Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Haftaya 60lari gorursun :)

Ben hamur işinden kızartmalardan
Haftaya 60lari gorursun :)
Ayyy inşallah ya bu hafta mahvoldum kesin artıyı görücem bugün de misafirim var hamur işi yapıcaz gınnış bilen vardır belki. Çerkes yemegi çerkes degilim de yine de güzel yaparız. ben de yemek istiyorum yaa dayanamam normalde yediğim kadar yemicem ama. yarın da mangal partisi var iptal olmazsa. Zorlanmaya başladım daha şimdiden anlayacağın. Hic iradem yok Hic. Su hamur isini ve kızartmaları kesebilsem zaten iyi gidicem de. Offfoff

Kızlar günaydın ben yarın kilo bildirimi yapamayacgm o yüzden bugün yapıyorum. Kızlar dün ve önceki gün 79.9 geldim. Bu nedenle profilime yazmıştım emin oldum diye. Sebebini bilmiyorum nasıl oldu ama bugün 80.4 geldim yine. Çok üzgünüm. -500 çok az.

Evet ikili yarisacaktik ben haftasonu malatyaya gittigim icin olmamisti,yarin tartidan sonra dusunelim canim haftaya motive edici neler yapsak diye.

Haklisin canim yarin tarti gunu yarin hepimiz ozel baslik kismina boy,baslangic kilosu,guncel kilo ve hedefleri yazalim.

Yaz kapida canim ya kilolari saklayacak seyler giyemicez artik bi sekilde tutman lazim kendini

Canim neden aksam ustu tartildinki sabah ac karinla tartilmak lazim,tarti yok diye mi?

Cok gicik bi durum ama iki gun ust uste 79.9 geldiysen yarin ya da obur gun yine o kiloda cikarsin tartida bence. Bir seyler siskinlik yapmistir belki

Canim yarinki mangal sorun degil,bizde planliyoruz izgara et doyana kadar yenilebilir ekmeksiz,ama hamur isi ve kizartma tamamen kesmen lazim tatlim,hele de tarti gunumuz yarin

Kizlar bir fikrim var genelde birbirimizin menulerine yorum yaparken kibarliktan kirmak istemiyoruz ama eger kimse alinmayacak kirilmayacaksa saygi cercevesini gecmeden acimasiz,motive kirici olmadan sert yorum yapalim diyorum yoksa ipin ucu kaciyor,bir de bir haftalik kurallar koyalim mesela bu hafta sunlar sunlar kesinlikle yenmeyecek diye bir liste olusturalim haftalik ne dersiniz?.

Evet olur bence, lorelaii gibi 3-4 kilo fazlamiz olsa arada kacamak yapmak sorun olmazdi ama verecek cok kilomuz var, kacamak yapma luksumuz yok o yuZden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…