- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
Haftaya vericez artik canim yapicak bir sey yok ben 100 gr eksi gormustum koca haftada, onu da dun geri almisim :)) ama artik kacamak yapmamamiz lazim bayrama 4 hafta kaldi 59u ucundan da gorelim artikNe güzel canım benim durum çok kötü bu hafta ne güzel 63 ü görecektim çünkü pazartesi salı güzel eksiler görmüştüm ama perşembe kermesle verdiklerimi aldım
Canım benim ümidim kalmadı Haziran'ın 10 uçak bileti aldım memlekete.61 falan olsaydım o tarihe kadar 2 kiloda orda verirdim ama zor gözüküyorHaftaya vericez artik canim yapicak bir sey yok ben 100 gr eksi gormustum koca haftada, onu da dun geri almisim :)) ama artik kacamak yapmamamiz lazim bayrama 4 hafta kaldi 59u ucundan da gorelim artik
bende öyle yapıyorum canım birşey çekince kahvaltıya saklıyorum ama o istediğim zaman hemen yediğim gibi lezzet vermiyorKahvaltida firinda patates yedim :)) cok canim cekmisti dun gece, bari sabah yiyim dedim :))
20 gun kalmis 59 zor canim evet ama 2-3 kg verilir 20 gunde. 3 kg hedef koyalim 10 haziran icin, kilolarimiz ayni sayilir, bakalim kac vericez :)Canım benim ümidim kalmadı Haziran'ın 10 uçak bileti aldım memlekete.61 falan olsaydım o tarihe kadar 2 kiloda orda verirdim ama zor gözüküyor
Sen daha yakınsın canım20 gun kalmis 59 zor canim evet ama 2-3 kg verilir 20 gunde. 3 kg hedef koyalim 10 haziran icin, kilolarimiz ayni sayilir, bakalim kac vericez :)
Evet 3 hafta var. 2.5 bile versek, bayramda abarti kacamaklar yapmadigimiz surece haziran sonu ucundan da olsa 59lari goruruz seninle gibi geliyo bana.Sen daha yakınsın canım
3 hafta var di mi şimdi
3 kilo hedefi koyalım o zaman
inşallahEvet 3 hafta var. 2.5 bile versek, bayramda abarti kacamaklar yapmadigimiz surece haziran sonu ucundan da olsa 59lari goruruz seninle gibi geliyo bana.
Bende aynı şeyi düşünüyordum
merakla beklediğine göre sen kesin yine geçen haftaki gibi güzel bir eksi göreceksinYarin tarti gunu kızlar merakla bekliyorum
Ha ha ha ben hiç merakla beklemiyorumYarin tarti gunu kızlar merakla bekliyorum
Kuzu sanki biraz azalma var yaa mutluyum vardir eksi sendede kesin bence kuzmmerakla beklediğine göre sen kesin yine geçen haftaki gibi güzel bir eksi göreceksinben hiç merakla beklemiyorum artı çıkma ihtimalim var :))
Oyy bencr eksi vardir kuzum harika gidiyorsunHa ha ha ben hiç merakla beklemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?