Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

canım azmin elinden hiç bir şey kurtulamaz hırslı olman lazım her ay 6 versen 18 yapar
bizde karedeniz turu yapıcaz inşallah bir türlü nasip olmadı oraları gezip görmek
Karadenizi gormeyi ben de cok istiyorum instagramda super fotograflar paylasiyolar, gitmisken bi de rafting super olur :)

canım azmin elinden hiç bir şey kurtulamaz hırslı olman lazım her ay 6 versen 18 yapar
bizde karedeniz turu yapıcaz inşallah bir türlü nasip olmadı oraları gezip görmek
Karadenizi gormeyi ben de cok istiyorum instagramda super fotograflar paylasiyolar, gitmisken bi de rafting super olur :)

Biz gecen sene yapmistik karadeniz turu muhtesemdi,sadece vaktimiz kisitliydi bir hafta yetmedi yinede cok guzeldi,insallah sizde cok guzel bir tatil yaparsiniz.

Kuzu benim kilomda biri yapabilir mi ?

kiloyla alakası yok pek, benim ilk hocalarımdan biri baya kilolu bir hatundu, ama inanılmaz esnekti şekilden şekile girerdi.
Ama bazı hareketleri yapmak için vücut ağırlığını taşımak gerekiyor ellerde, o yüzden uzunca süre çok ileri hareketleri hedefleyemiyorsun.

janesagan podcast dinleyen sen miydin canim? Zevkini bilmiyorum ama unsolved murders- true crime stories diye bir podcast kesfettim gecen ay, yatarken dinliyorum tavsiye ederim :))

janesagan podcast dinleyen sen miydin canim? Zevkini bilmiyorum ama unsolved murders- true crime stories diye bir podcast kesfettim gecen ay, yatarken dinliyorum tavsiye ederim :))
teşekkürler canım, bir bakayım.

Kitap Hırsızını yeni bitirdim, ne okusam diye duruyordum

masal3487 geldim Cnm , ne güzel muhabbet etmissiniz kizlar kacirmisim.ben bugün bozdum ama koşuya gittim 1 saat kadar yürüyüş ve koşu yaptım.@gevherbanu ve _Masalim_ kızlar çabucak eski halimize donmeliyiz. diğer kızlar maşallah iyi gidio.bide masalcim ikili yarış yapacaktık motive edici somut bişey bulalim başka bişey de olabilir.

Gunaydiiiiiiiiiiin
Benim de tarti gunum bugundu
81.9 -900 gr yani
1 kiloyu tamamlayamadigim icin uzuldum biraz ama cok sukur tabi ki
Ya çok sevindim. Verdiğine 100 gr için üzülme bence bir daha ki hafta 1verirsin inşallah.

kızlar ne oldu size böyle. Bizi en çok motive eden kişilersiniz. Silkelenip kendinize gelin. Hemen eski halinize dönün lütfen.

Kızlar ben bugün diyetisyenin verdiği diyete uydum. Sadece akşam yemeği yemedim. saat 22 ye doğru 5 tane küçük cig köfte yedim. Şeker krizlerim yok artık. Çünkü hurma çikolata dan daha lezzetli ve keskin. 3 tane yeyince hem şeker ihtiyacı hemde meyve ihtiyacıni karşılıyorum . gerçekten kızlar iyiki varsınız. iyiki birbirimize destek oluyoruz. Siz olmasanız kısır döngüye devam edecektim.
Kızlar bu arada herkes özel başlık kısmına ben. Sincerelyesra ve mirayhanım gibi yazsa birbirimizi daha kolay takip ederiz. Böylece 2. 3 grup oluştururuz ve rakibelerimizi de kolay takip ederiz. Siz ne dersiniz

Kızlar günaydın. Tartıldım dün akşam. Tartım yok bugün siparis vericem. O yüzden aksam tartılabildim ancak.
Kilo bildirimi 70.700 ydi.
Başlangıç
12.04.2017 72.100
20.04.2017 71.500 (spor salonuna basladım)
28.04.2017 70.700
Genelde aksama dogru aynı tartı ile tartıldım hep. Tartım gelsin kendi tartıma göre de yazarım.

Dün kahvaltım 11 de 1 kase süt kırmızı meyveli nesfit
Spordan önce kaçırdım et dürüm yedim. Regl haftamdı bu haftayı böyle atlattım cok dikkat etmedim.
17.30 ve 20.00 arası 2fincan 3 ü bi arada bi kaç parça biskuvi.
22.00 gibi 1 çb çay fındık 10 15 yemisimdir; (
23.30 Minnacık bombos pide sıcaktı dayanamadım. Farkındayım abarttım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…