Diyet günlüğüm...

Merhabalar, ben geldim nasil gidiyor diyet kacamak varmi ben bugun coştum resmen tatli komasina girecem nerdeyse, abarttim bugun.

Mrb kizlar beni de araniza alinn...
Bnde 26 martta 60.400 kiloyla diyete basladim su an 57.700 kiloya inmis durumdayim su son gunler verdigim.kilolara guvenerek kacamaklar yapmaya basladim ve bunlari engellemek icin boyle bir motive kaynagina ihtiyacim.oldugunu dusundum.ve araniza katilmak.istedim Ben gunde uc ogun ve bir ara ogun gibi bisey yapiyorum haftada en az bes gun bir saat yuruyus yapiyorum ama.daha fazla spora ihtuyacim var bu konuda motive olamiyorum.spor yapmak bana cook.zor.geliyor malesef ona bir care bulmam.lazimm bundan sonra yediklerimi ve haftalik olarak kilomu sizlerle paylasacagim.ins bnde haftada bir kez cuma gunleri tartiliyorum o zamn foto atarim veya yazarim.

Ogle yemegi mercimekli kofte ve cacik arada yesilcay aksam yesil elma portakal ve greyfurt
daha sonra midem kazindi biraz tavuk sote yedim 3lt su

Merhabalar, ben geldim nasil gidiyor diyet kacamak varmi ben bugun coştum resmen tatli komasina girecem nerdeyse, abarttim bugun.
Bugün dışardan yedim canım ama abartmadım az yedim ama dondurma yiycem galiba ya acayp tatlı istyo canm.ewet sen cok tatlı yemişsn bgn okudum

[QUOcanımevilah, post: 46080179, member: 738991"]Kolay gelsin kızlar bende kilo vermek istiyorum beceremiyorum bi türlü[/QUOTE]
Gel canim yardim edelim tabi

Gel canm bende cuma tartlyrm senn hedef kaç kilon cok degil zaten.spor konusunda yardımcı olalım brbirimize

Gel canm bende cuma tartlyrm senn hedef kaç kilon cok degil zaten.spor konusunda yardımcı olalım brbirimize
Tmm canim olalim ins... Hedefim ilk once 55 kg olmak daha sonra 50 ye kadar inmek.ins boyum 159-60 oldugy icin kilom bana fazla gekiyor 53-54 ideal.kilom benim evlenip hamile.falan kalana kadar hic 55 in uerine cikmamistim.hayatimda ve dhaa dusuk.kilolu hallerimde dhaa iyiydi o yuzden 60 bana fazla.geliyor birazda kas.yapmak istiylrum zayif ve guzel sıkı gorunumlu.bir vucuda.sahip.olmak.istiyorum :)

Bende cok istyorumm kim istemezki spor yapmamız lazm işte düzenli bi şekilde.ben üç gün yürüyüş cardio agrlıklı yaptm. bgn dinlenme günü yarın ve pazar pilates yapcm. pazartesi dinlenme günü sonra tekrar salı çarşamba perşembe yürüyş koşu cardio bu sistemi yapmayı düşnyrm.

Spor.konusunda.hic adapta olamiyorum buda sinirimi bozuyor haftada bes.gun falan bir saat yuruyus yapıyorum o.kadar sinav mekik.cekiyorum.arada plates onlarin.da devamliligi olmuyor.genelde

Canim ilk once ideal kg na gel sonra kardiyo ve agirlik calismasi ile vücudun sıkılaşacak ve sekillenecek

Spor.konusunda.hic adapta olamiyorum buda sinirimi bozuyor haftada bes.gun falan bir saat yuruyus yapıyorum o.kadar sinav mekik.cekiyorum.arada plates onlarin.da devamliligi olmuyor.genelde
Bende düzenli yapamıyorum bi yapyrm bi bırakıyorum.ama artk bırakmıycam sende bırakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…