- Konu Sahibi ayisiltisi
-
haha evet bakın kızlar bır de bu var,hep pohpohlanmıs evet denılmıs erkeklere daha cekıcı gelıyor boyle kızzzlarrr
suscan konuşmucan karışmıcan itirazları aşıcan sevecen yapacan edecen sinirlenmicen kızmıcan yargılamıcan DÜNYANIN EN KÖTÜSÜ SONUNDA YİNE SEN OLCAN :82:O YÜZDEN HİÇ UGRAŞMICANNN SALLLLAAAAA
herkese günaydınn bayanlarrr:)valla 4yıılık ayrıldıgım sevgileme nazaran şimdikinden bahsediyorum ne yaptıysam tersini yapıyorum sonuçmu ? yakında yüzük takıcaz hahahaha.
mesela ne diyorsa tersini yapın ama bunu yaparken vücut diliniz konussun azınız baska konussun bedenınınz başka haya yaptıgınızda sırnasın küçük kız çocugu gibi yawsayın:) o hatalıykende afedersiniz azına..... :) dün bowlingde senn için bi delilik yapayımmı dedi yap dedim herkesin içinde sevi cok seviyorum aşkım dedi kucakladı döndürüyo ben ne yaptım askım show gerek yoktu bunu zaten biliyordum dedim sonra tavır yaptı bilmem ne 2öpücük bi gülücük ayakkabılarımı giydiriyo çıkarıyo herkes ona bakıyo çok komikti:)
yok bee sende amma vicdansızmışsın..çocuk o kadar medeni cesaret göstermiş..belki taktiklerinle değildir olacağı varmışdır olmuştur nişan yani..
bilmem belkide haklısındır..bu erkeklerin kullanma klavuzu yokmu..
suscan konuşmucan karışmıcan itirazları aşıcan sevecen yapacan edecen sinirlenmicen kızmıcan yargılamıcan DÜNYANIN EN KÖTÜSÜ SONUNDA YİNE SEN OLCAN :82:O YÜZDEN HİÇ UGRAŞMICANNN SALLLLAAAAA
bak aklıma bi atasözü geldi
:13:
göster ama elletme
erkekler iyi gunde pohpohlanmayi seviyor,yeri gelince de kadinin disli olmasini..
bazi taktikler cok tecrubeli erkeklere sokmezcetin cevizlere dikkatt:92:
herkese günaydınn bayanlarrr:)valla 4yıılık ayrıldıgım sevgileme nazaran şimdikinden bahsediyorum ne yaptıysam tersini yapıyorum sonuçmu ? yakında yüzük takıcaz hahahaha.
mesela ne diyorsa tersini yapın ama bunu yaparken vücut diliniz konussun azınız baska konussun bedenınınz başka haya yaptıgınızda sırnasın küçük kız çocugu gibi yawsayın:) o hatalıykende afedersiniz azına..... :) dün bowlingde senn için bi delilik yapayımmı dedi yap dedim herkesin içinde sevi cok seviyorum aşkım dedi kucakladı döndürüyo ben ne yaptım askım show gerek yoktu bunu zaten biliyordum dedim sonra tavır yaptı bilmem ne 2öpücük bi gülücük ayakkabılarımı giydiriyo çıkarıyo herkes ona bakıyo çok komikti:)
dişiliği öne çıkarmak için seksapalite kullanılmalıdır yürek hoplatıcaksın yavaşca ve munzurca:89::89:
gerek konuşma tarzınız gerek yaklaşımınız gerek jest mimikleriniz kadınsı olmalıdır öyle bir konuşacaksınızki dudaklarınızı heyecanla okuyacakhoş masum bir o kadar da merak uyandırarak gülümseyeceksiniz bakışlarınızdaki albeni hiç sönmeyecek dişilik deyince illa açılıp saçılmak gerekmiyor bu arada sade klasik bir kıyafet kıpkırmızı bir ruj ve topuklu ayakkabıyla fiziksel olarak dişiliğinizi konuşturabilirsiniz
güzel bir konu.ama erkek önce zeki kadın mı zeki olmayan (ya da öyle görünmeyen) kadından mı hoşlanıyor? güçlü mü ona muhtaç mı? ben güçlü olduğumu kanıtlayınca kaybettim sankiben hoşlanmasam da, partnerine ona muhtaçmış duygusunu veren, kendisi pek bir iş halledemeyen, uysal kızlar daha mutlu ediliyor gibi ama ben böyle değilim...hangisi daha çekici?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?