- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Yoj yok cumartesi ben günleri karıştırmışımYarın mıydıııı
TamamdırYoj yok cumartesi ben günleri karıştırmışım
tebrikler canım40 dk leslie yürüyüş ile güne başladım. 1 dilim tam buğday ekmek biraz beyaz peynir 1 salatalık yeşil çay ve 3 zeytin ile bir üçgen peynir yedim. Öğle akşam belli değil tabi ki. Bakalım inşallah 1400 kaloriyi geçmem
Yarın belli olur cnm.. şimdi ilk msjı düzenleyip anket ekliyorum. Yarın ordaki soruları dolduranlar ile birlikte başlıyoruz :)kaç kişiyiz şu an yarın km kim başlıyoruuuz
Tamam inşallah :)Yarın belli olur cnm.. şimdi ilk msjı düzenleyip anket ekliyorum. Yarın ordaki soruları dolduranlar ile birlikte başlıyoruz :)
Hoşgeldin cnm.. hedefin yakın.. en kısa sürede ideal kilona ulaşacaksın inş :)Ad: fmad
Güncel kilo: 61.8
Boy: 163
Hedef kilo: 56
Bize kendini anlat: öğrenciyim yerim yerim yerim. Artık az yiyip bol hareket istiyorum
Hoşgeldin :) en kısa zamanda hedefine ulaşırsın inş.. bugünden itibaren menü ve sporunu düzenli olarak yazarsan sevinirim :)Alinda
Yaş 37
Boy 174
Kilo 80
Hedef 65
Kamu görevlisi evli bir çocuk annesi
İnşallah canım asıl hedef daha aşağılar ama ilk hedef buHoşgeldin cnm.. hedefin yakın.. en kısa sürede ideal kilona ulaşacaksın inş :)
Bu akşam menüyü ve sporunu mutlaka yaz
Ayyy Allah kabul etsin bize de dua et ne olurBen oruçluyum iftardan önce tartılırım :)
Canım inşallah ben inanıyorum vereceksinAlinda
Yaş 37
Boy 174
Kilo 80
Hedef 65
Kamu görevlisi evli bir çocuk annesi
Yaz kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?