Afiyet olsun canımEki Görüntüle 1983107
Kizlar kuru meyvelerle yaptigim toplar iki tane yedim sadece.
Iki kuru incir,2 medine hurmasi,dort ceviz bir avuc findik rondodan gecirip yuvarlak toplar haline getiriyoruz,tadi cok guzel oldu tatli istegini bastoriyor,isterseniz icine tarcinda koyabilirsiniz ben sevmedigim icin koymadim.
Bu malzemelerle 5-6tane cikiyor ara ogunde 2 tane yenilebilir.
Selam hosgeldin,tabikide aliriz seni de aramiza,hepimizin ortak amaci ayni zaten.Kızlar benide alın yarışmaya. Geçen hafta başlamıştım diyete ama bikaç davet olunca bozmak zorunda kaldım. Çok kiloluyum tek olunca motive olamıyorum. Ne güzel eksiler görmüşsünüz.Lütfen lütfen benide alın
Afiyet olsun bebegim hak ettin sen:)Kızlar öğlen 2 tane kuru erik yedim ve sütlü kahve içtim
Akşam 17:45
Mercimek çorbası içtim 2 kase ve çiğ köfte yedim
Çok özlemişim tıka basa yedim
Sagol tatlim:)Super gozukuo Cnm eline saglik,afiyet olsun
Evet canim tadida cok guzel oldu,tatli istegin oluyorsa mutlaka denemelisinOff çok güzel olmuş incirle findik eksik alinca mutlaka denemem lazimmm
Teşekkür ederim. Yaş 30 kilo 89.5. Dikkat etmeyim hemen kilo alıyorum. 80 dim son 5ayda 10 kilo aldım.yine düşerim inşallah Boy 170Selam hosgeldin,tabikide aliriz seni de aramiza,hepimizin ortak amaci ayni zaten.
Kendini tanitir misin?
Bir de gercekten kilo vermek istiyor ve motivasyonum hep yukseklerde kalsin istiyorsan gunluk menulerini yazmalisin,vaktin oldukcada katilim gosterirsen senin acindan cok daha iyi olur.
Hoşgeldin canim. Kilomuz ayni birbirimize destek olarak vercez inş.Teşekkür ederim. Yaş 30 kilo 89.5. Dikkat etmeyim hemen kilo alıyorum. 80 dim son 5ayda 10 kilo aldım.yine düşerim inşallah Boy 170
Listenin basina ekliycem canim hedefin kac? Masallah boyun cok iyiymis yetmise dussen bile zayif gorunursun.Teşekkür ederim. Yaş 30 kilo 89.5. Dikkat etmeyim hemen kilo alıyorum. 80 dim son 5ayda 10 kilo aldım.yine düşerim inşallah Boy 170
Canim suyu gunduz tuketmen aksam tuketmenden cok daha iyi,cokta aksama birakma su isini.@selen21 hos geldin canim, insallah hep beraber basaririz.
Hic su icemedim bugun, bir bardak bile icmedimuc litre icmem sart, yuruyus de yapmam lazim, referandum oylari bir an once sayilsa da ciksam, meraktan cikamadim tv izliyorum
Aynen dun 25ti@selen21 hoşgeldin Cnm biz seni gaza getiririz merak etme.kizlar öğlen bı tabak bamya akşam da aynen. pilates kaçıncı gündü ya 26 sanirim
1.5 litre icip birakirim herhalde, 3e tamamlamaya kalkarsam surekli wcye gidip gelmek zorunda kalip uyuyamicam :))Canim suyu gunduz tuketmen aksam tuketmenden cok daha iyi,cokta aksama birakma su isini.
Ayy sorma ben de yapistim kaldi tv onunde:)
Ya biz bazen 1 kilo verince üzülüyoruz ama heleki yağdan veriosan düşünsene 1 kilo yağ miktarını koca bi et parçası gidioBugun anneme ugradim kot pantolonla oturmaktan sıkılınca çıkardım külotla dolanıyordum zayıflamışsın dedi :))
Aynen oyle. Bi tane caps vardi 1 kg yag gosteriyodu, baya buyuk bir sey, hala 1 kg verdiginize uzuluyor musunuz diye. Ama iste sabirsiz ve doyumsuzuz :)Ya biz bazen 1 kilo verince üzülüyoruz ama heleki yağdan veriosan düşünsene 1 kilo yağ miktarını koca bi et parçası gidio
Ben de 1.5 aya yakindir diyetteyim ve suyu az tukettigimde kacamak yapmadigim halde eksi goremiyordum. Son haftalarda 3 litreye tamamlamaya calisiyorum ama zor oluyorÇok teşekkür ederim kızlar hoşbulduk. Su çok önemli kızlar önceki diyet tecrübelerime dayanarak su içmediğim zaman nekdr az yesemde eksiye düşemiyodym. Ama gel görki su içmek hiç aklıma gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?