- 20 Temmuz 2007
- 4.228
- 664
- 723
Canım yaBaşlığı görünce içim sızladı resmen
Kahretsin böyle düzüeni.Okuyoruz sonunda evde oturuyoruz.
Bunun için mi deyip isyan etmemekte zor
Ben çok şanslı guruptaydım, mezun olduktan 6 sonra atandım kendi şehrime.
Ama ben şanslıydım bu memurluk olayı olmasaydı bende arayış içindeydim
Yada çok zor bir durumda çalıyor olurdum mesleğim gereği
Kahretsinki üniversiteyi açmayı marfiet sayıyor büyüklerimiz ama sonucunda iş yok.
4 yıl evvel kuzenimle beraber mezun olduk ama onunki hüsrandıAma onda şöyle bir hata oldu.
Her işi beğenmedi haklıydı ama biyerden başlamak şarttı, tecrübe olmayıncada işte olmadı tek şansı kpss
O yüzden siz elinizden geleni yapın yinede, sertifikalar falan almaya çalışın gerçi bunların hepside paraya bakar
Olmadıküçük bir işten başlayın zorluda olsa en azından bi tecrübe görünür ve geçişte kullanabilrsiniz.
Elbet sizinde vaktiniz saatiniz var.
Maalesefki ülkemizde her konuda birşeylere sahip olmak çok zor.
Bende devletteyim imrenilecek bir durum gibi ama bende eşimle kavuşamıyorum tayinimi yapmıyolar onunkinide tabi.
Eğer olmuyorsada hayır yönünden bakın bazen iş sahibi olmakta çok yıpratıcı olabiliyor.
Tabi sonuçta getirileride çok ama olmazsa da üzmeyin kendiniz önce sağlığınız lazım size çalışabilmek için.
Allah yardımcınız olsun
cnm ben de mhz deyim bi de bizimki satış :S
musteriler ölduruyorlar insanı...
bugun birine dıorum : ....... ile gorusebilir miyim? diye...burası ev ,diyo :S
benım de bayagı oldu orda...iş bulup cıkayım diyorum iş yok
bizim ordakiler de cogu univ mezunu...
yıne de bi kaç ay çalişip cıkarsın...
ne bilim o 2sinden birine girsen bi ayda 500 alıp cıkarsın mesela harclık olur....
uzun vadeli çagrı merkezi insana kafayı yedirtir....ama kısa sureli gir,tabi bunu onlara söyleme :)
bıras çaliş cık sonra aramaya devam et iş...
cunku bulmak cok zor....
cnm ben de mhz deyim bi de bizimki satış :S
musteriler ölduruyorlar insanı...
bugun birine dıorum : ....... ile gorusebilir miyim? diye...burası ev ,diyo :S
benım de bayagı oldu orda...iş bulup cıkayım diyorum iş yok
bizim ordakiler de cogu univ mezunu...
yıne de bi kaç ay çalişip cıkarsın...
ne bilim o 2sinden birine girsen bi ayda 500 alıp cıkarsın mesela harclık olur....
uzun vadeli çagrı merkezi insana kafayı yedirtir....ama kısa sureli gir,tabi bunu onlara söyleme :)
bıras çaliş cık sonra aramaya devam et iş...
cunku bulmak cok zor....
siz bır ayda 500 tl mı alıyorsunuz
asgarı ucret bıle degıl kı bu bence degmez 500 tl ıcın yorulduguna uzuldum yanı
bende cagrı mrkz ısı arıyorum ama satıs degıl musterı hızmetlerı
çağrı merkezinde çalışanlar bilgi verirse sevinirim ??
2 yıllık sözleşme yapılıyor..2 yıl az bir süre değil canım ya...
Dağa taşa üniversite açıp talepten çok arz yarattırılarsa olacagı bu.Analar babalar 4-5 sene o çocugu finanse eder, o çocuk ne b meslek öğrenir, ne bi zenaat, sonra üniversite bitirmiş adama her işi de yaptıramazsınız, kalakalır işte böyle ortada. neymiş? üLkemizin üniversite mezunu oranı yüzde bilmem ne olacakmış . Analar babalar, görün işte böyle örnekleri de çoluğunuzu çoğunuzu saçma sapan okullara sırf üniversite okusun diye göndermeyin. Kusura bakmayın, acı söylicem. Neden yazdınız ki "yönetici yardımcılığı" bölümünü? Onun sekreterlik olduğunu, sekreter olmak için ya lise mezunu olup çekirdekten yetişmek gerektiğini ya da işletme bitirirseniz ancak "yönetici yardımcısı" olup"büro yönetimi" yapacagınızı bilemediniz mi? kimse de size bildirmedi mi? Eminim öğretilse her işi de yaparsınız. Çünkü iş işte öğreniliyor. Ama öğretilse her işi yapabilecek , ve buna ek olarak taş gibi sıfatları, kapı gibi diplomaları olan insanlar tercih edilir tabii ki, arz çok talep yok. Allah yardımcınız olsun, umarım kısa sürede siz ve sizin gibi siyasi rant ve sistem kurbanları daha az ezilebilecekleri şartlarra kavuşurlar. Çağrı merkezi çalışanı olayına hiç girmeyeyim, çünkü daha 2 gün önce "başka dilde aşk" adlı filmi izledim, acım ve nefretim taze.
dur bakalım daha 1,5 ay olmuş
ben mezun olduktan sonra 6 ay boş gezdim... hayırlısıyla olur birşeyler inşallah, hemen moralini bozma...
son sayfaya bakmamıştım, iş bulmuşsun, hayırlısı olsun..
Benim bi arkadaşım da büro yönetimi ve sekreterlik okumuştu... sonra sınava tekrar girip 4 yıllık tarih bölümü yazmış... aynı odada kalmıştık yurtta tarih okurken...
hep o okuduğu 2 yıla lanet ederdi, boşuna geçti diye... tarih bölümünü bitirip, sekreterlik diplomasıyla merkez bankasına girdi :)
şimdi benden yüksek maaşla çalışıyor orda :)
bazı şeyler de kısmet yani biraz gerçekten...
Bu arada kızlar bugün iş görüşmem vardı...
İşe alındım...:lepi:
3 büyük beyaz eşya firmasından birinin çağrı merkezi.
Satış değil...sözleşmede yok gece vardiyasıda.hihoyyyt
servisi sigortası yemeği ve ücreti benim için yeterli geldi..a.s
yarın hayırlısıyla eğitime başlıyorum..1 hafta eğitim süresi...
destek veren herkese çook teşekkür ederim...a.s.
Bu arada kızlar bugün iş görüşmem vardı...
İşe alındım...:lepi:
3 büyük beyaz eşya firmasından birinin çağrı merkezi.
Satış değil...sözleşmede yok gece vardiyasıda.hihoyyyt
servisi sigortası yemeği ve ücreti benim için yeterli geldi..a.s
yarın hayırlısıyla eğitime başlıyorum..1 hafta eğitim süresi...
destek veren herkese çook teşekkür ederim...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?