Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Bu arada sütsüz nescafenin içine hindistancevizi yağı katıp içmek aşırı şekilde tok tuttuğu gibi yağ yakımını da arttırıyor arkadaşlar.
Ben 2 gündür başladım hem metabolizmayı hızlandırıyor hem tok tutuyor.

Kızlar bugün beklediğim gibi regl oldum
3 gündür sabahtan akşama kadar ayaktaydım
Hem regli hem de bu ayakta durmadan dolayı ödem var bayağı
İnşallah bir hafta sonra bende oruç tutucam
Bereketli,sağlıklı ve huzurlu bir Ramazan olsun inşallah hepimize

günaydın kızlar. geçen hafta gitmeyen kilolar, bu hafta çok güzel gitti çok mutluyum :) bi de erkek arkadaşımın geliş tarihi net olarak belli oldu, uçak biletini aldı, 3 hafta sonra geliyo, o yüzden ben de gaza geldim 3 hafta her gün full yürüyüş yapmayı denicem 1 saat, 4 kg hedef koydum kendime.

Hayırlı olsun cnm,hem giden kiloların hem de misafirin :))

Supermis hadi bakalim bayrama kadar ellileri gorebilecekmiyiz

Amin canim insallah guzel bir ramazan ayi olur,bu yil cok kararliyim en az 3 kilo hedefim var,ramazani firsata cevirmem lazim:)

Hindistan yagini ben de cok duydum canim ama hic denemedim,corekotu yagi kullandigim icin karistirmayayim dedim.

Kizlar bugun hala kotuyum ama evimde les gibi temizlik yapayim en azindan haftasonu rahat rahat dinlenirim.
Dunden kalan yemeklerim var aksama yemek derdi yok sukur

Amin canim insallah guzel bir ramazan ayi olur,bu yil cok kararliyim en az 3 kilo hedefim var,ramazani firsata cevirmem lazim:)
İnşallah canım bende bayrama kadar 59 olmak istiyorum hafta başı 63,7 idim ama iki gündür çok şisti ellerim birde iki gündür öğlenleri kaçamak sayılmayan şeylerden yedim inşallah Pazar'a şişkinliğim iner ve güzel bir eksi görürüm

Bugün sabah, 1 haşlanmış yumurta biraz keçi peyniri, 2 dilim kızarmış ekmek, 1 tane domates yedim 1 tatlı kaşığı da fıstık ezmesi.
Arada 1 günkurusu kayısı ve biraz fındık yedim.
1 şekersiz Türk kahvesi ve 1 bardak çay içtim.
Öğlen 14.00 gibi zeytinyağlı fasülye ve köfte yedim yarım porsiyon. Ekmeksiz.
Akşam da balıkçıya gideceğiz ailece. Orada da meze ve balık yerim.
Bugün böyle tamamlanır.
Pazar gününe son 3.

Tempolu yürüyüş ve sonrasında sıkılaşma hareketleri de gerekli benim bildiğim.
Tek başına yürüyüş yetersiz gibi geliyor bana.
aslında bana da yetersiz geliyor, zaten 59.9u görünce spor salonuna yazılıcam çünkü tek başıma hiç spor yapamıyorum, yürüyüşü bile zoraki yapıyorum o yüzden yürüyüş sonrası hareket hiç yapamam kesin :)) nolcak bu halim bilmiyorum

Toplu dersler çok etkili bu bakımdan.
Cumartesiden itibaren ben de spor salonundayım kısmetse...

Canim regl misin? Ondan dolayi mi sislik var? Ben daha tartilmadim eksiye dustum mu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…