canım kaç kğsun ve boyun kaç.ben sana yardımcı olurum:)Yaaa ne guzel ya nefsinize hakim olabiliyosunuz ben coook oburumama zayiflamaliyim. Arkadaslar beni sık sık uyarin persembe kaynimin yüzügü var sonrada nisan bu kiloyla ne giycemmmm
Çok tesekkurederim Allah razi olsun düsünmeniz bile yetti benim için.tavsiyelerinize uyarim.canım her konuda yardımcı oluruz.allah sana kolaylık versin çocuklarını bağışlasın.aklına ne takılırsa sor ben burdaki arkadaşlar sana yardımcı oluruz
Harikasin valla kolay gelsin.uykuya geciyorm ben gorusuruzNeler yapıyosunuz kızlar ben temizlik yapıyrm cok yoruldum cardio yapmış gibiyim
Tesekkurler canim. Boy 158 kilo 76.4 düm dün itibariyle. Eylulden beri diyetteyim 87yle basladim ama 2 aydir 75in altini goremedim tam 75 oldum derkeen hooop yine 77 78 i goruyorum ama artik 6lari gormeliyim nisan var yaahuu :)canım kaç kğsun ve boyun kaç.ben sana yardımcı olurum:)
Bizde parka ciktik cocuklarla bende firsattan istifade biraz yuruyorum bakalim :)Neler yapıyosunuz kızlar ben temizlik yapıyrm cok yoruldum cardio yapmış gibiyim
Saol canım uyanınca görsrzHarikasin valla kolay gelsin.uykuya geciyorm ben gorusuruz
Ohh senin iymiş yürü bol bolBizde parka ciktik cocuklarla bende firsattan istifade biraz yuruyorum bakalim :)
UyandimmSaol canım uyanınca görsrz
Tatlim dondurma cikolata kaçamak yaoacaksan da aksam saat altidan once yapmalisin... Tv de doyetisyen oyle.diyordu aksam saat altidan once acik iki top dokdurma yiyebilirsiniz diyeŞu an kaçamak yapıyorum dondurmaa.
Az uyumuşsun cnmUyandimm
Slm kizlar haftasonu esim.evde pldugu icin pek.girmeye vaktim olmuyor.dolu dolu geciyor haftasonlari...klasik.kahvaltimi yaptim bitki cayimi ictim.disariya cikrik iki uc saat alisveris yaptik yuruyus halindeydim.surekli ayaklarim da koptu haliyle spor yerine sayiyorum.artik onu :) iki parca cikolata yedim disarda baska bisey yemedim aksam.yemegimi de saat alti gibi yedim hr zamn ki gibi bir tabak bamya yedim ekmek felan yemedim agir gelmedi sanki ama midem.bos gibi hala :) ins kilo olarak dönmez cok canim cekmisti aldim.yaptim kendime :)) baska da bsiey yemem artik bitki cayi ve su disinda :)
haklısın canm erken yapmk lazm kacamkları.bol bol yürümüşsün en güzel sporTatlim dondurma cikolata kaçamak yaoacaksan da aksam saat altidan once yapmalisin... Tv de doyetisyen oyle.diyordu aksam saat altidan once acik iki top dokdurma yiyebilirsiniz diyeaklinda bulunsun bn oyle yapiyorum :)
Az uyumuşsun cnm
Öyle cocuk olunca küçükmü cocklarn( offf 2 çocuklu kadin nekadar uyuyabilirki işte bukadar uyuyabildim.
Kiz 1 tabak bamyadan nolcok okadar yurumus ekmekte yememissin daha neolsun super benceSlm kizlar haftasonu esim.evde pldugu icin pek.girmeye vaktim olmuyor.dolu dolu geciyor haftasonlari...klasik.kahvaltimi yaptim bitki cayimi ictim.disariya cikrik iki uc saat alisveris yaptik yuruyus halindeydim.surekli ayaklarim da koptu haliyle spor yerine sayiyorum.artik onu :) iki parca cikolata yedim disarda baska bisey yemedim aksam.yemegimi de saat alti gibi yedim hr zamn ki gibi bir tabak bamya yedim ekmek felan yemedim agir gelmedi sanki ama midem.bos gibi hala :) ins kilo olarak dönmez cok canim cekmisti aldim.yaptim kendime :)) baska da bsiey yemem artik bitki cayi ve su disinda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?