- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
ben de merak ettim, link varsa atabilir misinSüpersin, ben de yatmadan 21 günde yağlarınizdan kurtulun 2.etabin 1 ini yapcam hatta şimdi kalkıp basliorum.
Aynen canim pazar olsunki haftasonu kacamaklari olmasin.Pazar günü tarti günü diye düşündük siz ne düşünüyorsunuz kizlar ? Uyarsa pazar yapalım ? Bi düzen olusturmus oluruz ?
Niye aktif degilki sasirdim,hangi guruba girmistin,ben 9.gurupta cok guzel kilo vermistim ozellikle listeye girince daha bi dikkat etmek gerekiyor.masal3487 Masalim cuma yarisma takimini biraktim cunku aktiflik yoktu ben senin topiginde yakaladim motiveyi seninle devam edicem bura bize uğurlu gelcek bence ❤ liste yapicakmisin kuzum hher hafta tarti gunu icin ?
Bebegini saglikla buyut,o kilolar da gidecek insallah,seksenlere de bir sey kalmamis ha gayret.Kizlar bende 90.2 kiloyum bu hafta.hedefim 60 .
95,5 tum iste 3 haftadir diyetteyim.
Yolum uzun yani.daha once cok iyi kilolar verdim ama .hamilelik sonucu geri aldim
Evet Kuzum bazi takimlar cok aktif balim benim takimim cok aktif değildi hic yazmiyolar neredeyseAynen canim pazar olsunki haftasonu kacamaklari olmasin.
Niye aktif degilki sasirdim,hangi guruba girmistin,ben 9.gurupta cok guzel kilo vermistim ozellikle listeye girince daha bi dikkat etmek gerekiyor.
Canim sen kendini nerde daha iyi hissediyorsan oraya yaz tabiki de onemli olan motivasyonu yakalamak.Tartin ne oldu pil takinca calisti mi?
İçini karartma olana çare yok sonuçta.hem iyi tarafından bak 1 hafta sağlam diyetle 8leri göçen,sonra 1 ay da 85 in altına duseceksin.zaman hızlı gecio sonuçta bı bakmışsın 60 o mutluluğu düşün sürekliGünaydın kizlar içinizi karattim sabah sabah kusura kalmayın canlar
ben de merak ettim, link varsa atabilir misin
Sedacim kilonu tam ogrendiysen simdi yeni baslangiclar yapma zamani,olan oldu hem zor surecler atlattin,listeye ekledim simdilik hedef kilona 70 yazdim sonra dusururuz insallah.Evet Kuzum bazi takimlar cok aktif balim benim takimim cok aktif değildi hic yazmiyolar neredeyse
Çalıştı kuzum pildenmis❤ kilom 92.9 kuzumlisteye eklersin kuzum
Beynine olumsuz sinyaller gonderme lutfen o kilolar kalici degil gidici.Cok kiloluyum
Regli oldugum icin olabilir kuzum ama yine anlicagin 92 93umkuzu 7 kilo sonra 100 resmen ağlamak istiyorum ben kendime ne etmişim
Ben de hepsi var, aslinda bende yuruyus sonrasi yapabilirim bakayim zorlanmasam tabi.Kızlar ebru şallı ile 21 günde yağlarınizdan kurtulun bahsettiğim.pilates top,cember,lastik gerekio yapmak icin.agirlik da var ama ben kullanmiorum.onu bitirdim 21 günü inceldim baya.simdi yeniden basladim 2.etap diyorum ona da
Diyet gruplarının altında cuma zayıflama yarismasina katılmak isteyenler başlığı var oraya katılmak istiyorum yazabilirsin.sonra seni takımlarına davet edenler oluo.Deneme süresi vardı yanılmıyorsam.Ben de çok kalmamistim.Diyet yarışmaları var demissiniz ben nasıl katilacagimi bilmiyorum oralara yani dün geceden bu yana uğraşıyorum ama bı türlü yapamadım yardımcı olurmusunuz güzel yorumlariniz için çok teşekkür ederim
Canim cuma yarsima guruplari var oraya yazarsan hangi bir gurup seni cagirir,orda daha disiplinli devam edersin,istersen buraya da yazarsinDiyet yarışmaları var demissiniz ben nasıl katilacagimi bilmiyorum oralara yani dün geceden bu yana uğraşıyorum ama bı türlü yapamadım yardımcı olurmusunuz güzel yorumlariniz için çok teşekkür ederim
Aynen canim iki haftalik deneme suresi var.Diyet gruplarının altında cuma zayıflama yarismasina katılmak isteyenler başlığı var oraya katılmak istiyorum yazabilirsin.sonra seni takımlarına davet edenler oluo.Deneme süresi vardı yanılmıyorsam.Ben de çok kalmamistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?