Canim spora gitme bence,hafif tempoda yuruyus yap.kac gunun kaldi adete test mi yapsan acaba,varsa doktora gidersin dusuk riski varsa onlemini alirsin.Kızlar ya benim karnım ağrıyor ve bugünde kahve lekelenme geldi aksam uzeri. Aksama kadar yattım. Doğru dürüst bişey de yemedim.
Spora gitmeyince cok sinir oluyorum. Bugün dinleniyim dedim. Ne bilim yerleşme falansa bebek tutunamaz diye spora gitmedim hopluyoz zıplıoz fit jump aero dans horon falan. Korktum yani. Yarın da gitsem mi spora. Ya ds doktora gidiyim kesin o yap derse yaparım. Yani bebekse eger TaM tutunma sürecinde hopla zıpla olmaz sanıyorum ki.
Canim yaptigin tarifin yarisi kadae ya da ceyregi kadar malzemeyle denesen olmaz mi?Kuzular ben muhalebi yapicam ama az yapmam lazim esim icin cok olmasin malum ben yemiyorum nasil oran yapcam❤
Canim normalde gurup karari kimseyi almiyoruz ama senin kilona yakin 3 kisi daha variz ondan dolayi bence katilmanda bir sankinca yok,listede olup girmeyen iki arkadas var onlairn yerine seni de alabiliriz.Merhaba!
Ben de aranıza katılmak istiyorum.
64 kiloyum göbeğim var biraz.
Amacım 4 kilo vermek sonrasında 3 daha verip tamamen yaza hazırlanmak.
1 ay içinde 4 kilo verip sonra 3 daha verip inceltmek niyetindeyim temmuza kadar.
2 gündür diyetteyim.
Dün sabah tavuklu çorba, öğlen light ton balığı ve kibrit kutusu peynir, arada 2 ceviz, 16.00 da tavuk şiş ve 2 yemek kaşığı bulgur pilavı yedim.
Bugün ise sabah 7.30 da mısır gevreği ve süt, 11 de öğlen çavdar ekmekli peynirli domatesli sandviç yedim. Akşama da 4 gibi gene karnıyarık yemeyi düşünüyorum.
Su an yaptigin kendi kafana gore yaptigin bir diyet mi? Listeyi sana sormadan mi hazirladi? Ben bir kere diyetisyene gitmistim iki hafta sonra biraktim gerci :)) ama listeyi bana sorarak yapmisti kahvalti etmeyi sevmiyorum diye lifalif nesfit falan vermisti kola kesinlikle icmek yok demisti, ben izin vermeseniz de icerim diyince zero eklemisti listeye falan. Sana hic uygun degilse konusup revize ettir bence yoksa yapmasi zor oluyorhttps://yadi.sk/i/09XHOy_a3JChvJ
Diyetisyene gittim liste verdi, pek benim beslenme seklime uymuyor, iki kasik yogurt cok az ogunluk, ben 200ml bardak bitiriyorum, uzerine de daha yerim, gunde 5 dilim ekmek, 3 meyve diyor, bunlar diyet yaparken hic yemedigim miktarlar, yemek miktarlari ise cok az, 4 kasik sebze yemegi ise beni doyurmaz bile. Pek benim beslenme seklimle uymuyor yani,
Uyup uymayacagimi dusunuyorum
Canim normalde gurup karari kimseyi almiyoruz ama senin kilona yakin 3 kisi daha variz ondan dolayi bence katilmanda bir sankinca yok,listede olup girmeyen iki arkadas var onlairn yerine seni de alabiliriz.
