Hic dikkat etmemisim ya bakim hemen:)kızlar kilolarımız yakın diye size bir şey sorucammasal3487 Suveybe13 K kokunhuzurmus
thigh gap dedikleri şey var ya üst baldırların arasının açık olması, sizin bacaklarda durumlar nasıl? alttaki resimdekilerden hangisine daha yakınsınız? eski kotlarımdan 2-3 tanesini denedim bugün göbek kapanmıyor tabii ki :)) bacak bölümünde genital bölgenin 3-4 parmak altında o boşluk var bende ama genital bölgenin hemen altında çok belirgin değil henüz, acaba ne zaman ara açılmaya başlar diye merak ediyorum. bi dahaki deneyişimde foto çekicem şimdi kaldırdım kotları diye üşendim yeniden giymeye.
Cok guzel canim menun afiyet olsun.Sabah (10.00)
Yumurta
1 tatli kasigi acili ezme
1 dilim peynir
Yulaf kepekcim
Ara şekersiz Türk kahvesi
2 dilim tarcinli elma
Akşam (18.00) yicem
Kofteli patates yemeği (1 tabak)
1 kase cacik
Spor
1 saat dans
Su 2.5
Cok abartmadimda bulgur ben de acayip sislik yapiyor tek korkum o yoksa yesilligi boldu.Cok abartmadiysan bence bir sey olmaz. Abarttiysan da dedigin gibi yuruyusle halledersin.
Canim ben de bosluk pek yok,hatta genital bolge altindaki ust bacak birbirine degiyirkızlar kilolarımız yakın diye size bir şey sorucammasal3487 Suveybe13 K kokunhuzurmus
thigh gap dedikleri şey var ya üst baldırların arasının açık olması, sizin bacaklarda durumlar nasıl? alttaki resimdekilerden hangisine daha yakınsınız? eski kotlarımdan 2-3 tanesini denedim bugün göbek kapanmıyor tabii ki :)) bacak bölümünde genital bölgenin 3-4 parmak altında o boşluk var bende ama genital bölgenin hemen altında çok belirgin değil henüz, acaba ne zaman ara açılmaya başlar diye merak ediyorum. bi dahaki deneyişimde foto çekicem şimdi kaldırdım kotları diye üşendim yeniden giymeye.
Benim de oyle canim yaCanim ben de bosluk pek yok,hatta genital bolge altindaki ust bacak birbirine degiyir
Sen sormadan ben hic fark etmemisim ya,ben kollar ve gobege dikkat ediyorum cogunlukla bacaklara daha inemedim:))Benim de oyle canim yapopoyu hafif geriye cikarinca bosluk olusuyor sadece genitalin hemen altinda o bosluk acilmadikca tartida eksi de gorsem zayiflamis Hissedemiyorum o yuzden kafaya taktim kac gundur :)) sanirim bi 5 kg falan daha eksilmemiz gerekecek onun icin
Canim normal oeynirden daha az yagli ve kalsiyum orani daha fazla,bir de ben kendim yaptigim icin lor peynirini tuzsuz oliyor bir de cok daha saglikli.Kızlar size birşey soracağım. Kahvaltı da lor yemenizın bir sebebi var mi.
Kac zamandir diyettesin canim? Benim de bozdugum zamanlar oldu 4-5 kez ama yeniden baslayip toparladim hep cunku 2.5 ay oluyor baslayali ve alistim artik rejime, o yuzden merak ettim acaba baslayali uzun zamab oldu mu diyeBen spor yapamıyorum. çok zorlanıyorum. Bugün çocuk doktoruna gittim. Kadın 50 yaşını geçmiş 2 ayda 10 kilo verdim diyo. Gerçekten o kadar değişmiş ki maşallah. Ben niye böyleyim ya gerçekten. 2 Hafta da 1.300 verdim sadece. bugün de doktoru gördükten sonra dağıttım çikolata yedim. Çok üzgünüm çok. Neden iradesizim kızlar ya.
10 yıldır yapıyorum canım. 8. sınıftan beriKac zamandir diyettesin canim? Benim de bozdugum zamanlar oldu 4-5 kez ama yeniden baslayip toparladim hep cunku 2.5 ay oluyor baslayali ve alistim artik rejime, o yuzden merak ettim acaba baslayali uzun zamab oldu mu diye
Bence de gitme canım.Kızlar ya benim karnım ağrıyor ve bugünde kahve lekelenme geldi aksam uzeri. Aksama kadar yattım. Doğru dürüst bişey de yemedim.
Spora gitmeyince cok sinir oluyorum. Bugün dinleniyim dedim. Ne bilim yerleşme falansa bebek tutunamaz diye spora gitmedim hopluyoz zıplıoz fit jump aero dans horon falan. Korktum yani. Yarın da gitsem mi spora. Ya ds doktora gidiyim kesin o yap derse yaparım. Yani bebekse eger TaM tutunma sürecinde hopla zıpla olmaz sanıyorum ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?