Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Merhabalar,
Kilosu artı olanlar, hemen moral bozup, kaçamak miktarını arttırmayın bakalım, daha kaçamağın faydası yok, silkelenip kendinize gelin.

Bir de kaçamağı yapacaksanız sabah yapın diyorlar, tabi kaçamak sağduyu sözü dinlemediğinden ne kadar uyulur bilemedim.

masal3487 Cnm bencede yüzümüze gerçekler vurulmasi daha iyi, ve kesinlikle yasak haftamiz,spor gunumuz gibi extra motive edici şeyler olsun.hatta şöyle bı onerim var 1 Mayıs tatil herkes detoks suyu ve 2 saat spor yapabilir.isi olan evde olmayacak olan fln varsa başka bigün yapmak şartıyla onunkini erteleyebiliriz.tarti günlerinden önce protein günü yapabiliriz başka bı öneri.

Kizlar ya resmen havaya nazarim degdi, ayy nezaman cok guzel desem kara kara bulutlar dolusuyo gokyuzune

Gecende yine aynisi olmustu,yagmur yagmazsa cikariz yinede.

Kizlar kahvaltimi simdi yaptim,uyandigimda 10 da yarim elma,bir kasik corekotu yagi.

Iki kasik cokelek,iki kasik lor,ceviz,corekotu,roka,cok az tereyaginda bir maydanozlu yumurta,bir dilim ekmek,yedi yesil zeytin ve cay.

Ekmek gereksiz oldu ama yumurtayi haslama disinda ekmeksiz yiyemiyorum.

Kesinlikle katiliyorum canim,detoks sulari hergun hazirlanabilir her gun farkli bir su olabilir birbirimize tarif veririz.Ben evdeyim uyarim canim.yarin bu hafta kesinlikle bir lokma bile tuketmememiz gereken besinlerin listesini yapariz.
Mesela ceza da verelim birbirimize.kacamak yapan olursa aynı gün veya ertesi gün ip atlama,yarım saat yürüyüş gibi cezalar olsun
Cezayi ben daha once yazmistim ama uygulamadik,bundan sonra iki hafta ust uste kilo veremeyen ya da sabit olanlarida cikaralim guruptan cunku emek veriyoruz kimse kimsenin motivasyonunu dusurmesin,cok acimasiz olmadi demi.

Spor konusunda da bir sey yapsak mesela haftada 3 gunu spor gunu olarak belirlesek ve herkes o gun spor yapsa.
Canim uc gun az en az 4 gun olabilir spor,simdi herkesin yaptigi spor farkli limisi leslie kimisi yuruyus kimisi baska sporlar yapiyo o yuzden soyle diyelim haftada en az 4 gun ortalama 45 dk spor yapilsin.

Canim uc gun az en az 4 gun olabilir spor,simdi herkesin yaptigi spor farkli limisi leslie kimisi yuruyus kimisi baska sporlar yapiyo o yuzden soyle diyelim haftada en az 4 gun ortalama 45 dk spor yapilsin.
Iyi olur canim valla. Benim icin cok zor olacak hic spor yapmayan biri olarak ama amac egzersiz ve yemek disiplini kazanmak zaten, o yuzden yapalim bence

Iyi olur canim valla. Benim icin cok zor olacak hic spor yapmayan biri olarak ama amac egzersiz ve yemek disiplini kazanmak zaten, o yuzden yapalim bence
Canim sen de ozaman haftada 3 gunle basla,sporu hayatimizin her doneminde yapmayi aliskanlik haline getirmeliyiz,sifir beden olunca bile,saglik icin yapmaliyiz daha cok zayiflamak icin degil.

Ben alınmam :))) istediginiz yorumu yapabilirsiniz cunku hatamın farkında olsam da sizden duymak daha da agır gelir :))

kaçamakların uyarılması gerektiğine katılıyorum, kaçamamak yapmamak, grup kültürü olmalı

Ama aşırı sert uyarılar raporlara hile karıştırılmasına neden olacaktır, gerçeği yansıtmayan raporlama ise ne yazık ki yapan kişiye çok fayda sağlamayacaktır

Arkadaşlar ben dukan yaparken 3 hafta hiç kaçamak yapmama rağmen kilo vermediğim zamanları bilirim, bazen nedensiz kilo artışları oluyor, iki hafta üst üste kilo veremeyen kişinin gruptan çıkarılması konusunda emin misiniz, kimisi çok zor kilo verir, metabolizması farklıdır, onlara destek olmayacak mıyız.

Sporun en az 4 günü yapılması gerektiğine katılıyorum, ama herkesin takvimi farklı farklı, belli gün belirleyip değil, o haftayı toplam olarak değerlendirmek gerekir bence, toplam haftada 180 dakika toplam spor yapalım diye konuşalım bence.

Haklısın Cnm geçen ay mesela 1 Gr bile verememiştim diyetime uymama rağmen.haala da güzel verdiğim söylenemez.ozaman ceza ve ödül sistemi olsun uyarı da sözle olmamış olur.spor haftalık bildirim yapılabilir haftada 4 gün 1 saat desek 240 dk yapar menunun altına kalan dakkayi yazabiliriz.pazar 0 olmayan olursa cezalandırırız gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…