- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
canım senin istikrarına hayranım valla. ben tatilde bozup dönüşte devam edecektim güya ama yalan oldu :) geçen bayramdan beri yiyip duruyorum :) nasılsın, nasıl gidiyor her şeysabah
iki dilim kızarmış hellim,3 gün kurusu,3 ceviz,3 tane çeri dometes,1 tane salatalık ve bitki çayı
öğlen
sütlü kahve ve 10 tane badem
akşam barbunya pilaki,yeşil salata ve yoğurt
su 3 lt
5 mile leslie sporumuda yaptım
bende geçen hafta sonu abartarak yedim o yüzden bu hafta yine yerimde sayıyorumcanım senin istikrarına hayranım valla. ben tatilde bozup dönüşte devam edecektim güya ama yalan oldu :) geçen bayramdan beri yiyip duruyorum :) nasılsın, nasıl gidiyor her şey
Nefsime hakim olamadim baslayamadim canjm ama bu sefer basladim. Bozsam bile ertesi gun devam edicem artik. Haftada 1 gun izin vermeyi dusunuyorum kendimebende geçen hafta sonu abartarak yedim o yüzden bu hafta yine yerimde sayıyorum
sen tekrar başlıyordun sonradan göremedim seni
Selam canim cok gecmis olsun hayirli sifalar insallah.Kızlar herkese merhaba. Nasılsınız. Bi süredir gelemedim buraya.sağlık sorunlarım vardı ramazandı tatildi derken kaldı öyle. Tekrar başlıyorum. İnisülin direncim çok yüksek geldi. Dün diyetisyene gittim ve hemen başladım. Gidenleri tekrar kabul ediyo mUsunuz :)
İnisülin direncini kırmak, pco ile mücadele ve bebek isteğiyle, en önemlisi sağlığımı kazanmak için tekrar aranızda olabilir miyim ?
Merhaba hosgeldiniz aramiza biz de bir suredir aktif degildik ama bayram oncesi yine baslamayi dusunuyorum ben.Merhaba arkadaslar bende Araniza katilmak istiyorum. Bende bir pco luyum ve evlendim evleneli nerdeyse 15 kilo da ustune aldim ve bebek istiyoruz ama malesef kaç aydir olmuyor. Doktorum olmamasi için sebep yok çok ileri pco lu degilsin dedi ama sanirim kilom etken. Bu yuzden son gunlerde ciddi olarak dusunmeye ve uygulama calismalarina basladim diyetimi. Yanliz tesvik olmadan olmuyor. Eger birbirimize destek olursak tabiki basaramayacagimiz sey yok.
Insallah cumlemize nasip etsin rabbim. Aslinda ilk evlendigimde bir dis gebelik gecirdim sonrasinda yapilan igneler falan sanirim hormonlarimada oyun oynadi ve kilo almanin onune gecemedim. Bu kilolar malesef herseyin dusmani. Insallah hepimiz incecik Olup hem sagligimiza kavusuruz hemde bebis isteyenlerimiz bebislerine kavusur.Merhaba hosgeldiniz aramiza biz de bir suredir aktif degildik ama bayram oncesi yine baslamayi dusunuyorum ben.
Ben de bebek dusunenlerdenim ama benim olmamasi iicn farkli skintilar var,o nedenle tup bebek dusumuyorum oncesinde benim de 10 kilo kadar vermem lazim.
Sana da tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin Allah,bir yila kadar olmamasida normal hic moralini bozma
Cok gecmis olsun dis gebelik cok skintili bir sey Allah bir daha yasatmasin,ben de bir kac defa kimyasal gebelik gecirdim yunurta kalitesizligi dendi bir bucuk yil oldu nerdeyse ama olmadi insallah bize de tum isteyenlere de kisa surede hayirli evlatlar verir rabbim.Insallah cumlemize nasip etsin rabbim. Aslinda ilk evlendigimde bir dis gebelik gecirdim sonrasinda yapilan igneler falan sanirim hormonlarimada oyun oynadi ve kilo almanin onune gecemedim. Bu kilolar malesef herseyin dusmani. Insallah hepimiz incecik Olup hem sagligimiza kavusuruz hemde bebis isteyenlerimiz bebislerine kavusur.
Amin insallah cumlemize. Atlattik çok sukur erken teshis oldu birde benimki allahtan hemen tedavi oldum. Sonrasi malum kilolar yukseldide yukseldi. Bi kaç ay evvel baya bunalimdaydim. Cevremde Herkes bebek meselesini taktigimi dusundu ama benm asil Sinir oldugum sey kilo verememek motive olmamak. Sabah baslayip aksam bitirmeyi birak daha oglenine diyetimi ekarte ettigim çok oldu hep baska bahanelerle. Artik kendi kendime aglicak duruma geldim. esimde uzuluyor bu sefer halime. Ama kararimi verdim dikkat edip motivasyonu ele alip diyeti birakmadan devam etmem lazim.Cok gecmis olsun dis gebelik cok skintili bir sey Allah bir daha yasatmasin,ben de bir kac defa kimyasal gebelik gecirdim yunurta kalitesizligi dendi bir bucuk yil oldu nerdeyse ama olmadi insallah bize de tum isteyenlere de kisa surede hayirli evlatlar verir rabbim.
