Hadi bakalim yarin bi tartil bakalim ne kadar artisin umarim cok degilsindir.Kızlar bugün memleketten döndük
Bende de herşey bayrama kadar güzel gidiyordu 59 dum en son kilo vermesemde almadım
Ama bayramda gezmekten dolayı yemek yiyemedim adam akıllı tatlı yedim çok fazla
Bugünde yoldayken can sıkıntısına bayağı abur çubur yedim
Güncel kilomu bilmiyorum çünkü korkuyorum
Hemen başlıyorum diyete hatta bugün kendimi iyi hissedersem spor yapıcam
Bayrama 2 ay var güzel bir zaman iyi değerlendirmek lazım
Kurbana kadar 50 olmayı düşünüyorum
İnşallah bayramda aldığım kilolar hızlıca gider
60.8 geldim canım sabahHadi bakalim yarin bi tartil bakalim ne kadar artisin umarim cok degilsindir.
Hosgeldin canim,cok degilmissin ,zaten guzel kilo veriyorsun bu hafta verirsin bence artilarini.60.8 geldim canım sabah
Canim annem burda cok dikkat edemiyorum kotu menu yazmakta istemiyorum ama azicik toparlarsam bomba menulerle burdayim insallah:)masal3487 canım menülerini yazmıyor musun
Bekliyoruz canım :)Canim annem burda cok dikkat edemiyorum kotu menu yazmakta istemiyorum ama azicik toparlarsam bomba menulerle burdayim insallah:)
Insallah canim bir duzen otutturayim yazarim:)Bekliyoruz canım :)
Afiyet olsun canim:)Sabah
Omlet,peynir,zeytin,ceviz,bir hurma,bir dilim elma yedim ve bitki çayı içtim
Öğlen
bir hurma ve nescafe 2 si bir arada içtim
Ne guzel sen leslie yapabiliyorsin ben hic sevmiyorumAkşam
Bir kase tavuk suyu çorba,fırında karışık kızartma,yoğurt ve bir dilim karpuz
Akşam çayın yanında bir tane hurma yedim
Bugün hurma işini abarttım bundan sonra yememeye çalışıcam
5k 3mil Leslie yapıldı
3 lt su içildi
Aynen ya bir kere yazdi sonra kayiplara karisti.kakaovanilya canım nasıl gidiyor
O zaman da güzel olur canım ama kurban bayramı güzel bir motivasyon dişimizi sıkıp ideal kiloya yaklaşmak lazımNe guzel sen leslie yapabiliyorsin ben hic sevmiyorumBursaya gidince ilk isim iyi bir spor merkezine yazilmak olacak evde kendim yapamiyorum,zaten cok sicak yapis yapis oluyorum
Tebrik ederin 1.5 ayda 8 kilo mu verdiniz harikaslm herkese :) ben de 1.5 aydır diyetisyene gidiyorum 8 kg verdim. Günlük 50 dk yürüyüş yapıyorum ve listemi uyguluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?