oooww tebrik ederim çok iyi çıkmışsın hedefe nekadar kaldı peki?evet kızlar benim için beklenen gün bugündü yani tartı günüm gcen pazar 66.5 ıken bu pazar 65.6 tam 900 gram :)
Cok güzel sonuç anlat bize bu bir hafta yaptklarnı: )evet kızlar benim için beklenen gün bugündü yani tartı günüm gcen pazar 66.5 ıken bu pazar 65.6 tam 900 gram :)
hedefim 60 şimdilik canım inşallah hepiniz başarırsınız:)oooww tebrik ederim çok iyi çıkmışsın hedefe nekadar kaldı peki?
size bahsettiğim şeyleri yapıyorum canım ekstra olarak bende yeşil elma yulaf ezmesi ve yulaf kepeği var.ben zayıflamaya yardımcı her şeyi kullanıyorum.mesela yeşilçay tadı çok pis olsada elma sirkesi.tabiki spor :)Cok güzel sonuç anlat bize bu bir hafta yaptklarnı: )
Yeşil cay bende içiyrm.yeşil elmayada bayılırım zaten.elma sirkesi yulaf kepeği fln denemedm hiçsize bahsettiğim şeyleri yapıyorum canım ekstra olarak bende yeşil elma yulaf ezmesi ve yulaf kepeği var.ben zayıflamaya yardımcı her şeyi kullanıyorum.mesela yeşilçay tadı çok pis olsada elma sirkesi.tabiki spor :)
iyiki doğmuş oğluşun allah sana bağışlasın :) kaç yaşına giriyor.Günaydınlarr kahvltı
Sekersz kahve
Yesil elma.aksama oğlumun doğum günü bol kalorili yiycekler olduğu için bugün böyle sıvı ve meyve akşama kadar.
ben platesi çok yapamıyorum ya 25 30dk.sen kaç haraket yapıon ki yada her haraket kaç set kaç tekrarGeldimm 50 dk plates yaptım.yarın yerimden kalkamıycam kesin
Saol canm allh razı olsun.ilk doğum günümüz:)iyiki doğmuş oğluşun allah sana bağışlasın :) kaç yaşına giriyor.
Ben çilek gibi karın varya onu yaptım dayanabildğm yere kadr yapyrm.ben platesi çok yapamıyorum ya 25 30dk.sen kaç haraket yapıon ki yada her haraket kaç set kaç tekrar
ayyyy ne kadar güzel.bizde temmuzda kutlayacağız inşallah :)Saol canm allh razı olsun.ilk doğum günümüz:)
Sizinde az kalmış kızmı erkekmiayyyy ne kadar güzel.bizde temmuzda kutlayacağız inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?