Valla haklisin canim benim degil,senin gunlugun gibi oldu,benim annem burda pazara gidecek pek dikkat edemedigin icin menuleri yazmiyorumbizim kızlar nerelerdesin burası tek başıma yazdığım günlük gibi oldu
arada da olsa uğrayınmasal3487 kakaovanilya _Masalim_ L LoReLaiii 
tamam o zaman pazardan sonra burdasınValla haklisin canim benim degil,senin gunlugun gibi oldu,benim annem burda pazara gidecek pek dikkat edemedigin icin menuleri yazmiyorum
Eline saglik canim,ben recel sevmedigim icin yapmadim kayinvalidem verir esim seviyor.kızlar emek emek çilek vişne reçeli yaptım ama yiyemiyorum. yiyebilmem için biran önce bu kilolardan kurtulmam gerekiyor
kurban bayramı benim için iyi bir motive büyük ihtimal bayrama kadar ne verirsem onla kalırım ondan sonra korumaya alırım en kötü 53 olurum inşallah
ay canım bir hafta oldu veremiyorum ne olacak böyle bilmiyorum bizim yine memlekete erken gitme durumları var ama ben bir kilo bile veremedimEline saglik canim,ben recel sevmedigim icin yapmadim kayinvalidem verir esim seviyor.
Zaten 53 olursan gayet guzel gorunursun bence korumaya gecersin.
Canim spor yaptigin halde mi veremedinay canım bir hafta oldu veremiyorum ne olacak böyle bilmiyorum bizim yine memlekete erken gitme durumları var ama ben bir kilo bile veremedim
ilk gün bile canım 600 gr gittiydi ama çiğ köfteyi yediğimden beri gitmiyor bakalım daha sıkı tutucamCanim spor yaptigin halde mi veremedinbir haftalik duraksama normaldir bence stres yapma hemen,bu arada ben de yarin tekrar basliyorum insallah. 
10 gun sonra ben de memlekete gidicem orda daha iyi oluyor cunku gunluk yuruyus spor yapabiliyorum ama burdabir sey yapamiyorum
Cigkofte benim bunyeme de yaramiyor,gerci bulgurun her turlusu ben de siskinlik yapiyor sende de oyle bir etki etmis olabilir moralini bozma hemen.ilk gün bile canım 600 gr gittiydi ama çiğ köfteyi yediğimden beri gitmiyor bakalım daha sıkı tutucam
Harikasin canim tebriklerspor leslie 5 mile
su 3 lt
Tebrik ederim canim:)bugün tekrardan 59,8 i gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?