- Konu Sahibi ayisiltisi
-
bende söyliyim bari biraz =) bu 2.5 yıllık ilişkimde öğrendim çocuğu
-öncelikle dırdır kesinlikle yok ama trip sonuna kadar kırıldığınızı belli edin suratınızı diğer tarafa çevirin, bi 5 dk uğraşsın sonra yelkenleri suya indirin, fazla naz aşık usandırır
-sizi çok mu kırdı, kavga mı ettiniz, 1 gün ona izin verin en azından 1 geceyi bi yanlız geçirsin erkekler kafalarını gece daha iyi topluyor, sonraki gün mesaj atın nasılsın vs. ama barışmak için yalvarmayın, suçluysanız özür dileyin.
-çok mu ilgisiz, bunu söyleyin, büyük ihtimal bi faydası olmicaktır ama olsun.. en azından bilsin rahatsız olduğunuzu, erkekler cicim zamanları bittikten sonra böyle oluyor bu sizi sevmediği için falan değil..
-kıskançlık yapın ama aşırıya kaçmasın, arkadaşları konusunda kısıtlamayın.
-asla kendinizden ödün vermeyin, aynı şekilde ondanda istemeyin..
-arada bu arkadaşlarının yanında da olabilir tabi onların anlamicağı şekilde tahrik edicek bi laf atın, çok komik duruma düşüyolar
-son olarak erkekler çocuktur kızlar ve assla ama asssla büyümüzler
aklıma geldikçe yazarım gene
bende söyliyim bari biraz =) bu 2.5 yıllık ilişkimde öğrendim çocuğu
-öncelikle dırdır kesinlikle yok ama trip sonuna kadar kırıldığınızı belli edin suratınızı diğer tarafa çevirin, bi 5 dk uğraşsın sonra yelkenleri suya indirin, fazla naz aşık usandırır
-sizi çok mu kırdı, kavga mı ettiniz, 1 gün ona izin verin en azından 1 geceyi bi yanlız geçirsin erkekler kafalarını gece daha iyi topluyor, sonraki gün mesaj atın nasılsın vs. ama barışmak için yalvarmayın, suçluysanız özür dileyin.
-çok mu ilgisiz, bunu söyleyin, büyük ihtimal bi faydası olmicaktır ama olsun.. en azından bilsin rahatsız olduğunuzu, erkekler cicim zamanları bittikten sonra böyle oluyor bu sizi sevmediği için falan değil..
-kıskançlık yapın ama aşırıya kaçmasın, arkadaşları konusunda kısıtlamayın.
-asla kendinizden ödün vermeyin, aynı şekilde ondanda istemeyin..
-arada bu arkadaşlarının yanında da olabilir tabi onların anlamicağı şekilde tahrik edicek bi laf atın, çok komik duruma düşüyolar
-son olarak erkekler çocuktur kızlar ve assla ama asssla büyümüzler
aklıma geldikçe yazarım gene
Valla bravo;
Ben de senin yaşında erkekler hakkında bu kadar malumata sahip olsaydım keşke.
Korkulur bu yenilerden
Peki biz birazcik ilgisiz davranirsak onlarin ilgisi artar mi ?? :44: :44:
onu da denedim de ters tepti, sen beni eskisi gibi sevmiyosun diyolar hemen, valla ben daha onların ilgisini arttırıcak bi yol bulamadım bulan varsa bana da söylesinama itiraf edim regl dönemide çok üstüme düşüyo, ee 7 24 te relg olamam ya
Hmmm dogru ters de tepebilir....
Canimcim sen evlimisin ? :)
regl döneminde ustune dusuyo haa:) enteresaan . ne guzel demekki regl donemlerimizde hassas oldugumuzu biliyolar :))
yok canım evli değiliz daha üni okuyoruzregl döneminde çok ağrım oluyo benim, ay kıyamam ya, insan ağrısı hiç bitmesin istiyo bazen
bizde öyle benm çok ağrım oluyor çok üstüme düşüyor onlara gittiğimde bana su torbası ayarlamış sıcak su ısıtıyor karnımı ovuyor sıcak çay yapıyor zaten onla konuşurken birde bu yaptılarıyla ağrım geçiyoradetim yaklaşınca buluştğumuzda ağrım fazla olur diye yanında minoset taşıyor inşallah evleniriz ve hep böyle olur o zaman dişilerin en dişisi olurum dişilik neymiş gösteririm ona
pek fazla umutlanmayın kızlar yat dınlen gecer dıyolar.sizinkıler farklı olurlar inş.yok anacım nerde oyle evlı erkekkk.
bunu taktik olarak mı değerlendirirsiniz bilmiyorum ama mesela benim uyguladığım bir yöntem var çok işe yarar..ilişkimde beni hep karlı çıkarır..
onu sık sık tşk ederim..ufak tefek sebepler dahi olsa..mesela ogün çok mu güler yüzlü çok mu esprili "bugünki güler yüzün için şakaların için tşk ederim"derim..rutin beni arama periyotlarına bile "beni ihmal etmediğin için tşk ederim"derim..aslında bana sarılmalarının hiçbirinin arasında pek bi fark yok ama ben "bugün sıcacık sarıldın bana sağol"derim..yani onu sık sık takdir ederim..buda bana herhangibir hatasında onu eleştirebilme hakkını doğurmuş oluyor..vede çok tepki göstermiyor..usul usul dinliyor..
çünkü biliyorki yiğidimi sırası geldimi öldürsemde sırası gelincede hakkını veriyorum..oda gık etmiyor..aslında kişisel gelişim kitaplarındada sık sık karşılaştığım bir yöntem..sevdiğinizi alalade gördüğünüz şeylerde bile tşk edin ihmal etmeyin diyor..bende işe yarıyor tecrübeyle sabit..
pek fazla umutlanmayın kızlar yat dınlen gecer dıyolar.sizinkıler farklı olurlar inş.yok anacım nerde oyle evlı erkekkk.
bizde öyle benm çok ağrım oluyor çok üstüme düşüyor onlara gittiğimde bana su torbası ayarlamış sıcak su ısıtıyor karnımı ovuyor sıcak çay yapıyor zaten onla konuşurken birde bu yaptılarıyla ağrım geçiyoradetim yaklaşınca buluştğumuzda ağrım fazla olur diye yanında minoset taşıyor inşallah evleniriz ve hep böyle olur o zaman dişilerin en dişisi olurum dişilik neymiş gösteririm ona
yok canım evli değiliz daha üni okuyoruzregl döneminde çok ağrım oluyo benim, ay kıyamam ya, insan ağrısı hiç bitmesin istiyo bazen
hmm anladim canim:) benimde çok agrim olur.. bazen derim yaaa bu regl ne kotu bisey..keske sadece evlendikten sonra olsaydik diyeee:))) ama olmayincada insan kendini çok kotu hissediyo o yuzden buyuk konusmiyim ben yinede...:)
ehehehe
Ay cok tatliii:)) birde çorba falan yapip içirtseler ne romantiik filimlerdeki gibi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?