Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Sahur
Kıymalı omlet
Patates salatası
12 zeytin
Peynir
4 tane ceviz
bir dilim karpuz

İftar
Çorba
Kelle paça
Yeşil salata
Ayran
Kızlar ayıp olmasın diye iki parça pişi ve bir çatal kabak tatlısı yedim inşallah sorun olmaz diye düşünüyorum

Kiz valla masallah diyeyim oncelikle,inan ben bu yediklerinden cok daha az yiyorum ama eksiye dusmuyroum spor yapmadigim icin mi anlamadim ya

Kizlar kahvalti iki haslanmis yumurta,3 ceviz.

Ara bir kase visne

Ogle bir kase mercimek corbasi ve bir kase cacik.

Aksam bir porsiyon adana bir avuc ici lavas ve salata.

2.5 litre su spor yok.

Iste geldim burdayimmm

↔Sahurum
Dukan tost yapmistim(lor peyniri ve hindi fume)
Domates salatalik biber söğüş
1 bardak ayran

↔iftar (misafirlikteydim)
✔1 kase domates corbasi
✔Et yemeği
✔yulaf ekmegimi yanimda götürdüm
✔Bol salata

Süper atlattım tatli da yemedim.serbestli tatliydi disim agriyor dedim yemedim oh mis ❤

Spor
30 dk yurumusumdur❤

Su bol bol

Kiz valla masallah diyeyim oncelikle,inan ben bu yediklerinden cok daha az yiyorum ama eksiye dusmuyroum spor yapmadigim icin mi anlamadim ya
Spor ben de hic yapmiyorum canim arada bir yuruyorum, niye veremiyosun ki acaba sen? Suveybenin menuleri cok da hafif degil aslinda, ondan az yiyorsan bence kesin vermen lazim. Bir anda eksiliceksin herhalde, baska bir ihtimal gelmiyo aklima

Sahur menüm
Bir haşlanmış yumurta
4 ceviz
Peynir
20 zeytin zeytinler tuzsuz ufak yeşil zeytinler bayılarak yiyorum
2 dilim karpuz
5 tane çilek

Sahur menüm
Bir haşlanmış yumurta
4 ceviz
Peynir
20 zeytin zeytinler tuzsuz ufak yeşil zeytinler bayılarak yiyorum
2 dilim karpuz
5 tane çilek
Afiyet olsun canim,ben de zeytini coo severim ozellikle minik yesil olanlari,inan masallah gayet doyurucu yemene ragmen guzel kilo veriyorsun,ben olsam davul gibi sismistim

Kizlar sabah 1 haslanmis yum,bir kasik kaymak ve bir bucuk dilim ekmek.

Ara bir kase visne

Aksam bir tabak etli yesil fasulye,bir kase semizotu cacigi ve 3 kasik bulgur pilavi

2 litre su spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…