Dişiğini konuşturma sanatı :) tavsiyeler,taktikler ne yapmalı nelerden kaçınmalı ...

ayisiltisi

bıdıkkkk
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2010
401
0
46
İstanbul
evet bayanlar burdan birbirimize fikir taktik tavsiye artık adı her neyse tecrübelerimizi paylaşıyoruz.Dişiliği konuşturma sanatı show timeee:) :118:

evet bayanlar burdan birbirimize fikir taktik tavsiye artık adı her neyse tecrübelerimizi paylaşıyoruz.Dişiliği konuşturma sanatı show timeee:) :118:

Güzel topic.Aslında her kadın yapabilir bunu çok basit erkkler biraz bu konuda zayıflar bunu hepimiz biliriz.Ama önemli olan dogru yerde dogru şeyleri yapmaaak

Güzel topic.Aslında her kadın yapabilir bunu çok basit erkkler biraz bu konuda zayıflar bunu hepimiz biliriz.Ama önemli olan dogru yerde dogru şeyleri yapmaaak

O ZAMN sendende bir fikir alalım mesela bir erkeği bağlamak için altın kurallar ....................dır.

ykarıdaki boşluğu doldur kuzu

Erkekler değişikler hem de çok yani,bir erkeği bağlamak koalydır ya da etkilemek ama önemli olan onu elde tutmaktır.
Bir erkek gördüm çok beğendim örneğin,önce kafamda bitriir işi, daha sonra yavaş yavaş bilgi toplarım,ona yaklaşıruım bir şekilde arkadaş olarak ya da başka bir şekilde.En önemliisi ben gözünün içine sokmam kendimi, onun beni farketmesini sağlarım :82:
zaten önemli olan tek noktada budur bence.Ne kadar güzel olursanız olun bir erkeğin üzerine çok düşerseniz o sizen sıkılır. Önemli olan onu sıkmadan istemem yan cebime koy taktiğpi ile,birazda kendinizi çekerek ondan ona yaklaşmaktır.
Zor kadın herzaman hoşlarına giden,cabuk ve kolay elde edilenin pek de değeri olmamıştır şimdiye kadar bunu unutmamamız gerekir.

erkekleri bağlamak çok kolay bence de. küçük bir çocuk gibiler =) fakat çok nadiren uğraşmaya değer buldum gerek yok. bağlanınca bırakmıyorlar çünkü . aynı şekilde bağlanmak iki tarafı da üzüyor, o yüzden ciddi düşünmüyorsanız uğraşmayın derim...

bende merak ettim..dişilik nerde niçin kullanılır..ben hiç gereksinim duymadım..ama duyabilirim o yüzden ilgiyle takipteyim..

Güzel konuymuş bakalım kimler neler yazıcak erkekler saftır aslında hemen hemen iki güzel söze kanarlar ama dişiliğe geline konu taktik fln denemedm hiç ama taktikleri de merak ettim yani

1.şart dişiliğini konuşturmada dış görünüş,vücut dilidir.Cat-walk,soğuk,ama gizemli bakışlar ve duruş,öncelikli kurallar.

suscan konuşmucan karışmıcan itirazları aşıcan sevecen yapacan edecen sinirlenmicen kızmıcan yargılamıcan DÜNYANIN EN KÖTÜSÜ SONUNDA YİNE SEN OLCAN :82:O YÜZDEN HİÇ UGRAŞMICANNN SALLLLAAAAA

herkese günaydınn bayanlarrr:)
valla 4yıılık ayrıldıgım sevgileme nazaran şimdikinden bahsediyorum ne yaptıysam tersini yapıyorum sonuçmu ? yakında yüzük takıcaz hahahaha.

mesela ne diyorsa tersini yapın ama bunu yaparken vücut diliniz konussun azınız baska konussun bedenınınz başka haya yaptıgınızda sırnasın küçük kız çocugu gibi yawsayın:) o hatalıykende afedersiniz azına..... :) dün bowlingde senn için bi delilik yapayımmı dedi yap dedim herkesin içinde sevi cok seviyorum aşkım dedi kucakladı döndürüyo ben ne yaptım askım show gerek yoktu bunu zaten biliyordum dedim sonra tavır yaptı bilmem ne 2öpücük bi gülücük ayakkabılarımı giydiriyo çıkarıyo herkes ona bakıyo çok komikti:)

burdan çocuğu parmağında oynattığını söyleyebiliriz o zaman yazık çocuğa ya

burdan çocuğu parmağında oynattığını söyleyebiliriz o zaman yazık çocuğa ya

kesinlikle:) çok uyumlu birisi zaten bide fark ettimki nabıza göre şerbet yani kişiye göre yapacaksın tabi bunları öncelikle karsındaki erkeği tanıman gerekiyor sonra ek olarak karar verilmeli neler yapılıp neler yapılmayacagı *
-kural 1 = gözlem

eh madem öyle ben de bir kaç taktiği sıralayayım (bunları bir evlilik terapistinin kitabından aklıma geldiği kadar yazıyorum =)

---ilişkide kendi kimliğimizi korumamız, karşı tarafa fazla bağlanıp onu sıkmamamız (fazla ilgi erkekleri uzaklaştırıp, kapanmalarına neden olur, ayrıca cinsel ilgilerini de kaybederler)

--- öfkelendiğimizde ya da kırgınlık hissettiğimizde onunla direk mücadele etmemiz. karşı tarafla bunu paylaşmamız ama suçlamadan, tehdit etmeden, suçlu kim diye aramaktan ziyade sorunu çözmeye odaklanıp çözümü aramak ve uygulamaya çalışmak

---erkekleri oldukları gibi kabul etmek. onlar duygularını bizim gibi gösteremezler, bu yüzden sevgileri gösterme tarzlarından dolayı onları eleştirmemek ve oldukları gibi kabul etmek... eğer sevgisini gösteremiyorsa zaten bunu öğrenememiştir, bu yönden onu yargılamamak...

