezun oldum hala işsizim böyle gairp bir hayat işte akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?