Afiyet olsun canim,kisir bol yesillikli olunca sorun olmuyor ben de yapiyorum,spor yapabiliyor musun?Kizlar ben bugun neler yedigimi yazayim size
Sabah
2 dilim kepekli ekmek, yarim kk peynir, 2 zeytin, 2 adet haslanmis yumurta 1 domates
Oglen saati yemek yemiyorm yiyemiyorum cunku ben sabah 9 da is basi yapiyorum ve 12 saat calisiyorum. Yemeklerimi evden getirdigim için hem tasimasi zor hemde zaten 9 30 10 00 civari kahvalti yapiyorum.
Oglen saatinde zeytin buyuklugunde organik murdum eriklerinden vardi sanirim git gel derken 20 civari yemisimdir.
Saat 15 00 te bu biraz fazla oldu ama dunden kepekli kisirlik bulgurdan semizotlu az yagi kisir yapmistik domatesle 1 tabak yedim ondan ama aksam yemek yemicem dun de yememistim aksam yah yakici yogurt kuru yapmak istiyorum.
Birde kizlar dun bugun yesilcay maden suyu limon kurunu yapmaya basladim. Tadi hosuma gitti suyla aram iyi olmadigindqn böyle sivi tuketmeye calisiorum
Canim kilo demek hantallasmak,yasam standartlarinin dusmesi,enerji kaybi daha bir suru seye sebep oluyor malesef,bu sebeplerde insani haliyle mutsuz ediyor Allah eninde sonunda bebek nasip edecek insallah ama oncesinde kilo kontrolu cok daha onemliAmin insallah cumlemize. Atlattik çok sukur erken teshis oldu birde benimki allahtan hemen tedavi oldum. Sonrasi malum kilolar yukseldide yukseldi. Bi kaç ay evvel baya bunalimdaydim. Cevremde Herkes bebek meselesini taktigimi dusundu ama benm asil Sinir oldugum sey kilo verememek motive olmamak. Sabah baslayip aksam bitirmeyi birak daha oglenine diyetimi ekarte ettigim çok oldu hep baska bahanelerle. Artik kendi kendime aglicak duruma geldim. esimde uzuluyor bu sefer halime. Ama kararimi verdim dikkat edip motivasyonu ele alip diyeti birakmadan devam etmem lazim.
Yok yapiyorum ama benm is yerime bagli bir yuzme havuzu var oraya gitmek istiyorum tam p. Tesi tahlil yaptiricaktim bu ay adet dongum gene karisti bugun oluverdim biter bitmez tahlil yaptirip haftada 2 yada esimle denk gelmemize bagli 3 gun yuzmek istiyorumAfiyet olsun canim,kisir bol yesillikli olunca sorun olmuyor ben de yapiyorum,spor yapabiliyor musun?
Aynen öyle 2 3 ay once ilk doktora gittigimde bana doktor bi ilaç vericem 1 ay sonra kalirsin hamile dedi senin sorunun yumurtlama zamaninin ne zaman oldugunun belli olmamasi dedi ama istemedim cnku birde bu kiloyla hamile kalirsam hem kendime hem bebege zarari olur diye dusunuyorum. Bu yuzden herseyin basi saglik. Once kilo verip sagligima kavusmaliyim sonra diger durumlari gozden gecirmek lazimCanim kilo demek hantallasmak,yasam standartlarinin dusmesi,enerji kaybi daha bir suru seye sebep oluyor malesef,bu sebeplerde insani haliyle mutsuz ediyor Allah eninde sonunda bebek nasip edecek insallah ama oncesinde kilo kontrolu cok daha onemli
Eger imkanin varsa harika olur yuzmek,ben suan tatildeyim ama evime gecince spor merkezine yazilmayi dusunuyorum,sporsuz kilo vermek bir yere kadar sonra duraksamalar oluyor.Yok yapiyorum ama benm is yerime bagli bir yuzme havuzu var oraya gitmek istiyorum tam p. Tesi tahlil yaptiricaktim bu ay adet dongum gene karisti bugun oluverdim biter bitmez tahlil yaptirip haftada 2 yada esimle denk gelmemize bagli 3 gun yuzmek istiyorum
Aynen öyle 2 3 ay once ilk doktora gittigimde bana doktor bi ilaç vericem 1 ay sonra kalirsin hamile dedi senin sorunun yumurtlama zamaninin ne zaman oldugunun belli olmamasi dedi ama istemedim cnku birde bu kiloyla hamile kalirsam hem kendime hem bebege zarari olur diye dusunuyorum. Bu yuzden herseyin basi saglik. Once kilo verip sagligima kavusmaliyim sonra diger durumlari gozden gecirmek lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?