Diyet günlüğüm...

Yaaa ne guzel ya nefsinize hakim olabiliyosunuz ben coook oburum ama zayiflamaliyim. Arkadaslar beni sık sık uyarin persembe kaynimin yüzügü var sonrada nisan bu kiloyla ne giycemmmm
canım kaç kğsun ve boyun kaç.ben sana yardımcı olurum:)

canım her konuda yardımcı oluruz.allah sana kolaylık versin çocuklarını bağışlasın.aklına ne takılırsa sor ben burdaki arkadaşlar sana yardımcı oluruz
Çok tesekkurederim Allah razi olsun düsünmeniz bile yetti benim için.tavsiyelerinize uyarim.

canım kaç kğsun ve boyun kaç.ben sana yardımcı olurum:)
Tesekkurler canim. Boy 158 kilo 76.4 düm dün itibariyle. Eylulden beri diyetteyim 87yle basladim ama 2 aydir 75in altini goremedim tam 75 oldum derkeen hooop yine 77 78 i goruyorum ama artik 6lari gormeliyim nisan var yaahuu :)

Şu an kaçamak yapıyorum dondurmaa.
Tatlim dondurma cikolata kaçamak yaoacaksan da aksam saat altidan once yapmalisin... Tv de doyetisyen oyle.diyordu aksam saat altidan once acik iki top dokdurma yiyebilirsiniz diye aklinda bulunsun bn oyle yapiyorum :)

Slm kizlar haftasonu esim.evde pldugu icin pek.girmeye vaktim olmuyor.dolu dolu geciyor haftasonlari...klasik.kahvaltimi yaptim bitki cayimi ictim.disariya cikrik iki uc saat alisveris yaptik yuruyus halindeydim.surekli ayaklarim da koptu haliyle spor yerine sayiyorum.artik onu :) iki parca cikolata yedim disarda baska bisey yemedim aksam.yemegimi de saat alti gibi yedim hr zamn ki gibi bir tabak bamya yedim ekmek felan yemedim agir gelmedi sanki ama midem.bos gibi hala :) ins kilo olarak dönmez cok canim cekmisti aldim.yaptim kendime :)) baska da bsiey yemem artik bitki cayi ve su disinda :)

Tatlim dondurma cikolata kaçamak yaoacaksan da aksam saat altidan once yapmalisin... Tv de doyetisyen oyle.diyordu aksam saat altidan once acik iki top dokdurma yiyebilirsiniz diye aklinda bulunsun bn oyle yapiyorum :)
haklısın canm erken yapmk lazm kacamkları.bol bol yürümüşsün en güzel spor

Kiz 1 tabak bamyadan nolcok okadar yurumus ekmekte yememissin daha neolsun super bence

Benim yemek gecikti bugun 5ten beri parktayiz. 2 balik yapiyorum esim yemiyo cocuklarla ben yiyecez 1 kepcede mercimek corbasi icerim ekmek yok.
Bugun ne yedim:
Kahvalti 2 d.kizarmis ekmek
1 tatli k. bal
Peynir, 7 zeytin
Oglen 1 kase mercimek corbasi
6gibi dondurma disarda olunca dayanamadim :)
Simdide aksam yemegi sonrasi cay,bitki cayi ve kapanis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…