Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Ne güzel canım benim durum çok kötü bu hafta ne güzel 63 ü görecektim çünkü pazartesi salı güzel eksiler görmüştüm ama perşembe kermesle verdiklerimi aldım
Haftaya vericez artik canim yapicak bir sey yok ben 100 gr eksi gormustum koca haftada, onu da dun geri almisim :)) ama artik kacamak yapmamamiz lazim bayrama 4 hafta kaldi 59u ucundan da gorelim artik

Haftaya vericez artik canim yapicak bir sey yok ben 100 gr eksi gormustum koca haftada, onu da dun geri almisim :)) ama artik kacamak yapmamamiz lazim bayrama 4 hafta kaldi 59u ucundan da gorelim artik
Canım benim ümidim kalmadı Haziran'ın 10 uçak bileti aldım memlekete.61 falan olsaydım o tarihe kadar 2 kiloda orda verirdim ama zor gözüküyor

Canım benim ümidim kalmadı Haziran'ın 10 uçak bileti aldım memlekete.61 falan olsaydım o tarihe kadar 2 kiloda orda verirdim ama zor gözüküyor
20 gun kalmis 59 zor canim evet ama 2-3 kg verilir 20 gunde. 3 kg hedef koyalim 10 haziran icin, kilolarimiz ayni sayilir, bakalim kac vericez :)

Sabah 8 de simit, öğlen tavuk dürüm ayran.cok koşuşturmacali bı gün oluo,dün de halsiz kaldığım için takmadim yedim.evi kirkladim şimdi dışarda işlerim var akşam yemek yermiyim bilmiorum.bugun spor yok su 2lt

sabah 1 tabak fırında patates + 1 parça fırında mücver
öğle yarım simit, 15 yeşil erik
ara yarım paket eti form çubuklardan
1.5 litre su + 2 kupa filtre kahve

şu an aç değilim ama bir saat içinde bir kase yoğurt ve 1 salatalık yiyip günü kapatırım. yürüyüşe çıkar mıyım bilmiyorum, dün biri 30 biri 46 dklık yürüyüş yaptım o yüzden bugün pek canım istemiyor. kilom geçen pazarkiyle aynı hala bugün de patatesleri simitleri götürdüm artı çıkmam inşallah. bir türlü protein günü de yapamadım, 62leri görsem 59a yakın hissedip gaza gelirdim

erkek arkadaşım iş için yurtdışındaydı bir süredir, birkaç günlüğüne gelip gidiyordu ama bayramda tamamen dönüyor. sürekli bir yere götüren ve çok yiyen ve yediren bir insan napıcam bilmiyorum, bir süre daha gelmese iyi olurdu :))) dışarı çıkmayıp evde takılsak bile üşenmeyip waffle hazırlayıp arkasından dondurmalı baklava falan getirir öyle bir tip napıcam bilmiyorum döndüğünde :))

Menum
Sabah 10.00
Lorpeynirli yumurta
2 dilim yulaf kepeginden ekmegim (ev yapimi)

Öğlen 14.00
Kabak yemeği
1 kase yoğurt

Akşam 18.00
1 kase tavuklu yoğurt corbasi
1 kase bol salata

Spor
1 saat tempolu yürüyüş

Su 3litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…