Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Benim bugun menum
Kalktigimda işe gitmeden 4 çatal kek akşam yapmistim tadina baktim
10 da kk peynir 4 zeytin domates salatalik iki dilim ek.
Ara bugun dayanamadim 3 ü bir arafa içtim baktim 78 kaloriymiş meyve niyetne saydim
Oglen 1,5 kase kadar bu haftamin klasigi yogurt corbasi
Ara kücuk bir portakal ogleden sonra oglusumla parka gittik ordaki spor aletlerinde calistim biraz
Ama malesef utanarak soyluyom bu kabizlik problemi kilo vermemi yavaşlatti s bu gidişle ancak bir kilo vercem bu hafta galiba 2 yi biraz zor gorurum

Merhaba kizlar ben geldim artik fotolu anlatim yapicammm menulerimii

☛Tabağımda küçük yumurtadan iki tane haslanmis yumurta var
☛Pul biberli lor peyniri
☛1 tatli kasigi acili ezme (anne yapimi)
☛vee yulaf kepegimden yaptığım kreplerim

✔Tarif isterseniz verebilirim kuzular cok tok tutuyor
Yagsiz 1tane yumurta sut ve 1 bucuk yemek kasigi ykepegiyle yaptım 3 tane cikti ben gündüz kahvaltida iki tanesini yedim aksama bitane sakladim göründüğünden kucuk ama doyurucu bu dukan ekpres bana iyi geldi kizlar

oooo bu yulaf kepeğinden krep olayını bende yapıyordum önceden..ama bayadır yapmamıştım.. iyi oldu hatırlattığın...

Hayırlı olsun kuzucuğum Benim takip ediyorum ona göre

Kahvaltımi 12de yaptim

Öğlen portakal yedim 3 gibi

Akşam menüm 17.30

Ciger sotem bitmedi gitti
Yaninda bolca salata
1 bardak ayran
Yulaf krebim

Spor 30 dk leslie

Su 2.5 litre

Kahvaltımi 12de yaptim

Öğlen portakal yedim 3 gibi

Akşam menüm 17.30

Ciger sotem bitmedi gitti
Yaninda bolca salata
1 bardak ayran
Yulaf krebim

Spor 30 dk leslie

Su 2.5 litre
Afiyet olsun kuzum menun iyi gorunuyor bakalim yarin eksiye dustun mu senden beklentim yuksek,regl de oldun .

Harikasin bebegim,tarif icinde cok teskkur ederiz,ben de deniycem pazar gunu.

Canim kabizlik icin yesil cay,rezene,kuru kayisi deneyebilirsin ya da bir kuru inciri suya birakirsin aksamdan sabaha sabah ac karinla suyu icersin kabizliga iyi gelir..

Kuzum miktari azda olsa kek yememen laizmdi

Canim kabizlik icin yesil cay,rezene,kuru kayisi deneyebilirsin ya da bir kuru inciri suya birakirsin aksamdan sabaha sabah ac karinla suyu icersin kabizliga iyi gelir..

Kuzum miktari azda olsa kek yememen laizmdi
Kek konusunda haklisinda dayanamadim.
Kayisiyi. denedim pek etkisi olmadi inciri rezrneyide deneyecegim saol canim

Kizlar kacamak yapanlara ceza mi versek ne yapsak,mesela ip atlama cezasi olabilir ne diyorsunuz?
Canim benim diyetimde ödül ogunu var... uzun sureli olduğu icin beni bu durum motive ediyor zaten odul ogunumu detaylica burda yazmicam tabiki abartmicam haftanin 1 gunu kendime odul veriyorum bi ogün diger ogun cok haff beslenme sartyla ve ogun sporumu 30 dk fazlalastrcam ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…