- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
Tüh Cnm ya iyi gidiodun neden yaptin, neyse olana çare yok bundan sonrasına bakcaz artikaz önce kaçamak yaptım kendimden hiç beklemezdim1 tabak fırında naneli ve pulbiberli patates yedim aşırı bir açlığım var bugün, 1 hafta kilo veremedim diye modum da düştü
yarın protein günü yapıp vericem artık ne kadar artı gelirseTüh Cnm ya iyi gidiodun neden yaptin, neyse olana çare yok bundan sonrasına bakcaz artik
Tatlim oldumu simdiaz önce kaçamak yaptım kendimden hiç beklemezdim1 tabak fırında naneli ve pulbiberli patates yedim aşırı bir açlığım var bugün, 1 hafta kilo veremedim diye modum da düştü
Iskenderi bende yapiyorum fena olmuyor.Menun guzel gorunuyor canim,toparladin mi iyice?Sabah
Omlet
Bir bardak cay (sekersiz)
Öğlen
1 tabak yogurtlu karnibahar haslamasi
2 adet domates
Akşam
Ev yapımı tavuk döner
Yulaf kepekciklerimizi icine dogradim kendime uydurmasyon iskender yaptım
Spor 7 bin adim atttim
Su 2 litre
Çok mu yedin Cnm hayırdır neden böyle olduCok fena bi gundu
Son bir aydir en kotu diyet gunu: ne spor ne diyet!
Moralim cok fena...
bence de eksi görürdümTatlim oldumu simdigecen hafta cok guzel vermistin bu hafta zaten cok yuksek rakamlarda veremezdin ama patatesleri yemeseydin bence kesin eksi gorurdun.
neler yedin canım tatlı falan mıCok fena bi gundu
Moralim cok fena...
Canim sen bi yaz yediklerini belki sana cok geliyordur.Cok fena bi gundu
Moralim cok fena...
Cok yemek mi?Çok mu yedin Cnm hayırdır neden böyle oldu
Canim senin tarti gunun cuma miydi?ben mi yanlis hatirliyorum.Eşimin misafirleri varsı kahvaltıya,koştur koştur ayaküstü yumurta salatası yedim ama iyi doymadım ve sorun tam da butda başladı
Sabah güzel doymayınca arkasından pilav ve patates yemeği,fellah köftesi,sütlü tatlı,1/3 albeni
Uffffff,çok yedim çooook
79a yaklaşmışken kötü olmuş vallaEşimin misafirleri varsı kahvaltıya,koştur koştur ayaküstü yumurta salatası yedim ama iyi doymadım ve sorun tam da butda başladı
Sabah güzel doymayınca arkasından pilav ve patates yemeği,fellah köftesi,sütlü tatlı,1/3 albeni
Uffffff,çok yedim çooook
Ewet canımCanim senin tarti gunun cuma miydi?ben mi yanlis hatirliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?