Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Ben bugun tekrardan basladim ama kac kilo oldugumu bilmiyorum moralim bozulmasin diye tartilmadim ama en son 66 falandim.

Sabah bir patatesli pogaca(minikti ekmek yerine yedim) bir kasik lor,4 zeytin semizotu ve yesil cay.
moralini bozma canım verirsin hepsini okullar açılana kadar sıkalım dişimizi okullar açılınca rahat ederiz

moralini bozma canım verirsin hepsini okullar açılana kadar sıkalım dişimizi okullar açılınca rahat ederiz
Canim benimki hareketsizlikten ondan veremiyorum,insallah Bursaya gidince ilk yapacagim is iyi bir spor merkezine yazilmak olacak insallah.

Bu arada siz de tayin isteyecektiniz ne oldu?

dün çok dengesiz beslendim sürekli şekerim düştü bende bir şeyler yedim .spor da yapamadım ama bugünde aralıklarla da olsa 6,30 saat uyumuşum sabah eksi gördüm 59,3 olmuşum

sabah
2 haşlanmış yumurta, peynir, 6 zeytin, 6 ceviz, 3 gün kurusu, domates ve yeşil çay

öğlen
sütlü kahve

akşam
kıymalı yeşil fasulye,göbek salata ve yoğurtlu semizotu

spor leslie 5 mile

su 3 lt

Bugun seytanin bacagini kirdim yuruyuse ciktik ara verdigim icin biraz yorucu gecti ama cok guzeldi.

Sabah,peynirli,rokali omlet,5 zeytin,bir kasik kaymak (ev yapimi) yesil cay.

Ara ogun bir bardak sut iki dilim diyet keten tohumu biskuvisi(yag,seker,un yok)

Aksam bir tabak guvec,2 dilim ekmek ve iki kase cacik.

senin nasıl gidiyor canım tartıldın mı
Iyi gidiyir canim ama evde olunca canim bir seyler yemek istiyor o nedenle tam da diyetlik saglikli atistirmaliklar hazirladim aciktikca onlardan yiyorum.

Pazara kadar tartilmiycam regl siskinligide var moralimi bozmayayim diyirum.

Bir de bu aralar bize marastan dondurma geldi aksamlari yiyoruz buralar malum cok sicak dayanamiyorum yiyorum

Yuruyusumu bugunde yaptim cok sukur 45 dk dag yuruyusu yaptim.

Sabah,firinlanmis patates ve biber(kizartma yerine firinladim) iki uc zeytin,yigurt,roka ve cay.

Ara ogun iki kucuk kare keten tohumu biskuvisi.

Aksam, bir tabak etli turlu ve dort kasik bilgur pilavi iki bardak ayran.

sabah
1 haşlanmış yumurta,az peynir, 4 zeytin, 4 ceviz, 2 gün kurusu, domates, ufak salkım üzüm ve yeşil çay

öğlen
sütlü kahve

akşam
yeşil mercimek yemeği, 1 tk bulgur pilavı, semizotu salatası ve ayran

ara
10 badem ve bir çay bardağı süt

spor leslie 5 mile

su 3 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…