Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Canim sen sevgilinle spor salonuna yazilmayacak miydin?neden 59 bekliyorsun vaktin varsa bence simdi basla

Canim sen sevgilinle spor salonuna yazilmayacak miydin?neden 59 bekliyorsun vaktin varsa bence simdi basla
sonradan konuşup anlaştık canım, ben kendi istediğim yere tek başıma yazılıcam. şu an kendimi şişko hissediyorum, orada incecik insanları görünce bunalıma girerim diye gitmiyorum :)))

sabah 1 haşlanmış yumurta
öğle 1 kase yoğurt + 1 salatalık
akşam semizotu + yoğurt + ezine peyniri

3 kupa filtre kahve, 1.5 litre su.

sonradan konuşup anlaştık canım, ben kendi istediğim yere tek başıma yazılıcam. şu an kendimi şişko hissediyorum, orada incecik insanları görünce bunalıma girerim diye gitmiyorum :)))
Iyi bak istedigini kabul ettirmissin adamabenim bulundugum yerde spor salonu olsa hic kacirmazdim valla.

Ramazanda nasil beslenceksiniz kuzular
Canim oncelikle corba icip bi 10 dk sonra yavas yavad yemek yemeyi dusunuyorum,saglikli seyler yaparsam doyana kadar yerim,tika basa degil tabiki,iki saat sonra bir meyve bol detoks sulari sahurda lor,yumurta,peynir

Kizlar nette sorun vardi giremedim menum cok karisik oldu yazmayayim kacamak yok ama sadece biraz karsiik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…