Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

2 haslanmis yumurta domates slaatalik sekersiz cay ictim sabah, simdi salatami haZirlamaya baslicam ve yesil cay icicem. Daha hic su icemedim, 2.5 litrenjn altina dusunce kilo vermem yavasliyo o yuzden 3 litreye tamamlamam lazim

Cnm
2 haslanmis yumurta domates slaatalik sekersiz cay ictim sabah, simdi salatami haZirlamaya baslicam ve yesil cay icicem. Daha hic su icemedim, 2.5 litrenjn altina dusunce kilo vermem yavasliyo o yuzden 3 litreye tamamlamam lazim
Kaç gun yapacaksın Cnm bu salata olayını

Iradeli davranip peynir yememissin hicafiyet olsun canim gayet guzel.

Bende 1.66 biyundayi. 73 düsmustum herkez bundan aşagiya dusme gozlerin cokmus bla bla 73 kilonun neresi zayifsa.
Yani 55 kilo halimide biliyorum niye cökeyim benim gözlerim zaten biraz çukurdur

Kuzum ben bianda 19 kilo aldim neden oldu bilmem dogal olarak insanlaron gozune battim iyi demişsin zayflamak saglik demek hem kuzum

Saxnalardan seçmeler arkadasin saçmalamis canim sen takma süper gidiyorsun MAŞALLAH ❤

Sagol canimmm benim agzindan bal damliyor❤ canim gobegim uste gore az nevarsa alttarafta benim benim ilk basta gobek gider ama alttaraf zor gidiyor oda bol bol sporla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…