Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Seninki sabirliymisbenim koca bi de nasil merak ediyor burda yazilanlari sahte hesap acip o da yazacakmis

Yogurt kurunun cok ise yaradigini soyleyenler var ozellikle gobek yaglarina, ben hic denemedim,bak bakalim ise yarayacak mi ona gore biz de deneriz belki:)

Ben de kitap,film bayılırım.Örgü de süpermiş keşke becerebilsem hem müthiş bı rahatlama şekli die duymustum
Aaa evet film izlemekte hobilerim arasinda:)
Valla daha once elime tig,sis almisligum yok netten videolar acip yapiyorum acayip iyi geliyor,gerci arada yasli teyzeler gibi hissetmiyor da degilim ama bana cok iyi geliyor:)

Aaa evet film izlemekte hobilerim arasinda:)
Valla daha once elime tig,sis almisligum yok netten videolar acip yapiyorum acayip iyi geliyor,gerci arada yasli teyzeler gibi hissetmiyor da degilim ama bana cok iyi geliyor:)
Wayy netten yapıosun bide helal olsun.cok güzel olmuş elin iyiymis,hiç öyle hissetme bence süper bı meziyet

Kizlar ben bide erken kalkabilsem super olcakta nasil basaricam

Wayy netten yapıosun bide helal olsun.cok güzel olmuş elin iyiymis,hiç öyle hissetme bence süper bı meziyet
Sagol kuzum benim icin ugras oluyor iste,el becerilerim fena degildir resim falanda cok severim,her insanin yetenegi dogrultusunda hobileri olmali mutlaka.
Ellerine saglik kuzum harikaaa olmus rengide cok guzel seçim ❤
Sagol tatlim:)
Kizlar ben bide erken kalkabilsem super olcakta nasil basaricam
Aliskanlik canim,sen muhtemelen gec uyiyorsun erken uyumayi denesen erken uyanirsin belki.

Kizlar gozlerim kapaniyor iyi geceler,bir de ozellikle vucut gece 11-12 gibi leptini salgilamaya baslarmis o nedenle gec uyumamak en guzeli

inşallah hayırlısı olur canım, güzel haberler paylaşırım :))

Canim cuma olsa diye dusunduk ama konusup baska bir gunde kilo bildirimi yapabiliriz.

bana her gün uyar valla kızlar

ben çok duydum ama hiç denemedim açıkçası, inşallah işe yarar

Kizlar sakincasi yoksa isimlerinizi soyler misiniz benim adim zeynep?bazen nasil hitap edecegimi bilmiyorum da

ben cansu

ben de aynı senin gibiyim her sabah tartılırım :))

çok güzel olmuş eline sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…