Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

az önce kaçamak yaptım kendimden hiç beklemezdim 1 tabak fırında naneli ve pulbiberli patates yedim aşırı bir açlığım var bugün, 1 hafta kilo veremedim diye modum da düştü

az önce kaçamak yaptım kendimden hiç beklemezdim 1 tabak fırında naneli ve pulbiberli patates yedim aşırı bir açlığım var bugün, 1 hafta kilo veremedim diye modum da düştü
Tüh Cnm ya iyi gidiodun neden yaptin, neyse olana çare yok bundan sonrasına bakcaz artik

Tatlim oldumu simdigecen hafta cok guzel vermistin bu hafta zaten cok yuksek rakamlarda veremezdin ama patatesleri yemeseydin bence kesin eksi gorurdun.

Iskenderi bende yapiyorum fena olmuyor.Menun guzel gorunuyor canim,toparladin mi iyice?

Eşimin misafirleri varsı kahvaltıya,koştur koştur ayaküstü yumurta salatası yedim ama iyi doymadım ve sorun tam da butda başladı
Sabah güzel doymayınca arkasından pilav ve patates yemeği,fellah köftesi,sütlü tatlı,1/3 albeni
Uffffff,çok yedim çooook

ben bugün dışardayken anneme boydan fotomu çektirdim, patatesleri yemeden önce baksaydım hayatta yemezdim, gerçekler çok acı :) artık ne zaman bi şeyler yemek istesem açıp bakıcam o fotoya

Canim senin tarti gunun cuma miydi?ben mi yanlis hatirliyorum.

79a yaklaşmışken kötü olmuş valla

Normalinde ben önce gözümü doyuruyorum yoksa kendimi doymuş hissetmiyorum ama bugün beyne o sinyali gönderenedim
E misafir olunca spor da yapamadım
Yarın böyle olmam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…