- Konu Sahibi ayisiltisi
-
hmm anladim canim:) benimde çok agrim olur.. bazen derim yaaa bu regl ne kotu bisey..keske sadece evlendikten sonra olsaydik diyeee:))) ama olmayincada insan kendini çok kotu hissediyo o yuzden buyuk konusmiyim ben yinede...:)
ehehehe
Ay cok tatliii:)) birde çorba falan yapip içirtseler ne romantiik filimlerdeki gibi:)))
herkese günaydınn bayanlarrr:)valla 4yıılık ayrıldıgım sevgileme nazaran şimdikinden bahsediyorum ne yaptıysam tersini yapıyorum sonuçmu ? yakında yüzük takıcaz hahahaha.
mesela ne diyorsa tersini yapın ama bunu yaparken vücut diliniz konussun azınız baska konussun bedenınınz başka haya yaptıgınızda sırnasın küçük kız çocugu gibi yawsayın:) o hatalıykende afedersiniz azına..... :) dün bowlingde senn için bi delilik yapayımmı dedi yap dedim herkesin içinde sevi cok seviyorum aşkım dedi kucakladı döndürüyo ben ne yaptım askım show gerek yoktu bunu zaten biliyordum dedim sonra tavır yaptı bilmem ne 2öpücük bi gülücük ayakkabılarımı giydiriyo çıkarıyo herkes ona bakıyo çok komikti:)
callidora gibi bana da öğretin hiç bilmiyorum.
bir de yanlış yaptığım şey şu : bişey isteyince direkt söylüyorum beğeniyorsam beğeniyorum diyorum beğenmiyorsam beğenmedim diyorum. zamana bırakamıyorum bir şey hemen olsun istiyorum ya da hemen bitsin istiyorum. buna benzer çok var daha.
bana da yardım lütfen
valla benimki bırak ben o haldeyken eve gelmeyi, buluşmuyor bile, yat uyu diyo
erkekler gerçekten kadınlar konusunda çok zayıflar
Sen neler yapiyosun kiss ?? :))
Oncelıkle gozlerını konusturmayı bıleceksınHele ılk randevularda aman ha az ve oz konusacaksın
Zekı oldugunu dusundureceksın ama cok degıl cunku erkekler cok zekı hatunu tasıyamazar
Bakımlı ve temız olacaksın bulusmalarda ozendıgını gostereceksınHa bısey yapmasını ıstıyosun ama o ıstemıyo ıste o sırada devreye gozyasların gırcek hıc dayanamazlar Ben kocısımı boyle tavladım Ve hala acumun ıcınde
gecen gun evde eski bi kitap buldum orda bunla ilgili seyler yaziyoduaklimda kalanlar sizi baskalarindan ayiran bir konudaki ustaliginizi sergilemek, sadelik, erkegi ovmeyi bilmek ve erkeklerin cogunun isini kadinlardan bile daha fazla onemsedigini bilip ona gore davranmak, arada bir ayriliklar yaratmak (ayri ayri tatile gitmek gibi), kiskancligin dozunu ayarlamak. ovguyle ve isle ilgili kisimlar benim ilgimi cekmisti. herkesin farkina vardigi bir ozelligini ovmek yerine onun 'hadi ya oyle miyim' demesine neden olacak biseyleri ovmek. gercek bir erkek isini herseyden ustun tutarmis. bu konuda onu destekleyen, calismasi gereken zamanlarda ondan ilgi beklemeyen kadin degerli olurmus ki bu madde beni benden aldi. adamin yorgunluktan oldugu zamanlarda bile banane ben senin sevgilinim bana da zaman ayirmak zourndasin diye az ayakta tutmadim
bide aklıma gelmişken omuzlarını ve sırtlarını okşamanız hoşlarına gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?