Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Sen bu haftasonu sehirdisindaydin sanırım, haftasonu az hem az yeyip hem de yorulduysan o da yaramıştır.sporu da yarın yaparsın artik

Kızlar bugün kaçamağım oldu
Ama sporla telafi edicem inşallah
Akşam kebap yedim ve ayran içtim
Ondan sonra saat 7.30 gibi 2 poğaça yedim
Sen hakettin Cnm hem ekmeksiz bişey olmaz ,pogacalari da sporla yakarsin inşallah.benim de üst karın sorunum var ilginç işte genelde altta sorun olur

Kızlar yemeklerimi hazırladım.dusundum de misafirlerimin geldiği hafta duzenim bozuldu,diyetimi bozmasam da çok saçma yedim.herseye rağmen güzel eksili bı hafta olacak inaniorum

Evet canım 57 görmek lazım
Sende üzülme canım toparlarsın bu hafta
Insallah canim ya takildim kaldim
Yok canım ben daha 5 aylık evliyim ve 4 aydır da ayriyiz
Enemm daha cicim aylari:)
Kızlar bugün kaçamağım oldu
Ama sporla telafi edicem inşallah
Akşam kebap yedim ve ayran içtim
Ondan sonra saat 7.30 gibi 2 poğaça yedim
Tatlim kebap kacamak sayilmaz pogacalarida sabah yemissin skinti olmaz bence afiyet bal seker olsun.
Ben de istedigim kiloya ulassam dahi sporu birakmam insallah.

Benim karbim dumduz bir sey yok,sadece kollar kalin biraz hic sevmiyorum benimde kol calismam lazim yuruyusle erimiyor.
Kızlar yemeklerimi hazırladım.dusundum de misafirlerimin geldiği hafta duzenim bozuldu,diyetimi bozmasam da çok saçma yedim.herseye rağmen güzel eksili bı hafta olacak inaniorum
Insallah canim basiretimiz baglandi bu hafta insallah toparlariz.

Kizlar facede bir sayfa begenmistim diyetle alakali diyetisyenin biri 7 gunluk detoks programi hazirlamis bahar detoksu binlerce kadin birlikte yapiyor,acaba yapsam mi?

Hatta bana eslik eden birileri de olursa cok sevinirim:) bu hafta degil diger hafta pazartesi dusunuyorum baslamayi,inceledim menuler gayet iyi gorujuyor suan benim yediklerimden cok daha fazla besin var.

Kuzular dukan diyetini biraktim diyetisyenimin diyetini uygulama karari aldim

Ekmegimi yulaf kepeginden yapicam ev yapimi en guzeli

Bir gun nisasta gunum

Tarti gunu ödül ogunum

Bu şekilde gerisi saglikli beslenme

Naptın Cnm hangisini yedin
Yogurt tavuk salatalik yedim, az once de sut ictim acikinca. Bugun hic bozmadim cok.mutluyum :)

Kizlar bu arada benim yarin sabah ucagim var ankaraya gidiyorum, sali aksami donucem gec bi saatte. Yarin aksam menumu yazmak icin ugrarim, diger gun de gece eve gelince yazarim, pek aktif olamicam yani, haberiniz olsun. Sali mulakatim var ogleden sonra, sans dileyin kizlarr heyecanlandim birden :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…