- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
Cok verimsiz bi hafta gecirdik ikimiz deValla al benden de o kadar canimyuz gr vermek iicn yuz takla atiyorum ama nefes alsam bile yariyor hemen kilo aliyorum
Bu hafta mi gidecektin?hadi bakalim tadini cikar tatilin insallah coo guzel gecer.
Canim bugun niyetliyim aksama tartilirim ama pek umudum yok bu hafta da eksi degilim,dun sarma dolma yedim komsu getirmistiCok verimsiz bi hafta gecirdik ikimiz desen eksi gorursun insallah. Evet canim cuma gidiyorum. Kacamak yapicam mecburen ama abartmamaya calisicam :))
Her gün yazmaya çalışıcam yine canım ya da birkaç günde bir çünkü kaçamak yapsam da buraya yazınca bir şekilde sorumlu hissedip ertesi gün toparlamaya çalışıyorum tartı günleri falan var diye.Canim bugun niyetliyim aksama tartilirim ama pek umudum yok bu hafta da eksi degilim,dun sarma dolma yedim komsu getirmisti
Desene sen de aramizdan ayriliyorsun,loreli de artik yazmiyor,gerci o istedigi kiloya dusmustu ama sohbeti iyiydi.
Kac gun tatiliniz canim?kendini cokta kasma canim tatilin keyfini cikar.Her gün yazmaya çalışıcam yine canım ya da birkaç günde bir çünkü kaçamak yapsam da buraya yazınca bir şekilde sorumlu hissedip ertesi gün toparlamaya çalışıyorum tartı günleri falan var diye.
Az da olsa bir eksi görürsün umarım ya da en kötü ihtimalle sabit çıksan o da hiç yoktan iyidir. Bakalım nolcak. Ben az önce 61.5 çıktım, 300 gram gitmiş sabahtan beri, şişkinlik de yavaş yavaş inmeye başladı.
10 gun falan canim, en az artiyla atlatmaya calisicam :)Kac gun tatiliniz canim?kendini cokta kasma canim tatilin keyfini cikar.
Tatilde bol bol gezersiniz yedikleriniz de erir merak etme:) kizlar neden yazmadilar acaba kilolarini10 gun falan canim, en az artiyla atlatmaya calisicam :)
Aynı canım 59,8 yine aynı sıkıntım var o yüzden aynı yerde sayıyorum
Bence canım sona doğru birden verebilirsinKizlar benim misafirler vardi yazamadim ama siz de yazmamissiniz ben sadece -100 gramcigim:)yani 64.8 gecen hafta 64.9 dum
Canım sen artı mı gördün 60 o görmemişmiydin10 gun falan canim, en az artiyla atlatmaya calisicam :)
Canım yazmak için vaktim olmuyor anca bu saatlerde girebiliyorumTatilde bol bol gezersiniz yedikleriniz de erir merak etme:) kizlar neden yazmadilar acaba kilolarini
Tatlim daha ne olsun masallah super gidiyorsun tebrik ediyorum seniAynı canım 59,8 yine aynı sıkıntım var o yüzden aynı yerde sayıyorum
Evet canim +1.1Canım sen artı mı gördün 60 o görmemişmiydin
Valla bilmiyorum sanirim bir yerlerde hata yapiyorim ve sporsuz olmuyor galibaBence canım sona doğru birden verebilirsin
Canım bende bir haftadır yapmadım ama ondan öncesine kadar haftada 5 gün yapıyordumValla bilmiyorum sanirim bir yerlerde hata yapiyorim ve sporsuz olmuyor galiba
Teşekkür ederim canımTatlim daha ne olsun masallah super gidiyorsun tebrik ediyorum seni
Evet canim arti gormustum dun ama yine dustum 60.8'e.Canım sen artı mı gördün 60 o görmemişmiydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?