Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

kızlar dünkü iftar menümü yazmamışım hemen yazayım
Çorba
Ciğer sote
Yeşil salata
Ayran
Arkasından çay ve 2 si bir arada

Bugun alisveristeydim sabahtan bu saate kadar, diyet biraz bozuldu, en son yarim paket beyaz leblebi yedim 1 saat once falan, yarin 400-500 gr arti cikicam kesin inanilmaz bunalmisim diyetten onu anladim.

Tatlim leblebi diyeti bozmazki tabi tuzlu degilse,hic merak etme.
Ben de oyle dusunuyodum canim ama bir avucla kalamadim yarim paket yedim bir de tartildim 1 kg fazla ciktim, sabaha kadar 500grami gitse yine arti cikarim cunku gun icinde hic 1 kg fazla cikmiyorum ben, max 500-600gram fazla cikiyorum tok karnina. Bakalim tarti gunu ne olacak :) sen eksi gorursun insallah

Sahur menü
Bir muz
Peynir
Zeytin
Ceviz
Karpuz
Çay
İftar
Çorba
2 tavuk but fırında
Soslu bamya
4 tane sarma ( iç harcı Bulgurlu)
Yeşil salata
Cacık
4 tane kiraz
Çay ve son olarak 2 si bir arada

Valla benim bazen gun icinde +2 bile oldugu oluyor ama sabaha hepsi gidiyor,sanirim cok su ictigim icin o kadar fark ediyor.Simdi sen +1 sen bence sabaha kadar gider gibi ama sende nasil olur bilemedim insallah arti olmazsin

Gunaydin kizlar tartida sok oldum 61.8 ciktim, +1.1 yani ama bu kadar arti cikacak kadar bozmadim diyeti, yarim paket leblebi uzerine 1.5 litre su ictim eve gelince cunku gun icinde hic icememistim, leblebiler sisti midemde diye dusunuyorum cunku karnim asiri sis su an. Yarin erkek arkadasim geliyo, sisligim bir an once iner insallah

Canim aksam +1 degil miydin kiz nasil oldu sabaha kadar daha cok arti olmus,valla leblebilerin ustune cok su ictiysen dedigin gibi siskinlik olmus olabilir hemen moralini bozma.

Canim aksam +1 degil miydin kiz nasil oldu sabaha kadar daha cok arti olmus,valla leblebilerin ustune cok su ictiysen dedigin gibi siskinlik olmus olabilir hemen moralini bozma.
Ben de anlamadim ne bicim bir bunyem var ya uykuda kilo almisim :)) birkac hafta hic kacamak yapmasam duzene giricem ama bu hafta zor gibi, tatile gidiyorum cunku

Ben de anlamadim ne bicim bir bunyem var ya uykuda kilo almisim :)) birkac hafta hic kacamak yapmasam duzene giricem ama bu hafta zor gibi, tatile gidiyorum cunku
Valla al benden de o kadar canim yuz gr vermek iicn yuz takla atiyorum ama nefes alsam bile yariyor hemen kilo aliyorum

Bu hafta mi gidecektin?hadi bakalim tadini cikar tatilin insallah coo guzel gecer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…