Ceza olmasına çok karşı değilim, ama senin dediğin gibi seçenekli ceza olsun, insan isteiğini uygulamayı seçebilsin. Yirmi dakika yürüyüş, ya da 50 ip atlama gibi.Haklısın Cnm geçen ay mesela 1 Gr bile verememiştim diyetime uymama rağmen.haala da güzel verdiğim söylenemez.ozaman ceza ve ödül sistemi olsun uyarı da sözle olmamış olur.spor haftalık bildirim yapılabilir haftada 4 gün 1 saat desek 240 dk yapar menunun altına kalan dakkayi yazabiliriz.pazar 0 olmayan olursa cezalandırırız gibi
Yok tatlim meyve yasagi yok ama onu da kacirmamak sartiyla,cunku meyve sekeride zararli,kuru meyve daha cok tuketilebilir bence.Kızlar sporu sevmeyen biri olarak sizin hatriniza yaparım leslie. Yasaklara da uyarım ama meyve yasağı falan olmasın.
Cok acimasiz olmaz zaten elestiriler ama birazcik sert yorum yapilabilir ben de alinamam kuzu:)Ben alınmam :))) istediginiz yorumu yapabilirsiniz cunku hatamın farkında olsam da sizden duymak daha da agır gelir :))
Hayatim yanlis anlasilmak istemem ama uc hafta ust uste verememek normal degil,duraklamalar olabilir ama en fazla 2 hafta o da.kaçamakların uyarılması gerektiğine katılıyorum, kaçamamak yapmamak, grup kültürü olmalı
Ama aşırı sert uyarılar raporlara hile karıştırılmasına neden olacaktır, gerçeği yansıtmayan raporlama ise ne yazık ki yapan kişiye çok fayda sağlamayacaktır
Arkadaşlar ben dukan yaparken 3 hafta hiç kaçamak yapmama rağmen kilo vermediğim zamanları bilirim, bazen nedensiz kilo artışları oluyor, iki hafta üst üste kilo veremeyen kişinin gruptan çıkarılması konusunda emin misiniz, kimisi çok zor kilo verir, metabolizması farklıdır, onlara destek olmayacak mıyız.
Sporun en az 4 günü yapılması gerektiğine katılıyorum, ama herkesin takvimi farklı farklı, belli gün belirleyip değil, o haftayı toplam olarak değerlendirmek gerekir bence, toplam haftada 180 dakika toplam spor yapalım diye konuşalım bence.
Aynen canim katiliyorum sana bencede ceza kesinlikle olmali ama biraz tatli sert yorum yapmakta ceza degil bence.Haklısın Cnm geçen ay mesela 1 Gr bile verememiştim diyetime uymama rağmen.haala da güzel verdiğim söylenemez.ozaman ceza ve ödül sistemi olsun uyarı da sözle olmamış olur.spor haftalık bildirim yapılabilir haftada 4 gün 1 saat desek 240 dk yapar menunun altına kalan dakkayi yazabiliriz.pazar 0 olmayan olursa cezalandırırız gibi
Aynen gurup yeterince kalabalik kaynasmak ve motive olmak acisindan bu kadar kisi yeter bencede.Kurallari yarin hep beraber belirleryip en basa yazarim canimbenim önerilerim
her pazar kilo bildirmek zorunlu
artık gruba yeni biri alınmamalı
haftada en az 4 gün spor en az yarım saat
her gün ne yediğini yazmak
bu kuralları topiğin en başına yazmak
Resim bulanik geldi galiba bende bu elbisenin 38 bedenini isteteyim diyorum,motive olmak acisindan bi de gundelik hos duruyo.
Bence de iste, kucuk beden kiyafet beni de motive ediyo, hatta bence hepimiz bu hafta icerisinde bir beden kucuk bir seyler alalim :)Resim bulanik geldi galiba bende bu elbisenin 38 bedenini isteteyim diyorum,motive olmak acisindan bi de gundelik hos duruyo.
Tatlim makarana yemesen olmuyor mu yarin yesen?Merhaba menüm
Sabah 2 yumurtali menemen,3 çatal peynir 3 d tb ek.5 yeşil zeytin 2 çay kaşigi bal.2 kupa çay.
Ara 2 parca bitterli neskafe
Ogle aksam bir kase makarna bir tabak kabak yemegi, bir kase tavuk çorbasi
Cnm zorlanman lazım etkili olması icin zaten zaman ayiriosun sonuçta başka bişey deneyebilirsin,youtubedan karin fln calissan.pilateste ben de kan ter içinde kalmiorum ama kaslarım agrio37 dk wii fit yaptım, 23 dakikası yoga, 14 dakikası kas egzersizleri. wii fitte hiç terlemiyorum, kalp atışım da çok nadir hızlanıyor ama yine de hareket harekettir diyip yapıyorum
canım sıkıldı yoga yapıyım diye açtım konsolu aslında, sonra kas egzersizlerine bakıyım dedim ama hiç zorlamadı. benim spor salonuna yazılmam şart, kendi kendime hiçbir şey yapamıyorum. bir kere dans videosu açtım youtubeda iki dakikada sıkıldım kapadım :)Cnm zorlanman lazım etkili olması icin zaten zaman ayiriosun sonuçta başka bişey deneyebilirsin,youtubedan karin fln calissan.pilateste ben de kan ter içinde kalmiorum ama kaslarım agrio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?