Canim sen sevgilinle spor salonuna yazilmayacak miydin?neden 59 bekliyorsun vaktin varsa bence simdi baslaaslında bana da yetersiz geliyor, zaten 59.9u görünce spor salonuna yazılıcam çünkü tek başıma hiç spor yapamıyorum, yürüyüşü bile zoraki yapıyorum o yüzden yürüyüş sonrası hareket hiç yapamam kesin :)) nolcak bu halim bilmiyorum
sonradan konuşup anlaştık canım, ben kendi istediğim yere tek başıma yazılıcam. şu an kendimi şişko hissediyorum, orada incecik insanları görünce bunalıma girerim diye gitmiyorum :)))Canim sen sevgilinle spor salonuna yazilmayacak miydin?neden 59 bekliyorsun vaktin varsa bence simdi basla
Bugün oldum canım 3-4 gündür de sabahtan akşama kadar ayaktaydım onunda etkisi var gibime geliyorCanim regl misin? Ondan dolayi mi sislik var? Ben daha tartilmadim eksiye dustum mu bilmiyorum
Iyi bak istedigini kabul ettirmissin adamasonradan konuşup anlaştık canım, ben kendi istediğim yere tek başıma yazılıcam. şu an kendimi şişko hissediyorum, orada incecik insanları görünce bunalıma girerim diye gitmiyorum :)))
bir arkadaşım sahur yapmayarak 7 kilo vermiş ramazandaRamazanda nasil beslenceksiniz kuzular
Bence sahursuz olmaz canimbir arkadaşım sahur yapmayarak 7 kilo vermiş ramazanda
ben hala kararsızım
Cok sagol kuzum ya cok mutluyum ❤Maşallah canım durdun durdun iyi atak yaptin,bu gidişle 7 lere gelcen daha düne kadar 8 Ler diodun bak :))
sahur yapıp üstüne yatıcaz o kötüBence sahursuz olmaz canim
Ben oturcam kuZum 1 2 saat sonra yaticam canimsahur yapıp üstüne yatıcaz o kötü
Canim oncelikle corba icip bi 10 dk sonra yavas yavad yemek yemeyi dusunuyorum,saglikli seyler yaparsam doyana kadar yerim,tika basa degil tabiki,iki saat sonra bir meyve bol detoks sulari sahurda lor,yumurta,peynirRamazanda nasil beslenceksiniz kuzular
Yok kuzum oylede sagliksiz olur,ben de gecen sene sahur yapmiyordum ama iftara cok yukleniyordum,en iyisi sahuru yapmak mumkunse ekmeksiz yapmak daha iyi olurbir arkadaşım sahur yapmayarak 7 kilo vermiş ramazanda
ben hala kararsızım
Bugun ben de oturuyorum malum haftasonu,bir saat daha bekleyip sahur hazirliycamBen oturcam kuZum 1 2 saat sonra yaticam canim
Ayy sahur cok heyecanlı yaaBugun ben de oturuyorum malum haftasonu,bir saat daha bekleyip sahur hazirliycam
Tatlim dikkat edilirse en az 2-3 kilo gider bence.Ben zayifkende sahuru abartili yiyemezdim klasik kahvaltimi yapardim yumurta peynir zeytin borek falan agir olur olsa da yiyememmasal3487 kuzum ben suan zayif olsaydim cok guzel bi sahur hazirlardim ramazanda diyet biraz zor kac gider acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?