Hadi gozun aydin canim,neden olmus peki doktor ne dedi? Maaallah kilon gayet iyi zaten tabiki ne giysen yakisir.Kızlar döndüm turp gibiymisim masallah, moral bozuklugundan hiç bişey yiyemedim doğru dürüst.bugun ufak bı alışveriş yaptım walla ne giysem yakıştı kilo vermek cokkk güzel.persembe inşallah 52 yi gorcem.ama sağlık çok önemli ömrümden omur gitti walla sağlıklı günlerin tadını çıkarıp şükretmek ve dolu dolu yaşamak lazım.
Hashimoto tiroidi Cnm , lenf nodları da olaganmis kötü bı durum yokmuş ultrason fln cekildiHadi gozun aydin canim,neden olmus peki doktor ne dedi? Maaallah kilon gayet iyi zaten tabiki ne giysen yakisir.
Canım bence 5 tane fln yiyebilirsin menune eklersin nefsini bastirmis olursunKızlar bugün ve yarın okulumuzda kermes var
Bahçeye çıkmamam Laz'ım ama aklımdan sürekli sarma geçiyor
Yardım edin bana birşey diyin
Canım geç kalmışım almak için ne var ne yok süpürmüşlerCanım bence 5 tane fln yiyebilirsin menune eklersin nefsini bastirmis olursun
9 gunum kaldı cnm. Bugun hic bi ağrım sancım kanamam yok. Kesildi.Canim spora gitme bence,hafif tempoda yuruyus yap.kac gunun kaldi adete test mi yapsan acaba,varsa doktora gidersin dusuk riski varsa onlemini alirsin.
Ben de çok üzgünüm. Moralim sıfır. Ya spora gidemiyorum. Yürüyüşe de çıkmadım zaten yeni kendime geliyorum. Yediklerime dikkat ediyorum ama kilo veremiyorum almıyorum da takıldım kaldım. Yarın doktora gidecem. Bakalım duruma göre devam edicem spora. Yoksa yürüyüs. Artık toparlamam lazım. Salon da günüm de boşa gidiyor. Bi halsizim elimi kolumu kaldırasım yok. Adete daha 8 gun var. Az da değil ki. Of of.Tarti gununden beri 200 gr aldim hic veremedim regl oldum diye boyle oldu dicem ama ben reglken de kilo veririm normaldeson 1 ayda 1 kilo falan verdim, sanki hic 50leri goremicem gibi hissetmeye basladim ve umutsuzluga kapildim.
Canim ben de bosluk pek yok,hatta genital bolge altindaki ust bacak birbirine degiyir
Ben de 400 gr aldim, ama pazar gunu biraz sapittim, ondan beri de kendimi diyete tam veremiyorum, 80 lere bir turlu inemiyorum zaten onun da etkisi var, insanlara kotu ilham vermeyeyim diye yazamiyorum da yediklerimi, yarindan sonra toparliyorum ama kendimi :) oyle zor gecilen kilolari seviyorum ben, onlardan inmesi de cikmasi da zor oluyor, vucudun saglikli kilo noktalari gibi geliyor.Tarti gununden beri 200 gr aldim hic veremedim regl oldum diye boyle oldu dicem ama ben reglken de kilo veririm normaldeson 1 ayda 1 kilo falan verdim, sanki hic 50leri goremicem gibi hissetmeye basladim ve umutsuzluga kapildim.
ne tigh gapi:) bu yil, yazi rahat gecirmek icin anneme onu etekli sortlardan diktirecegim, su an modasi yok galibsa, hic bir dukkanda bulamiyorum. pisik sorunu fena vallakakaovanilya Benim ki de öyle hiç boşluk yok :)) zaten sağlıklı olanı da boşluğun fazla olmaması. Cnm thigh Gap modası baslamış :)) ama o görüntüyü sevmiyorum kendi adıma. Sanırım sen de fazla açık istemiyorsundur ? benimki de biraz açılsa daha iyi olur gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?