Almamışım perşembe tartıldım masalcım.Insallah almamissindir canim ben de gecen hafta regldim ve malesef verememistim
Geçmiş olsun Allah kabul etsin...Kizlar ya grip oldum geberiyorum resmen bir de oruc tuttum bugun bozmayayim dedim bogazim sis basim cok agriyor ve burnum akiyor ayy cok fenayim ya
Hayırlı olsun cnm,hem giden kiloların hem de misafirin :))günaydın kızlar. geçen hafta gitmeyen kilolar, bu hafta çok güzel gitti çok mutluyum :) bi de erkek arkadaşımın geliş tarihi net olarak belli oldu, uçak biletini aldı, 3 hafta sonra geliyo, o yüzden ben de gaza geldim 3 hafta her gün full yürüyüş yapmayı denicem 1 saat, 4 kg hedef koydum kendime.
Sagol canimGeçmiş olsun Allah kabul etsin...
Supermis hadi bakalim bayrama kadar ellileri gorebilecekmiyizgünaydın kızlar. geçen hafta gitmeyen kilolar, bu hafta çok güzel gitti çok mutluyum :) bi de erkek arkadaşımın geliş tarihi net olarak belli oldu, uçak biletini aldı, 3 hafta sonra geliyo, o yüzden ben de gaza geldim 3 hafta her gün full yürüyüş yapmayı denicem 1 saat, 4 kg hedef koydum kendime.
Amin canim insallah guzel bir ramazan ayi olur,bu yil cok kararliyim en az 3 kilo hedefim var,ramazani firsata cevirmem lazim:)Kızlar bugün beklediğim gibi regl oldum
3 gündür sabahtan akşama kadar ayaktaydım
Hem regli hem de bu ayakta durmadan dolayı ödem var bayağı
İnşallah bir hafta sonra bende oruç tutucam
Bereketli,sağlıklı ve huzurlu bir Ramazan olsun inşallah hepimize
Hindistan yagini ben de cok duydum canim ama hic denemedim,corekotu yagi kullandigim icin karistirmayayim dedim.Bu arada sütsüz nescafenin içine hindistancevizi yağı katıp içmek aşırı şekilde tok tuttuğu gibi yağ yakımını da arttırıyor arkadaşlar.
Ben 2 gündür başladım hem metabolizmayı hızlandırıyor hem tok tutuyor.
İnşallah canım bende bayrama kadar 59 olmak istiyorum hafta başı 63,7 idim ama iki gündür çok şisti ellerim birde iki gündür öğlenleri kaçamak sayılmayan şeylerden yedim inşallah Pazar'a şişkinliğim iner ve güzel bir eksi görürümAmin canim insallah guzel bir ramazan ayi olur,bu yil cok kararliyim en az 3 kilo hedefim var,ramazani firsata cevirmem lazim:)
Tempolu yürüyüş ve sonrasında sıkılaşma hareketleri de gerekli benim bildiğim.kızlar ya sizce yürüyüş yapınca sıkılaşma kaçıncı haftadan sonra başlar?
aslında bana da yetersiz geliyor, zaten 59.9u görünce spor salonuna yazılıcam çünkü tek başıma hiç spor yapamıyorum, yürüyüşü bile zoraki yapıyorum o yüzden yürüyüş sonrası hareket hiç yapamam kesin :)) nolcak bu halim bilmiyorumTempolu yürüyüş ve sonrasında sıkılaşma hareketleri de gerekli benim bildiğim.
Tek başına yürüyüş yetersiz gibi geliyor bana.
Toplu dersler çok etkili bu bakımdan.aslında bana da yetersiz geliyor, zaten 59.9u görünce spor salonuna yazılıcam çünkü tek başıma hiç spor yapamıyorum, yürüyüşü bile zoraki yapıyorum o yüzden yürüyüş sonrası hareket hiç yapamam kesin :)) nolcak bu halim bilmiyorum
Canim regl misin? Ondan dolayi mi sislik var? Ben daha tartilmadim eksiye dustum mu bilmiyorumİnşallah canım bende bayrama kadar 59 olmak istiyorum hafta başı 63,7 idim ama iki gündür çok şisti ellerim birde iki gündür öğlenleri kaçamak sayılmayan şeylerden yedim inşallah Pazar'a şişkinliğim iner ve güzel bir eksi görürüm
Valla ben kendim de cok fark edemedimkızlar ya sizce yürüyüş yapınca sıkılaşma kaçıncı haftadan sonra başlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?