Evet canım normalde 3 gün kurusu yiyordum bugün onun yerine hurma koydumCanım senin kahvaltıların hep böyle değil mi. Arada karıştırıyorum da.
Kitabi da cok guzel,kitabi filme cok guzel uyarlanmis.Ay ben kokuyu okumadım ama filmini izlemiştimdas parfum. Cok guzeldi filmi.
Öğünlerindeki yiyecek miktarını azaltmışsın canım bugünlük mü böyleSabah 2 tatli kasigi labne + kahve
Ogle kucuk bir parca izgara et + salatalik + domates + yogurt
Hahaha aynen kuzum:)))
Kurbana uc ay var canim o zamana kadar bence atmislari bile gorebilirsin.Ayy kurbanda en azindan kendimi azda olsa zayf hisetsem oh mis sagol kuzum ❤
Kitap hirsizinida alip okucam canim onerin icin cok sagol ❤ her kitap baska bi dunya suan benim kitaplara daha cok ihtiyacım varBetty Mahmoodi'nin kitabini ortaokulda okumustum, ne kadar etkilenmissem hala aklimda gercekten guzeldi cok. Khaled huseini'nin kitaplari okuma listemde var henuz sira gelmedi.
Tess Ger'tstein'denCerrah'i okumustum, Rizzoli ve Isles'i cok severek izledigimden severim diye dusunuyordum, ama cok uzun medikal sahneler vardi, o biraz dikkatimi dagitti sanirim belki daha sonra bir daha denerim.
Hungur hungur aglamali baska kitap istiyorsan, Kitap hirsizi'ni dene.
Ayy kuzu ağzından bal damliyor❤Kurbana uc ay var canim o zamana kadar bence atmislari bile gorebilirsin.
Afiyet olsun kuzum bence guzel menu kisirdan bisi olmaz pazara cok var cunkuKizlar bugun yazamadim bir turlu menumu yazayim,
Sabah .10.30 dort kasik lor,1 has yum,roka,3 ceviz.
Aksam:15.30 bir tabak bol yesillikli kisir ve ayran.
Kizlar bugub kendime engel olamadim kisir yedim ama erken yedim insallah yuruyusle eritirim yarindan itibaren sifir karbon almayi dusunuyorum.
Bugun oyle oldu canim hic istemedi. Aslinda karnim ac midem bulaniyor ama canim yemek istemiyor nedense. Dusup bayilmiyim diye zorla yedimÖğünlerindeki yiyecek miktarını azaltmışsın canım bugünlük mü böyle
Cok abartmadiysan bence bir sey olmaz. Abarttiysan da dedigin gibi yuruyusle halledersin.Kizlar bugun yazamadim bir turlu menumu yazayim,
Sabah .10.30 dort kasik lor,1 has yum,roka,3 ceviz.
Aksam:15.30 bir tabak bol yesillikli kisir ve ayran.
Kizlar bugub kendime engel olamadim kisir yedim ama erken yedim insallah yuruyusle eritirim yarindan itibaren sifir karbon almayi dusunuyorum.
Senin sporlar cok iyi canim iki saat yuruyusler, danslar falan. Ben 40 dak zor yuruyorum :))Sabah (10.00)
Yumurta
1 tatli kasigi acili ezme
1 dilim peynir
Yulaf kepekcim
Ara şekersiz Türk kahvesi
2 dilim tarcinli elma
Akşam (18.00) yicem
Kofteli patates yemeği (1 tabak)
1 kase cacik
Spor
1 saat dans
Su 2.5
Kuzum kendimi biseye odaklamam lazimdi bende sporu seçtimSenin sporlar cok iyi canim iki saat yuruyusler, danslar falan. Ben 40 dak zor yuruyorum :))
Super yapmissin canim darisi basima :))Kuzum kendimi biseye odaklamam lazimdi bende sporu seçtim
Canım ben bu konuda Leslienin faydasını çok gördüm bacakları ve yanlara müthiş iyi geliyorkızlar kilolarımız yakın diye size bir şey sorucammasal3487 Suveybe13 K kokunhuzurmus
thigh gap dedikleri şey var ya üst baldırların arasının açık olması, sizin bacaklarda durumlar nasıl? alttaki resimdekilerden hangisine daha yakınsınız? eski kotlarımdan 2-3 tanesini denedim bugün göbek kapanmıyor tabii ki :)) bacak bölümünde genital bölgenin 3-4 parmak altında o boşluk var bende ama genital bölgenin hemen altında çok belirgin değil henüz, acaba ne zaman ara açılmaya başlar diye merak ediyorum. bi dahaki deneyişimde foto çekicem şimdi kaldırdım kotları diye üşendim yeniden giymeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?