Hadi bakalim super demekki sislikmisEvet canim arti gormustum dun ama yine dustum 60.8'e.
Insallah canim senin hedef 53 kurban bayramindan once inersin benceKızlar bayram 25 inde kurbana 2 ay kalıyor inşallah bırakmazsak hedef kilolarımıza ulaşabiliriz
53 e geleyim canım hedefi 50 ye çekebilirim canım 50 istemeye başladı inşallah iki ayda giderInsallah canim senin hedef 53 kurban bayramindan once inersin bence
Bencede 50 gayet iyi durur,ben de oncelikle bi 55 olsam cok iyi olacak,bakalim insallah.53 e geleyim canım hedefi 50 ye çekebilirim canım 50 istemeye başladı inşallah iki ayda gider
Masal da yazmiyor kilo bildirimi de yapmadi insallah bir skintisi yoktur,kakaoda sevgilisi gelecekti,loreli de tatilde,kimsecikler yokKızlar buradan uzak kalınca kilo alıyormuş gibi hissediyorum kendimi
Gündüz giremiyorum ama aklımdasınız
Gunaydin canim:) hadi gozun aydin,iki gune tatile gidiyorsun dikkat et kuzum.Gunaydin kizlar. Sevgilim geldi dun, bi suru sey yedirdi :)) kendi de cok yiyo zaten. 400 gram arti ciktim ama max 2 gun icinde vericem insallah.
Memlekete gidince malesef oyle oluyor canimKızlar buradan uzakta kalmak bana iyi gelmedi etrafımda çok baskı var ekmek ye ekmek ye hasta olursun iki gündür de baskılara karşı gelemiyorum moralim çok bozuk reglim yakın olduğundan zaten vücudum da şişkinlik var sahurda kv dem fırın kömbesi yaptı ve baskıyla çok yedim kendimi bayrama saklıyordum az da olsa ev baklavası yiyecektim ama bayramdan önce fazlasıyla hakkımı kullandım
Bağırsaklarımda ki sorun hala devam ediyor memlekete geldiğimden beri böyle
Spor zaten yapamıyorum
Anladım ki ben artık yiyerek mutlu olmuyorum aksine mutsuz oluyorum ama etrafımda çok baskı var şimdiye kadar sabrettim ama artık ucundan alayım falan derken işin ucu kaçtı
Iyi bayramlar canim:)iyi bayramlar bayanlar :)
Selam canim hosgeldin?tatil nasil gecti?selam kızlar :) nasılsınız ne var ne yok? tatilden 2 kilo alarak döndüm dün, havaalanından anneme geçtim geç saatle bir sürü şey yedim artı 2 üzerine 1 kilo eklendi :)) 3 kilo almış oldum toplamda. perşembe ya da cuma spora başlıyorum. hedef kurban bayramına kadar 55 olmak. bu sabah tok karnına 63.5 çıktım. sizde durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?