Kendini tanitir misin?
ben ilk gittigimde ozel diyetisyene gitmistim, o sorarak vermisti listeyi hakikaten, ona uyamamistim.Su an yaptigin kendi kafana gore yaptigin bir diyet mi? Listeyi sana sormadan mi hazirladi? Ben bir kere diyetisyene gitmistim iki hafta sonra biraktim gerci :)) ama listeyi bana sorarak yapmisti kahvalti etmeyi sevmiyorum diye lifalif nesfit falan vermisti kola kesinlikle icmek yok demisti, ben izin vermeseniz de icerim diyince zero eklemisti listeye falan. Sana hic uygun degilse konusup revize ettir bence yoksa yapmasi zor oluyor
diyetisyene gitmeden yapamiyor musun peki? Ben tarti gunleri motive eder diye gitmistim ama bende ise yaramadi kafama gore takilmak daha rahat geldi. Liste hosuna gitmediyse bence de kendine gore bir seyler yapip diyetisyeni olcum icin kullanmak mantikli. Ben diyetisyene gidince listelere alerjim oldugunu fark ettim :)ben ilk gittigimde ozel diyetisyene gitmistim, o sorarak vermisti listeyi hakikaten, ona uyamamistim.
Bu devlet hastanesinin diyetisyeni, acikcasi cok ta uzun uzadiya muhabbet etmedi, zaten uzunca da bir sira vardi, ayni anda iki kisiyi goruyordu. yanimdakinin insulin direnci mi varmis, diyabet oncesi mi ne varmis, bir tek ona meyveleri sutle ye dedi, herkese standart liste veriyor.
Buyuk ihtimalle kendi kafama gore 1300-1500 kalorilik diyete devam edip, tartilmaya gidecegim, kas ve yag oranlarini takip etmek icin.
Ben de 30 yasindayim canim,ogretmenim 2.5 yillik evliyim ve evlendikten sonra kilo aldim malesef30 Yaşındayım. Sağlıklı hayatı seviyorum spor yapmayı ve düzenli yaşamayı seviyorum.
Listeye alırsanız çok sevinirim. :)
Hangi gün tartı günü?
Bir harika menu dahaKizlar kahvalti
10.30 dort kasik lor peyniri,marul,3 ceviz,7 yesil zeytin,1 haslanmis yumurta ve yesil cay.
Ara ogun 14.00 bir tane elma bir avuc kavrulmamis findik.
Aksam:16.15 bir tabak kiymali menemen,salata ve ayran.
2.5 litre su,saat alti gibi yuruyuse cikariz
Kuzum yaptım guzel oldu dedi esimCanim yaptigin tarifin yarisi kadae ya da ceyregi kadar malzemeyle denesen olmaz mi?
Canım vücudunu kendin biliyorsun. Kendine uymayacağını düşünüyorsan yapma. Zaten diğer türlü de kilo veriyorsunhttps://yadi.sk/i/09XHOy_a3JChvJ
Diyetisyene gittim liste verdi, pek benim beslenme seklime uymuyor, iki kasik yogurt cok az ogunluk, ben 200ml bardak bitiriyorum, uzerine de daha yerim, gunde 5 dilim ekmek, 3 meyve diyor, bunlar diyet yaparken hic yemedigim miktarlar, yemek miktarlari ise cok az, 4 kasik sebze yemegi ise beni doyurmaz bile. Pek benim beslenme seklimle uymuyor yani,
Uyup uymayacagimi dusunuyorum
canım evlenince tam gaz kendin yapmaya devam ediceksin hem şimdiki zamanların gibi canım bugün yemek yapmak istemiyor diyemiceksinSabah kucuk parca kasar, yarim haslanmis yumurta, kahve
Ogle bir kase yogurt
Canim hicbir sey istemiyor tatli disinda, regl oldum. Eti formun meyveli biskuvilerinden yicem, canim acayip abur cubur cekiyor, allahtan evde yok :) kakaolu biskuvi var bi tek ama kendimi Tuttum yemedim. Aksam icin yemegim de yok, yalniz yasamak cok kotu her seyi kendin yapmak zorunda kaliyosunannemin evinde mi takilsam biraz diye dusundum ama o da hep kalorili seyler yapiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?