Yarim kiloyu begenmiyomusun kuzum süper bence kilon az çünkü balim ❤Gunaydin kizlar ben malesef -500 um dun cok daha iyiydi
Gecen hafta:66.7
Bu hafta:66.2
Vay fistikkk super bi sonuçccc 1.3 alkislar sana gelsin bebegimmmmKızlar sabah 6 da tartıldım vee
68,4
Geçen hafta 69,7 di
Giden 1,300
Canimmm 800 gram azmii 1 kilo dicennn hem 8lerde gordun darisi 7lere tebrikler balimmmGünaydin
Geçen pazar 90.2
Bugun 89.4
Bu hafta pek iyi gitmedi malesef benim içinde sporum azdi.kabizlik ve dün yaptim kaçamak.bir kiloyu bile bulamadim
Harikasin tatlim tebriklerKizlae ben geldim bu hafta sonu yogun oldum.kusura kalmayın
Kilo bildirim
Geçen hafta 92.9
Bu hafta 91.7
Kizlar fark 1.2 cok sukur ama adetimin etkiledigini düşünüyorum adetim bitti bitecek bu hafta daha sıkı yapıp iNŞALLAH ucundanda olsa 89.9 da olsa sekizleri görmek hedefim ❤
Rica ederim canim o destek karsilikli.
Sen de saol Cnm. evet haklısın bura hepimize uğurlu geldi
sağol tatlımVay fistikkk super bi sonuçccc 1.3 alkislar sana gelsin bebegimmmm
Evet michael kors trendyolda indirimde garantisini de gonderiyorlar guvenilir yani:)masal3487 ben ikinci saati begendim canim cunku cok benzer modeli bende var michael korsun, rose renk guzel duruyor. Oy kullandik geldik, yemek de yedik inegol kofte yedim yaninda patates kizartmasi ve pilav da vardi onlari da yedim odul olsun dedim ama yarin kesin arti cikicam aksam yuruyus yaparim artik ve yemek yemem bugun bi daha.
_Masalim_ canim tebrikler 8lere giderek yaklasiyosun
Super gozukuo Cnm eline saglik,afiyet olsunEki Görüntüle 1983107
Kizlar kuru meyvelerle yaptigim toplar iki tane yedim sadece.
Iki kuru incir,2 medine hurmasi,dort ceviz bir avuc findik rondodan gecirip yuvarlak toplar haline getiriyoruz,tadi cok guzel oldu tatli istegini bastoriyor,isterseniz icine tarcinda koyabilirsiniz ben sevmedigim icin koymadim.
Bu malzemelerle 5-6tane cikiyor ara ogunde 2 tane yenilebilir.
Off çok güzel olmuş incirle findik eksik alinca mutlaka denemem lazimmmEki Görüntüle 1983107
Kizlar kuru meyvelerle yaptigim toplar iki tane yedim sadece.
Iki kuru incir,2 medine hurmasi,dort ceviz bir avuc findik rondodan gecirip yuvarlak toplar haline getiriyoruz,tadi cok guzel oldu tatli istegini bastoriyor,isterseniz icine tarcinda koyabilirsiniz ben sevmedigim icin koymadim.
Bu malzemelerle 5-6tane cikiyor ara ogunde 2 tane yenilebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?