Seninki sabirliymisBenimki umudunu kesmedi oyke bekliyor telefonun elimden düşmesini. ..Bu arada; dün gece de BAŞKA BIR ŞEY YEMEMEK ICIN yoğurt kürü yapıp yedim ...Bu aksam da yaptım ..bakalım sonuçlara ne olacak. ..Bu arada herkese selamlar sevgiler olsun
Aaa evet film izlemekte hobilerim arasinda:)Ben de kitap,film bayılırım.Örgü de süpermiş keşke becerebilsem hem müthiş bı rahatlama şekli die duymustum
Wayy netten yapıosun bide helal olsun.cok güzel olmuş elin iyiymis,hiç öyle hissetme bence süper bı meziyetAaa evet film izlemekte hobilerim arasinda:)
Valla daha once elime tig,sis almisligum yok netten videolar acip yapiyorum acayip iyi geliyor,gerci arada yasli teyzeler gibi hissetmiyor da degilim ama bana cok iyi geliyor:)
Ellerine saglik kuzum harikaaa olmus rengide cok guzel seçim ❤Eki Görüntüle 1980502
Bak bu en son yaptigim supla:)
Yogurt kurunu ben 18 kilo verdgm zamanlar yapmistim cok ise yarıyor canimWayy netten yapıosun bide helal olsun.cok güzel olmuş elin iyiymis,hiç öyle hissetme bence süper bı meziyet
Cnm illa akşam mi yemek lazım ben 7 den sonra bisey yemiorumYogurt kurunu ben 18 kilo verdgm zamanlar yapmistim cok ise yarıyor canim
Kaçta yatiosun erken yatsan biraz 11 12 gibi mesela,eğer düzenin bozulduysa birgün az uyu ertesi gün mecburen erkenden yatarsin.tecrubeyle sabitKizlar ben bide erken kalkabilsem super olcakta nasil basaricam
Sagol kuzum benim icin ugras oluyor iste,el becerilerim fena degildir resim falanda cok severim,her insanin yetenegi dogrultusunda hobileri olmali mutlaka.Wayy netten yapıosun bide helal olsun.cok güzel olmuş elin iyiymis,hiç öyle hissetme bence süper bı meziyet
Sagol tatlim:)Ellerine saglik kuzum harikaaa olmus rengide cok guzel seçim ❤
Aliskanlik canim,sen muhtemelen gec uyiyorsun erken uyumayi denesen erken uyanirsin belki.Kizlar ben bide erken kalkabilsem super olcakta nasil basaricam
İyi geceler, uykunda güzel güzel yak yağlarını ohh misKizlar gozlerim kapaniyor iyi geceler,bir de ozellikle vucut gece 11-12 gibi leptini salgilamaya baslarmis o nedenle gec uyumamak en guzeli
Ben uyumadan 2 saat once yiyordum bende baalicam canimCnm illa akşam mi yemek lazım ben 7 den sonra bisey yemiorum
inşallah hayırlısı olur canım, güzel haberler paylaşırım :))Canim cok iyi tanimaklada olmuyor,evlilik icin kesilmemis karpuz derler nasilki karpuzu kesmeden kelek mi,degil mi bilinmiyor evlilikte oyle
Allah hayirli insanlarla karsilastirsin ve sana tavsiyem sadece duygusal karar verme mantigin devreden cikmasin, anladigim kadariyla erkek arkadasin seni heyecanlandiriyor ve evlilik fikri seni germiyorsa olumlu yoldasiniz,benimde esimden once gorustuklerim oldu ama hep evlilik fikri bana uzak geldi taki esimle karsilasana kadar uc dort ay icinde evlendik,ilk yil disinda sukur oyle ciddi problemlerimizde olmadi.
Hadi hayirli haberlerini paylasirsin insallah tabi oncelikle guzel bir mulakat arkasindan romantik bir evlilik teklifi
Canim cuma olsa diye dusunduk ama konusup baska bir gunde kilo bildirimi yapabiliriz.
Arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım aranıza pul biber limon ve yoğurt karışımı kürü ile zayiflayaniniz var mı ben doğum yaptım Sekiz ay oldu ve 30 kilo fazlam var bugünden itibaren başlıyorum diyete beni gaza getirirseniz çok sevinirim
Kizlar sakincasi yoksa isimlerinizi soyler misiniz benim adim zeynep?bazen nasil hitap edecegimi bilmiyorum da
Kızlar bana pazar da olur ptsi de huyum kurusun hergun tartliorum yanlış evet ama diyetten başka bişey düşünemiyorum diyet yaparken.masal3487 sosyal dansa gidiyorum Cnm yaklaşık 3 senedir. _Masalim_ hayırlısı olsun hakkında cnm,güzel haberlerini bekliyor olacagiz.yeni gelen arkadaşlar da hosgelmisler.Bolca yazalım ki kendimizden çok buraya yazacaklarimizi dusunup ve birbirimize karşı sorumluluk hissedip kaçamak yapmayalim.
Eki Görüntüle 1980502
Bak bu en son yaptigim supla:)
Süpersin, ben de yatmadan 21 günde yağlarınizdan kurtulun 2.etabin 1 ini yapcam hatta şimdi kalkıp basliorum.42 dk yürüyüşümü yaptım, içim rahatladı
O ne canimmm?Süpersin, ben de yatmadan 21 günde yağlarınizdan kurtulun 2.etabin 1 ini yapcam hatta şimdi kalkıp basliorum.
Hayirli geceler kuzum❤Kizlar gozlerim kapaniyor iyi geceler,bir de ozellikle vucut gece 11-12 gibi leptini salgilamaya baslarmis o nedenle gec uyumamak en guzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?