Naptın Cnm hangisini yedinKizlar ne yesem acaba yemegim yok yogurtla birwz tavuk gogus mu yesem yemek yapmaya usendim saat de gec oldu bu saatte yemek istemiyorum acaba bi sey yemeyip acikinca yogurt yiyip sut mu icsem
Sen bu haftasonu sehirdisindaydin sanırım, haftasonu az hem az yeyip hem de yorulduysan o da yaramıştır.sporu da yarın yaparsın artikHenuz yazılanların tamamını okumadım
Eve geldim ama çoooook yorulmuşum,oazartesi sendromuna pazardan girdim bi de
Haftasonu gittiğim kaldığım yerler formaliteli yerlerdi,o yüzden bişeyler isteyemedim arkadaşlar
Önüme geleni en az kaloriyle halletmeye çalıştım. Ama spor yapamamk,meyve sebzesiz kalmak beni çok zorladı. Tabi bu bi yönden de güzel.
Eve geldim ama yatağın üstüne yığıldım,çok yorgunum,yoksa 3 mile yapaykm diyordum ama yok,olacak gibi değil
Sen hakettin Cnm hem ekmeksiz bişey olmaz ,pogacalari da sporla yakarsin inşallah.benim de üst karın sorunum var ilginç işte genelde altta sorun olurKızlar bugün kaçamağım oldu
Ama sporla telafi edicem inşallah
Akşam kebap yedim ve ayran içtim
Ondan sonra saat 7.30 gibi 2 poğaça yedim
Insallah canim ya takildim kaldimEvet canım 57 görmek lazım
Sende üzülme canım toparlarsın bu hafta
Enemm daha cicim aylari:)Yok canım ben daha 5 aylık evliyim ve 4 aydır da ayriyiz
Tatlim kebap kacamak sayilmaz pogacalarida sabah yemissin skinti olmaz bence afiyet bal seker olsun.Kızlar bugün kaçamağım oldu
Ama sporla telafi edicem inşallah
Akşam kebap yedim ve ayran içtim
Ondan sonra saat 7.30 gibi 2 poğaça yedim
Ben de istedigim kiloya ulassam dahi sporu birakmam insallah.Kızlar ben sezaryenle doğum yaptığım için özellikle alt karın çalıştırmam gerekiyor
Aslında karnım yok gibi ama sıkılaşması lazım
Şu bir aydır bayağı toparladı inşallah sporu bırakmak yok
Insallah canim basiretimiz baglandi bu hafta insallah toparlariz.Kızlar yemeklerimi hazırladım.dusundum de misafirlerimin geldiği hafta duzenim bozuldu,diyetimi bozmasam da çok saçma yedim.herseye rağmen güzel eksili bı hafta olacak inaniorum
Haftaya bende yaparim senle kuzuHatta bana eslik eden birileri de olursa cok sevinirim:) bu hafta degil diger hafta pazartesi dusunuyorum baslamayi,inceledim menuler gayet iyi gorujuyor suan benim yediklerimden cok daha fazla besin var.
Kesin canım 1 kilo farkedio,Bugun adet oldum kizlar ve 1.8 gitmis bulunmakta eger regli olmasaydim belkide 8leri görmüştüm
Aynen kuzum atlatalim haftaya bakalim sonuc ne olcakKesin canım 1 kilo farkedio,masal3487 Cnm nasıl bişey belki katiliriz
On nurama bes yıldızKızlar 45 dk Leslie ve 15 dk karın egzersizleri yaptım
2,5 tl su içtim
Yogurt tavuk salatalik yedim, az once de sut ictim acikinca. Bugun hic bozmadim cok.mutluyum :)Naptın Cnm hangisini yedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?