Haftada bi tane ye olmadı üç dört günde bir ye.sen tatlıyı cok yiyosun.çikolta ağızda 30sn midede 30dk kalçada 30 yıl kalırmışhaklısın canım bugunden itibaren birinin bana dur demesi lazım.69kg olana kadar kendime çikolatayı abur cuburu yasaklıyorum artık.sözzzz
off ne diyosun şimdiden 60 yıla yetecek kadar çikolata yedim zaten aslında artık hiç yemesemde bana ömür boyu yeter.bu arada sen niye uyumuyosun bakim.beni antidepresanlar uyutmuyor.Haftada bi tane ye olmadı üç dört günde bir ye.sen tatlıyı cok yiyosun.çikolta ağızda 30sn midede 30dk kalçada 30 yıl kalırmış
O zaman napıyorz cikltyı haftada bire düşürüyoruz.bak bi süre yemeyince gercekten aramıyosun canın cekmiyo.Antidprasnmı kullnysn canım.benide bebiş uyutmuyor.off ne diyosun şimdiden 60 yıla yetecek kadar çikolata yedim zaten aslında artık hiç yemesemde bana ömür boyu yeter.bu arada sen niye uyumuyosun bakim.beni antidepresanlar uyutmuyor.
evet canım tamam haftada bire düşürüyorum artık ben bu hayattan neler çektim bilsen neler çekiyorum bu yüzden depresyona girmişim tedavi oluyorum aynı zamanda.canısı 2 çocugum var çocuklarımın babası ortada yok boşadı beni ortadan yere hiçbişey yokken bekar hayatı yaşıyor, kayınvalidemle birlikte başka bişehirde yaşamaya çalışıyorum kendi ailem çocuklarıma bakabilecek durumda degil maddi manevi çöküntüdeyim.bu diyeti yapmak bana biraz iyi geliyor :)O zaman napıyorz cikltyı haftada bire düşürüyoruz.bak bi süre yemeyince gercekten aramıyosun canın cekmiyo.Antidprasnmı kullnysn canım.benide bebiş uyutmuyor.
Canım benm cok üzüldüm allahm sana güç kuvvet versin yardımcın olsun. Erkek milletini anlamk zor gercekten.çalışıymsn napysnevet canım tamam haftada bire düşürüyorum artık ben bu hayattan neler çektim bilsen neler çekiyorum bu yüzden depresyona girmişim tedavi oluyorum aynı zamanda.canısı 2 çocugum var çocuklarımın babası ortada yok boşadı beni ortadan yere hiçbişey yokken bekar hayatı yaşıyor, kayınvalidemle birlikte başka bişehirde yaşamaya çalışıyorum kendi ailem çocuklarıma bakabilecek durumda degil maddi manevi çöküntüdeyim.bu diyeti yapmak bana biraz iyi geliyor :)
evet canım eşim beni terkedince ben bir hırs yaptım 5 kuruşum yokken 2 ortak arkadaşla bir firma kurduk resmi bir firma ve firma ortağıyım şuanda çocuklarım beni çok özlediğinden onların yanına geldim bir süre ara verdim şuan işime başka bir şehirdeyim 2 aydır burdayım işi bırakmak istedim çocuklarım olmadan yapamadığım için ama ortaklarım izin vermedi buyüzden geri döneceğim işime.okadar hırslıyımki hem maddi hem manevi kendimi toparlayıp ayaklarımın üzerinde duracağım çocuklarım ve kendim için Allahın izniyle.bu aradada zayıf ve güzel bir bayan olarak yoluma devam etmek istiyorumCanım benm cok üzüldüm allahm sana güç kuvvet versin yardımcın olsun. Erkek milletini anlamk zor gercekten.çalışıymsn napysn
60 kiloyum 50 olmam lazımKaç kilosun
Valla helal olsun sana canım.yaptğn cok güzel dimdik ayakta durmanın cok takdr ettmevet canım eşim beni terkedince ben bir hırs yaptım 5 kuruşum yokken 2 ortak arkadaşla bir firma kurduk resmi bir firma ve firma ortağıyım şuanda çocuklarım beni çok özlediğinden onların yanına geldim bir süre ara verdim şuan işime başka bir şehirdeyim 2 aydır burdayım işi bırakmak istedim çocuklarım olmadan yapamadığım için ama ortaklarım izin vermedi buyüzden geri döneceğim işime.okadar hırslıyımki hem maddi hem manevi kendimi toparlayıp ayaklarımın üzerinde duracağım çocuklarım ve kendim için Allahın izniyle.bu aradada zayıf ve güzel bir bayan olarak yoluma devam etmek istiyorum
Olursun 10 kilo gider hemen60 kiloyum 50 olmam lazım
uuuu harikasınkahvaltım bir kase yoğurt içine iki kaşık yulaf ezmesi çay kaşığı ile zerdeçal zencefil taurçın vedeeee keten tohumu :) arada 1 buyuk kupa yeşilçay :)sabah sporum 45 dk yuruyus 15 dk karın egzersizi :)
harikasın sende canım :)Kahvaltım:
2 film tb ekmeği
1 haslnmş yumurta
İki dilim peynr
5 zeytin
1 salatlk
Sekersz cay
Allah sana her yonden kolaylik nasip etsin insallah canim once sen sonrada evlat gerisi teferruatevet canım eşim beni terkedince ben bir hırs yaptım 5 kuruşum yokken 2 ortak arkadaşla bir firma kurduk resmi bir firma ve firma ortağıyım şuanda çocuklarım beni çok özlediğinden onların yanına geldim bir süre ara verdim şuan işime başka bir şehirdeyim 2 aydır burdayım işi bırakmak istedim çocuklarım olmadan yapamadığım için ama ortaklarım izin vermedi buyüzden geri döneceğim işime.okadar hırslıyımki hem maddi hem manevi kendimi toparlayıp ayaklarımın üzerinde duracağım çocuklarım ve kendim için Allahın izniyle.bu aradada zayıf ve güzel bir bayan olarak yoluma devam etmek istiyorum
Gunaydin canim afiyet olsun bende bi turlu kendime duzen kuramadim cok gec kalkiyorum yaaGünaydn arkadslar limonlu suyumu içtim kahvaltı yapcm brzdn cok gec oldu bgn
Yaaa ne guzel ya nefsinize hakim olabiliyosunuz ben coook oburumkahvaltım bir kase yoğurt içine iki kaşık yulaf ezmesi çay kaşığı ile zerdeçal zencefil tarçın vedeeee keten tohumu :) arada 1 buyuk kupa yeşilçay :)sabah sporum 45 dk yuruyus 15 dk karın egzersizi :)
Bende kalkamıyorum canm bebeğim kacta uyanırsa onunla kalkıyrmGunaydin canim afiyet olsun bende bi turlu kendime duzen kuramadim cok gec kalkiyorum yaaerken kalkmanin diyete cok artisi var ama bi turlu olmuyo
Amin canim inşaallah.Allah büyüktür.Allah sana her yonden kolaylik nasip etsin insallah canim once sen sonrada evlat gerisi teferruat
canım her konuda yardımcı oluruz.allah sana kolaylık versin çocuklarını bağışlasın.aklına ne takılırsa sor ben burdaki arkadaşlar sana yardımcı oluruzAllah sana her yonden kolaylik nasip etsin insallah canim once sen sonrada evlat gerisi teferruat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?