Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Ya bu kocalar bazen cok gıcık oluyor. daha iyisini sen yap ben yiyim de :) sonucta illa kadın yapacak diye bisey yok. Eline sağlık desinler ya. Ne kadar zor yani hem çalışmak hem evi idare etmek.

Bu arada menülerin.
Sabah kahvaltı yapmadım. Yani 3 gibi yedim.
2 dilim k. Ekmek
3 siyah zeytin 4 yeşil zeytin
Yarım salatalık 3 dilim domates
Bi parça cevizli yaz helvası
Bi parca burgu peynir
Kibrit kutusu tulum peynir
Bi parca da süzme peynir
Bir küçük kivi.
1 bardak az sekerli cay.
Aksam menum
4 yk pirinç pilavı
3 4 yemek kaşığı pastırmalı kuru fasülye
2 kofte
1 bardak meyve suyu
1 bardak limonata.
Eve biraz gec geldim icim yanmıştı dayanamadım. Spora da gittim. Gunluk gidiyorum zaten istisnalar haric. Bir de pazarları yok.

Ay biz de kavga edicektik telde. spora gec gittim 9 da eve gectim. bizimki dısarda bu aksam. Çok yorgundum bişey demeedim. Henüz gelmedi. İnsallah hatırlamaz. Bugun Hayır ola insallah :))

kızlar akşam iki kase mercimek çorbası,söğüş salata,yoğurt
bu aralar çok söğüş salata yapıyorum taze bu senenin kuru soğanları çıkmış
bende acısız ve taze kuru soğanı çok seviyorum
45 dk leslie 15 dk karın
2,5 lt su

Biz de bazen pirinç pilavı yüzünden tartışıyoruz. Unutuyorum ocak'ta. :) o da hic sevmiyo bi tık dibi tutsun burnumdan geliyo. Ama yemege kusulmez. Cok ayıp etmis o kdar emek vermişsin.
Benimkinin huyudur azicik kusse yaptigim yemegi hayatta yemez,kahvaltilik yer,cocuk gibisin dedim adam iyice sinirlendi

Ay biz de kavga edicektik telde. spora gec gittim 9 da eve gectim. bizimki dısarda bu aksam. Çok yorgundum bişey demeedim. Henüz gelmedi. İnsallah hatırlamaz. Bugun Hayır ola insallah :))
Aman tatlim hayir olsun bugun gurupca ustumuzde nazar var galiba:)

Kuzular baristiniz mi kocislerinizle❤

Kizlar ben kendimi ise yaramaz bi varlik hissediyorum
Sedacim dogru durust gelmiyorsun,menulerini yazip kaciyorsun,boyle olmuyor.

Afiyet olsun tatlim eksi misin?

Kızlar ben kızla ilgilenmeye çalışıyorum bu aralar. o yüzden geç geliyorum. Whatsap face. ins. Falan hepsini kapattım. bir burası kaldı valla . Bugün anneler günü için annem ve kayin valide mi yemeğe çıkarttık. Birşeyler yedim ama ekmek çok az yedim. Sabah aynı zaten öğlen de pilav tavuk ve salata yedim. Suyu bugün 750 ml içtim. Malesef

Kuzular baristiniz mi kocislerinizle❤

Kizlar ben kendimi ise yaramaz bi varlik hissediyorum
Benim koca üstüne gitmedi. Biz iyiyiz. Rabbim kimsenin yuvasında huzursuzluğa fırsat vermesin insallah. Bi söz var aklıma geldi yazayım bari.
Sanırım ki;
Bir kadın için Dünya Cenneti, dağ gibi duran bir adama yaslanmaktır.

AMiN canim ❤ ne guzel bi söz

masal3487 kuzum buarlalar esimle aram bozuldu cok kirildim ben boyle bi olay yasayinca icime kapaniyorum telefonla falan uğraşmıyorum deli gibi kitap okuyorum oyle bi bunalim gecirdim dış dünyadan baglatimi kesmistim simdi hamd olsun baristik❤ daha cok gelicem kuzum merak etme buarada pazar size mujdem var tartiii cok mutlu etti beni masalim belki kendimi öyle affetiririm❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…