moralini bozma canım verirsin hepsini okullar açılana kadar sıkalım dişimizi okullar açılınca rahat ederizBen bugun tekrardan basladim ama kac kilo oldugumu bilmiyorum moralim bozulmasin diye tartilmadimama en son 66 falandim.
Sabah bir patatesli pogaca(minikti ekmek yerine yedim) bir kasik lor,4 zeytin semizotu ve yesil cay.
Canim benimki hareketsizlikten ondan veremiyorum,insallah Bursaya gidince ilk yapacagim is iyi bir spor merkezine yazilmak olacak insallah.moralini bozma canım verirsin hepsini okullar açılana kadar sıkalım dişimizi okullar açılınca rahat ederiz
daha belli değil canım bakalım haftaya belli olur inşallahCanim benimki hareketsizlikten ondan veremiyorum,insallah Bursaya gidince ilk yapacagim is iyi bir spor merkezine yazilmak olacak insallah.
Bu arada siz de tayin isteyecektiniz ne oldu?
Bugun regl oldum agrilarim var ama yarin 3 mil leslie ile baslayayim diyorum insallah.masal3487 canım spor konusunda zorlasana kendini
Hadi hayirlisi canim ben de es durumunu bekliyorum insallah gonlumuze gore olur.daha belli değil canım bakalım haftaya belli olur inşallah
başla canım başla bende 3 mile etki etmemeye başladı bende 5 mile çıkardım ama 3 mile iyidirBugun regl oldum agrilarim var ama yarin 3 mil leslie ile baslayayim diyorum insallah.
taşınmak falan zor ama yer değişikliği iyidir inşallah gönlümüze göre olur canımHadi hayirlisi canim ben de es durumunu bekliyorum insallah gonlumuze gore olur.
Aynen canim valla cok gozum korkuyo zaten tasinma islerini hic sevmemtaşınmak falan zor ama yer değişikliği iyidir inşallah gönlümüze göre olur canım
3 mil 45 dk zaten fazlasini mumkun degil herhalde yapamam ya sevmiyorum zaten senin masallahin var o zaman.başla canım başla bende 3 mile etki etmemeye başladı bende 5 mile çıkardım ama 3 mile iyidir
Tek kelimeyle harikasin canim
senin nasıl gidiyor canım tartıldın mıTek kelimeyle harikasin canim
Iyi gidiyir canim ama evde olunca canim bir seyler yemek istiyor o nedenle tam da diyetlik saglikli atistirmaliklar hazirladim aciktikca onlardan yiyorum.senin nasıl gidiyor canım tartıldın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?