geçen yaz hiç yemedim bu yazda sadece bayramda arkadaş buluşmasında yedimBir de bu aralar bize marastan dondurma geldi aksamlari yiyoruz buralar malum cok sicak dayanamiyorum yiyorum
Sorma canim bu aralar yogunum biraz evi yavas yavas topluyorum,bir de esim yedi sekiz kilo visne almisti bugun onlarla ugrastim(kislik komposto hazirladim) sonra komsularla aksam piknik yaptik,ha bir de sutum geldi kaynattim yogurt icin ayy bir saat falan oldu oturuyorum,amma calismisim masallah banamasal3487 canım nerelerdesin
maşallah canımSorma canim bu aralar yogunum biraz evi yavas yavas topluyorum,bir de esim yedi sekiz kilo visne almisti bugun onlarla ugrastim(kislik komposto hazirladim) sonra komsularla aksam piknik yaptik,ha bir de sutum geldi kaynattim yogurt icin ayy bir saat falan oldu oturuyorum,amma calismisim masallah bana
Esim ucretsiz izne ayrilirsin diyor ben muhtemelen de oyle olur ama insallah il emri falan olurda acikta kalmammaşallah canım
eş durumu olmazsa ücretsiz izin mi alacaksın canım
bizim eş durumu yetişemeyebilir eşimin tayini olursa, kaderde ne varsa onu yaşayacağız
canım eşimin yeni yerde göreve başlaması için son tarih 7 si değil mi ayın 13 ünde başlasa bende 13 de başvurabilir miyimEsim ucretsiz izne ayrilirsin diyor ben muhtemelen de oyle olur ama insallah il emri falan olurda acikta kalmam
Diger ayin 8-14 arasi basvurular olacak daha var yani insallah sizinkide yetisir.
hoş geldin canım bende iki gündür bozdum iyice yarın toparlanıyorum inşallah özledik seniKizlar selam. Ben 3 kilo falan aldim iyice sapittim63.5 falanim sanirim, yarin tartilicam. Spora yazildim ama birkac kez pilatese gittim sadece, her aksam disari ciktigim icin yiyorum surekli guya tatil donusu baslicaktim rejime ama olmadi. Yarindan itibaren baslamak istiyorum, sistim yine, bacaklarim falan eskisi kadar ince degil gibi geliyor. Suveybe13 canim sen iyi gidiyorsun masallah. masal3487 sende durumlar nasil canim?
Canim kusura bakma misafirlerim var pek giremedigim icin cevap yazamadim,esin ne is yapiyor bilmiyorum ama eger memursa ve tayini ciktiysa baslamadan da tayin onay belgeside yeterli senin icin yani soyle anlatayim benim esim polis bursaya tayini cikti ama gidip orda baslamadi daha benim icin onay belgesi yeterli orda baslamasi onemli degil yanicanım eşimin yeni yerde göreve başlaması için son tarih 7 si değil mi ayın 13 ünde başlasa bende 13 de başvurabilir miyim
Sorma canim al benden de o kadar ben suveybe kadar iyi degilim,bu aralar cok misafirlerim oluyor ondan pek dikkat edemedim tartilmaya da korkuyorumKizlar selam. Ben 3 kilo falan aldim iyice sapittim63.5 falanim sanirim, yarin tartilicam. Spora yazildim ama birkac kez pilatese gittim sadece, her aksam disari ciktigim icin yiyorum surekli guya tatil donusu baslicaktim rejime ama olmadi. Yarindan itibaren baslamak istiyorum, sistim yine, bacaklarim falan eskisi kadar ince degil gibi geliyor. Suveybe13 canim sen iyi gidiyorsun masallah. masal3487 sende durumlar nasil canim?
gerçekten mi eşimde memur statüsündeCanim kusura bakma misafirlerim var pek giremedigim icin cevap yazamadim,esin ne is yapiyor bilmiyorum ama eger memursa ve tayini ciktiysa baslamadan da tayin onay belgeside yeterli senin icin yani soyle anlatayim benim esim polis bursaya tayini cikti ama gidip orda baslamadi daha benim icin onay belgesi yeterli orda baslamasi onemli degil yani
Evet canim sanirim tayininin ciktigini gosteren belge,bize de yeterrli dediler meb aradik sorduk,esim burdan ilisigini muhtemelen agustos sonunda keser ama basvurular 8-14 arasi yani bir skinti olmazmis,esinin tayini cikti mi simdi?gerçekten mi eşimde memur statüsünde
tayin onay belgesi tayinin çıktığını gösteren belge mi canım yoksa tayini çıktıktan sonra ayrıca bir şeyler mi yapmak lazım
daha değil canım bekliyoruz bakalım ne olacakEvet canim sanirim tayininin ciktigini gosteren belge,bize de yeterrli dediler meb aradik sorduk,esim burdan ilisigini muhtemelen agustos sonunda keser ama basvurular 8-14 arasi yani bir skinti olmazmis,esinin tayini cikti mi simdi?
Himm anladim canim insallah 14 unden once cikarsa sizin icin cok iyi olur sen de hemen es durumu isteyebilirsin,hakkinizda hayirlisi olsun.daha değil canım bekliyoruz bakalım ne olacak
canım tayin çıksa bile kararnameyi beklememiz gerekmiyor muHimm anladim canim insallah 14 unden once cikarsa sizin icin cok iyi olur sen de hemen es durumu isteyebilirsin,hakkinizda hayirlisi olsun.
Kararname ilisik kesmek icin beklemek lazim diye biliyorum ama kararname gelmeden atama onayi oluyor mu bilmiyorum,esim gelince sorayim onun kararmesi gelmis mi?gelmeden atama onayi varmiydi diye?canım tayin çıksa bile kararnameyi beklememiz gerekmiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?