- 7 Temmuz 2016
- 329
- 534
- 103
Aynen canim.yarişalimCanim suandada belli aslimda kilosu yakin olanlari rakip yapablrz benim ortim kilomuz yakin oldugu icingevherbanu olabilir ❤
Hayırlı olsun kuzucuğum BenimSelam kizlar
Hadi kizlar yaz yaklasiyor,son cirpinislarimiz bunlarkilo mu veremiyorsun yiyip yiyip sofradan kalkmadan pisman olanlardan misin?bugun karar verip aksama bozanlardan misin,guzel bir kiyafet gorup uzerinde hayal edenlerden misin? benim gibi.
Ama hayal etmekle olmaz bir yerden baslamak lazim popolari kaldirip "gidecek bu kilolar baska yolu yok okadar"demek lazim.
Suan 68 kiloyum hedefim iki ayda 10 kilo verip 57 olmak. Daha oncede 75 den 58 e dusmustum. yine basarabilriim siz de basarabilirsiniz haydiii kosun kosun gelin
masal3487 baslangic 68.4.........guncel 66.7
Hedef kilo...........55 boy(1.60)
Suveybe13 baslangic 73.............guncel 69.7..........hedef.53 boy(1.65)
@kakaovanilya baslangic:68.3..........guncel.68.3
Hedef.59 boy(1.65)
@LoReLaiii baslangic.55..........guncel.55..... Hedef:50
Boy(1.58)
gevherbanu baslangic.90.2.............guncel.90.2............hedef.60. Boy(1.66)
_Masalim_ baslangic.92.9..........guncel.92.9................hedef.70.boy(1.60)
Kilo bildirim gunu pazar,ara kilo bildirim gunu persembe.
Cok tok tutuyor canim simdiden afiyet olsun❤oooo bu yulaf kepeğinden krep olayını bende yapıyordum önceden..ama bayadır yapmamıştım.. iyi oldu hatırlattığın...
Hem orti olalim hem yarışalimAynen canim.yarişalim
Tesekkur ederim tatlimmHayırlı olsun kuzucuğum Benimtakip ediyorum ona göre
Afiyet olsun kuzum menun iyi gorunuyor bakalim yarin eksiye dustun mu senden beklentim yuksek,regl de oldun .Kahvaltımi 12de yaptim
Öğlen portakal yedim 3 gibi
Akşam menüm 17.30
Ciger sotem bitmedi gitti
Yaninda bolca salata
1 bardak ayran
Yulaf krebim
Spor 30 dk leslie
Su 2.5 litre
Harikasin bebegim,tarif icinde cok teskkur ederiz,ben de deniycem pazar gunu.Eki Görüntüle 1981358
Merhaba kizlar ben geldim artik fotolu anlatim yapicammm menulerimii
☛Tabağımda küçük yumurtadan iki tane haslanmis yumurta var
☛Pul biberli lor peyniri
☛1 tatli kasigi acili ezme (anne yapimi)
☛vee yulaf kepegimden yaptığım kreplerim
✔Tarif isterseniz verebilirim kuzular cok tok tutuyor
Yagsiz 1tane yumurta sut ve 1 bucuk yemek kasigi ykepegiyle yaptım 3 tane cikti ben gündüz kahvaltida iki tanesini yedim aksama bitane sakladim göründüğünden kucuk ama doyurucu bu dukan ekpres bana iyi geldi kizlar
Canim kabizlik icin yesil cay,rezene,kuru kayisi deneyebilirsin ya da bir kuru inciri suya birakirsin aksamdan sabaha sabah ac karinla suyu icersin kabizliga iyi gelir..Benim bugun menum
Kalktigimda işe gitmeden 4 çatal kek akşam yapmistim tadina baktim
10 da kk peynir 4 zeytin domates salatalik iki dilim ek.
Ara bugun dayanamadim 3 ü bir arafa içtim baktim 78 kaloriymiş meyve niyetne saydim
Oglen 1,5 kase kadar bu haftamin klasigi yogurt corbasi
Ara kücuk bir portakal ogleden sonra oglusumla parka gittik ordaki spor aletlerinde calistim biraz
Ama malesef utanarak soyluyom bu kabizlik problemi kilo vermemi yavaşlatti s bu gidişle ancak bir kilo vercem bu hafta galiba 2 yi biraz zor gorurum
Kek konusunda haklisinda dayanamadim.Canim kabizlik icin yesil cay,rezene,kuru kayisi deneyebilirsin ya da bir kuru inciri suya birakirsin aksamdan sabaha sabah ac karinla suyu icersin kabizliga iyi gelir..
Kuzum miktari azda olsa kek yememen laizmdi
Sagol kuzum reglimim 38.gunu yarin bakalim ne olcak ama benim hedef suan pazar❤Afiyet olsun kuzum menun iyi gorunuyor bakalim yarin eksiye dustun mu senden beklentim yuksek,regl de oldun .
Canim benim diyetimde ödül ogunu var... uzun sureli olduğu icin beni bu durum motive ediyor zaten odul ogunumu detaylica burda yazmicam tabiki abartmicam haftanin 1 gunu kendime odul veriyorum bi ogün diger ogun cok haff beslenme sartyla ve ogun sporumu 30 dk fazlalastrcam ❤Kizlar kacamak yapanlara ceza mi versek ne yapsak,mesela ip atlama cezasi olabilir ne diyorsunuz?
Dene canim emin ol pisman olmicaksin cok tok tutuyor ve soylemesi ayip wc sorunu yasamiyorsun❤Harikasin bebegim,tarif icinde cok teskkur ederiz,ben de deniycem pazar gunu.
Oo daha ne olsun super canimKizlar yuruyusten simdi geldim,hava yagisli oldugu icin 40 dk yuruyebildik dusa gireyim geleyim hemencecik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?