---her ne kadar göstermeseler de erkeklerin ilişkiye aslında kadınlardan daha fazla bağımlı olduklarını bilip buna göre davranmak. erkek bir ilişkiye bağlandıktan son derece bağımlı hale gelir.

---onun için sıradışı şeyler yapıp, beynindeki yerimizi sağlamlaştırmak.

---kendi beklentilerimizin farkına varıp bunları gerçekleştirmediği için ona olan içerlememizin önüne geçmek. mesela bizi terk etmesinden ya da sevmemesinden korkup bu yönden ona sevgisini göstermesi için baskı yapmamız yani kendi güvensizliğimizden dolayı onu zorlamamız ters teper ve daha fazla uzaklaşmasına sebep olur. bunun yerine onu duygularında serbet bırakmak erkek kendini güvende hissettiğinde duygularını açacaktır...

şimdilik aklıma gelenler bunlar

ewet çok mantıklı seyler fakat her dediğinede he diyip bağlanmazkı zaten bi süre sonra çok motomon standart bayan modeli olarak görüyorlar erkekler birasda zoru seviyor gecen bi erkek arkadasm hep düzenli ilişkisi olmadıgından yakınıyor çokda yakışıklı bir sürü talibi var ama cocugun dediği sey-beni çekip cevirebilecek hakkımdan gelecek hatun lazım :) aynen bole dedi

işte arkadaşının söylemek istediği şey ilk maddede söylediğim ''kendi kimliğimizi korumak'' tır. yani bu herşeye evet diyeceğimiz anlamına gelmiyor, kendi doğrularımızı elbet savunacaz. Ama bu demek değildir ki karşı tarafın rahatsız olduğu bir davranışı yineleyecez. Eğer hoşlanmadığı bir davraşımız varsa buna göre dğeişim yapmamız gerek. Tabi aynı şey kendisi için de geçerli. Eğer biz özverili davranıp onun isteklerini önemsediğimizi gösterirsek o da buna göre tavır alıp değişecektir...

güzel konuşun.
etkili ve doğru konuşma erkekleri baştan çıkarabilirmiş,gündem hakkında konuşurken ya da bir olaydaki izlenimlerinizi aktarırken bilgili ve kendinizden emin konuşursanız karşı taraf etkilenir mesela kızlar erkekler genelde kadınların siyasetten anlamadığını düşünür bi erkekle oturup politika hakkında konuştuğumda ağzı on karış açılmış vaziyette "tabiki evet" diyip kalır sonrada o itiraf gelir vay be kadınlarda siyaset yapabilirmiş neyse konudan farklı oldu biraz sanırım :) bağışlayın. diyeceğim fransıııııız kalmayın bi ortamda konuşun konuşturun

Bir erkeği etkileyecekseniz ;
-kısık şuh bir ses tonuyla konuşun.
-gözlerinin içine bakın
-kendinizden emin olun
-gerekirse onunla dalga geçin ve ukala olun
çok iyi niyetli ya da saf kızları sevmez erkekler,güçlü kadın severler ona her defasında laf yetiştiren ve alltta kalmayan kadın bu herzaman işe yarar:82:
-yürüyüşünüz dik ve emin adımlı olsun cat-walk yürüyüşler ve topuklu ayakkabılar erkeklerin dikkatini çeker
-çoğu erkek acık sactansa at kuyrugunu daha çekici bulur
-esmerseniz kesinlikle Kırmızı bir ruj edinin ama doğru kullanmayı bilin
-makyajınızı abartmayın boya küplerinden pekde hoşlanmazlar
-dış görünüş kıyafette önemli tabiki kendinize yakışanı giyinin ,moda diye absürt şeyler giyinmekten kaçının bu hiçde hoş gelmiyo onlara
-farklı olun ve kafanıza koyun..
bunların hepsi tecrübelerimle sabittir kızlarrrr
felaket işe yarıyor, kafama koymam yeterli onun ruhu bile duymazz bir bakar ki bende bulmuş kendini :82:

tanıyormuyuz o arkadasını hayatım

sen tanıyorsun kuzu samet böle dersi hep bide benm eski şenol varya oda ole derdi adamın mankenlerle takılıyordu bende ne buldun diyordum bana kök söktüre bilen ve hayır diyen tek kızsın derdi hep heeheh

haha evet bakın kızlar bır de bu var,hep pohpohlanmıs evet denılmıs erkeklere daha cekıcı gelıyor boyle kızzzlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…