Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Bugun de misafirlerim var,esim icli kofte istedi,kavurma,pilav,salata yapicam bir ne hangi corbadan yapsam ya,mercimek ve yayladan gina geldi

53 e geleyim canım hedefi 50 ye çekebilirim canım 50 istemeye başladı inşallah iki ayda gider
Bencede 50 gayet iyi durur,ben de oncelikle bi 55 olsam cok iyi olacak,bakalim insallah.
Kızlar buradan uzak kalınca kilo alıyormuş gibi hissediyorum kendimi
Gündüz giremiyorum ama aklımdasınız
Masal da yazmiyor kilo bildirimi de yapmadi insallah bir skintisi yoktur,kakaoda sevgilisi gelecekti,loreli de tatilde,kimsecikler yok

Gunaydin kizlar. Sevgilim geldi dun, bi suru sey yedirdi :)) kendi de cok yiyo zaten. 400 gram arti ciktim ama max 2 gun icinde vericem insallah.

Kizlar uc gundur arka arkaya misafir agirliyorum yogunlugum cok ve yorgunum sabah seminer aksam iftar hazirligi,su okul bir an once bitse de sabah erken uyanmasam.

Kızlar buradan uzakta kalmak bana iyi gelmedi etrafımda çok baskı var ekmek ye ekmek ye hasta olursun iki gündür de baskılara karşı gelemiyorum moralim çok bozuk reglim yakın olduğundan zaten vücudum da şişkinlik var sahurda kv dem fırın kömbesi yaptı ve baskıyla çok yedim kendimi bayrama saklıyordum az da olsa ev baklavası yiyecektim ama bayramdan önce fazlasıyla hakkımı kullandım
Bağırsaklarımda ki sorun hala devam ediyor memlekete geldiğimden beri böyle
Spor zaten yapamıyorum
Anladım ki ben artık yiyerek mutlu olmuyorum aksine mutsuz oluyorum ama etrafımda çok baskı var şimdiye kadar sabrettim ama artık ucundan alayım falan derken işin ucu kaçtı

Memlekete gidince malesef oyle oluyor canim sen yine de cok iyi gidiyordun,telafi edilmeyecek bir sey yok bence.

Malesef bagirsak sorunu bende de var,cikamiyorum bir turlu o kadar bitki cayi icmeme ragmen.

selam kızlar :) nasılsınız ne var ne yok? tatilden 2 kilo alarak döndüm dün, havaalanından anneme geçtim geç saatle bir sürü şey yedim artı 2 üzerine 1 kilo eklendi :)) 3 kilo almış oldum toplamda. perşembe ya da cuma spora başlıyorum. hedef kurban bayramına kadar 55 olmak. bu sabah tok karnına 63.5 çıktım. sizde durumlar nasıl?

Selam canim hosgeldin?tatil nasil gecti?
O kadar da almamissin normal geldi bana,ben de su siralar pek dikkat etmiyorum +2 yim ben de.

Kızlar bugün memleketten döndük
Bende de herşey bayrama kadar güzel gidiyordu 59 dum en son kilo vermesemde almadım
Ama bayramda gezmekten dolayı yemek yiyemedim adam akıllı tatlı yedim çok fazla
Bugünde yoldayken can sıkıntısına bayağı abur çubur yedim
Güncel kilomu bilmiyorum çünkü korkuyorum
Hemen başlıyorum diyete hatta bugün kendimi iyi hissedersem spor yapıcam
Bayrama 2 ay var güzel bir zaman iyi değerlendirmek lazım
Kurbana kadar 50 olmayı düşünüyorum
İnşallah bayramda aldığım kilolar hızlıca gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…