Tamam kuzum haklisin zaten o konuyla iglili hic kimseyle konusmuyorum ailem ve esim disinda cok yorgun ruhum zaten. Bende zayfliyorum zayflayinca aa zayfladin diyen olmaz ama kilo alinca oooo bu ne hal diyen cok oluyor neyazikkiayrıca canım senin hastalığını kimse bilmek zorunda değil insanlar seni zayıf noktalarından vurmaya çalışır hele akraba kesimi.bebek sürecinden de problemlerinden de kimseye bahsetmeyin her şey eşinle ikiniz arasında kalsın_Masalim_
Cok tatlisin ya bu anlatimina sadece afiyet bal seker olsun denirkahvaltı klasik
öğlen bir elma
akşam bir kase mercimek çorbası,bir tavuk but,bir tane kendime özel yaptığım kıymalı yeşil mercimekli biber dolması,bol salata
veeee dayanamayıp gömdüğüm sarmalarım
bugün her şey güzel olacaktı ama sarmalar kanıma girdi
yemekten sonra sütlü kahve
3 lt su içtim tabi o kadar sarmayı yiyince yanıyor insan
spor yapıcam inşallah
nasıl dayanilio ya bu protein günlerine, walla akşama kadar siktim dişimi ama basım fln döndü evde de bişey yok 2 dilim tam tahıl ve yeşil elma yemek zorunda kaldım.bayilcaktim az daha.@masalim Cnm ilaç kullanioddun dimi sakın bırakma hepimizin kullandığı dönemler oluo at bı tane milleti duyma.sanirim sen içine çok atiosun bazı seyleri.cunku enerjin güzel daha önce de demiştim biliosun ama iniş çıkış yaşıyosun gibi geldi bana.o da seni dışardan dolduruo olabilirler negatif anlamda ve sen de onlara vermedigin tepkiyi içinde buyutuo olabilirsin.
Daha ne olsun45 dk leslie yaptım sadece
Olabilir kuzum bazen yorgun dusuyorum bende kuzu sana bisi daniscam brn 2 saat yürüyorum ya fazla mi sence ?Ben yoruldum belki ondan oldu enerjisiz kaldım Cnm
Yuruyuste sinirlamana gerek yok bence canım,sadece devam edebilmen önemli yanı 2 den az yürümeye başlarsan metabolizman alıştığı icin kilo vermede şimdiki verimi alamazsın.ama zaten kilo verdikce değişik sporlara baslayabilirsin lesliee vs. olabilir.hem sarkmanı önler ama 10 kilo fln olunca başla benceOlabilir kuzum bazen yorgun dusuyorum bende kuzu sana bisi daniscam brn 2 saat yürüyorum ya fazla mi sence ?
Tamam canim bi 10 kilo veriyim somra leslie başlarım tesekkur ederim ❤Yuruyuste sinirlamana gerek yok bence canım,sadece devam edebilmen önemli yanı 2 den az yürümeye başlarsan metabolizman alıştığı icin kilo vermede şimdiki verimi alamazsın.ama zaten kilo verdikce değişik sporlara baslayabilirsin lesliee vs. olabilir.hem sarkmanı önler ama 10 kilo fln olunca başla bence
Ne güzel canım benim durum çok kötü bu hafta ne güzel 63 ü görecektim çünkü pazartesi salı güzel eksiler görmüştüm ama perşembe kermesle verdiklerimi aldımKızlar bu sabah ucundan da olsa 52 yi gördüm
Canım daha tartiya 1 gün var, banada öyle oluo eksiyi görünce hemen geri alma eğilimine giriyorum belki yarın alırım hatta ama bugünü sıkı tutarsın halledersin sen yarına eminimNe güzel canım benim durum çok kötü bu hafta ne güzel 63 ü görecektim çünkü pazartesi salı güzel eksiler görmüştüm ama perşembe kermesle verdiklerimi aldım
Gozunaydin canimKızlar bu sabah ucundan da olsa 52 yi gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?