Dişiğini konuşturma sanatı :) tavsiyeler,taktikler ne yapmalı nelerden kaçınmalı ...

valla benimki bırak ben o haldeyken eve gelmeyi, buluşmuyor bile, yat uyu diyo

Bana da biri cilve öğretsin resmen cilveden yoksun yontulmuş biriyim. Beğendiğim biri var mesela ama o çok kendi halinde takılıyor... Bir yardım eli uzatınız bana bayanlar lütfen...

ben de böyle olmak istiyorum... :44:

önceki sevgilim beni çok seviyordu ama ben onu sevmediğim için ayrıldık aşk bitmişti bende ama şimdi hala gel desem gelir ama evlenmek için çok ısrar ediyor. annene babana söyle vs. ama ben onunla evlenmeye bile karar vermedim aşk bile yok sevgi yok sadece saygıyla da olmaz..
allah karşımıza iyi insanlar çıkarsın..

callidora gibi bana da öğretin hiç bilmiyorum.
bir de yanlış yaptığım şey şu : bişey isteyince direkt söylüyorum beğeniyorsam beğeniyorum diyorum beğenmiyorsam beğenmedim diyorum. zamana bırakamıyorum bir şey hemen olsun istiyorum ya da hemen bitsin istiyorum. buna benzer çok var daha.
bana da yardım lütfen

Ben o kadar dikekt demiyorum da hani birini beğendim mi gidip söylemek geliyor içimden ama söylemem lazım tabi...

Kizlar bence bu topik boyle degil.. yani biz size karsinizdaki insana ondan nasil hoslandiginizi belirtmek için soyle bakin gozunun içine bakin demiyoruz, zaten oyle yapsaniz adamlar ordan kosarak kaçar.. bu kiz delimi ne bakiyo bana oyle derler... erkekler kadinin gozunden anlarlar...emin olun...
bu topikte sevdiginize veya esinize yaptiginiz disilik ten bahsediliyo bence :)
cocukluklar cilveler, kadinliginizi one cikartmak gibi.

Umarim yardimci olmusumdur...

valla benimki bırak ben o haldeyken eve gelmeyi, buluşmuyor bile, yat uyu diyo

eee tabi o anki sinirimiz cok fena,önünmüze gelene firça atabiliriz yani o kdr feci bi sinir oluyor insanda :))
degil o haldeyken disiligimizi konusturmak insan kendini psikolojik olarak cirkin bile hissediyo :))

eski sevgilime karşı çok farklı davranıyordum. şimdi ki sevgilime nazaran. sürekli üzerine düşüyorum. canım cicim falan. kötü bir şey yapsa da kızamıyordum üzülecek diye. ne oldu peki? terkedildim! şimdiki sevgilim canım benim. çok üzerine düşmyorum. fazla sevgi göstermiyorum ki anlamı kalsın. şimdi kulağına arada bir seni seviyorum diye fısıldayınca yetiyor:92:

kasayı yan yatırın, çok işe yarıyor

Oncelıkle gozlerını konusturmayı bıleceksın Hele ılk randevularda aman ha az ve oz konusacaksın
Zekı oldugunu dusundureceksın ama cok degıl cunku erkekler cok zekı hatunu tasıyamazar
Bakımlı ve temız olacaksın bulusmalarda ozendıgını gostereceksın Ha bısey yapmasını ıstıyosun ama o ıstemıyo ıste o sırada devreye gozyasların gırcek hıc dayanamazlar Ben kocısımı boyle tavladım Ve hala acumun ıcınde

vaay vayyy sende de ne elmaslar var mis :)))

gecen gun evde eski bi kitap buldum orda bunla ilgili seyler yaziyodu aklimda kalanlar sizi baskalarindan ayiran bir konudaki ustaliginizi sergilemek, sadelik, erkegi ovmeyi bilmek ve erkeklerin cogunun isini kadinlardan bile daha fazla onemsedigini bilip ona gore davranmak, arada bir ayriliklar yaratmak (ayri ayri tatile gitmek gibi), kiskancligin dozunu ayarlamak. ovguyle ve isle ilgili kisimlar benim ilgimi cekmisti. herkesin farkina vardigi bir ozelligini ovmek yerine onun 'hadi ya oyle miyim' demesine neden olacak biseyleri ovmek. gercek bir erkek isini herseyden ustun tutarmis. bu konuda onu destekleyen, calismasi gereken zamanlarda ondan ilgi beklemeyen kadin degerli olurmus ki bu madde beni benden aldi. adamin yorgunluktan oldugu zamanlarda bile banane ben senin sevgilinim bana da zaman ayirmak zourndasin diye az ayakta tutmadim

Peki almontree sen bunlari uyguladin ise yaradi mi ?? :))

bide aklıma gelmişken omuzlarını ve sırtlarını okşamanız hoşlarına gidiyor

Ayyy.. ben bir yüzünü görebilsem okulda zaten. Benim gözüme kestirdiğim böyle çok kendi halinde, toplanıp içmeye gidiyoruz gelmiyor filan. Tüm arkadaşlarını tanıyorum arkadaşımlar zaten ama bir onla iletişime geçemiyorum bir türlü...Valla ne olacak halim bilemiyorum.

ya bişe diyimmi şunu fark ettim ben zor erkek seviyorum.şimdiki sevgilim zaten bi gözkırpmaya geliyor iç albenisi yok beni tahrik etmiyor tam aksine çocuk gibi hareketleri çok itici( oysa eski sevgilim ahhh ahhh amaonunda baska huyları iyi off off öyle karışıgımkı ayrıca onlar nie böyle taktik geliştirmiyor hep kadıonalrmı düşünmek zorunda çok sinirliyim sevgilimi öldürmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…