Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Valla al benden de o kadar canim yuz gr vermek iicn yuz takla atiyorum ama nefes alsam bile yariyor hemen kilo aliyorum

Bu hafta mi gidecektin?hadi bakalim tadini cikar tatilin insallah coo guzel gecer.
Cok verimsiz bi hafta gecirdik ikimiz de sen eksi gorursun insallah. Evet canim cuma gidiyorum. Kacamak yapicam mecburen ama abartmamaya calisicam :))

Cok verimsiz bi hafta gecirdik ikimiz de sen eksi gorursun insallah. Evet canim cuma gidiyorum. Kacamak yapicam mecburen ama abartmamaya calisicam :))
Canim bugun niyetliyim aksama tartilirim ama pek umudum yok bu hafta da eksi degilim,dun sarma dolma yedim komsu getirmisti

Desene sen de aramizdan ayriliyorsun,loreli de artik yazmiyor,gerci o istedigi kiloya dusmustu ama sohbeti iyiydi.

Canim bugun niyetliyim aksama tartilirim ama pek umudum yok bu hafta da eksi degilim,dun sarma dolma yedim komsu getirmisti

Desene sen de aramizdan ayriliyorsun,loreli de artik yazmiyor,gerci o istedigi kiloya dusmustu ama sohbeti iyiydi.
Her gün yazmaya çalışıcam yine canım ya da birkaç günde bir çünkü kaçamak yapsam da buraya yazınca bir şekilde sorumlu hissedip ertesi gün toparlamaya çalışıyorum tartı günleri falan var diye.
Az da olsa bir eksi görürsün umarım ya da en kötü ihtimalle sabit çıksan o da hiç yoktan iyidir. Bakalım nolcak. Ben az önce 61.5 çıktım, 300 gram gitmiş sabahtan beri, şişkinlik de yavaş yavaş inmeye başladı.

Kac gun tatiliniz canim?kendini cokta kasma canim tatilin keyfini cikar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…