Bizim için küçük vücudumuz için büyük bir kayip, sevgili yağlarım defolup gidin kanalizasyonaAynen oyle. Bi tane caps vardi 1 kg yag gosteriyodu, baya buyuk bir sey, hala 1 kg verdiginize uzuluyor musunuz diye. Ama iste sabirsiz ve doyumsuzuz :)
Afiyet olsun kuzum masallah sporunu da yapmissin@selen21 hoşgeldin Cnm biz seni gaza getiririz merak etme.kizlar öğlen bı tabak bamya akşam da aynen. pilates kaçıncı gündü ya 26 sanirim
Hahaha kiz ben donuyorum burda kat kat giyiyorum sen kilotla mi geziyonBugun anneme ugradim kot pantolonla oturmaktan sıkılınca çıkardım külotla dolanıyordum zayıflamışsın dedi :))
Kuzum hedefin kac baslangic kilon tam olarak ne yazarsan birinci sayfaya seni de eklerim.Çok teşekkür ederim kızlar hoşbulduk. Su çok önemli kızlar önceki diyet tecrübelerime dayanarak su içmediğim zaman nekdr az yesemde eksiye düşemiyodym. Ama gel görki su içmek hiç aklıma gelmiyo
Cnm neyle kesiosun sütü çok güzel duruo
Eline saglik canim, keske komsum olsaydin :))
Tatlim limon ya da sirkeyle.Ama bu yaptigimi hicbirseyle kesmedim,aldigim ev sutunu uc gun beklettim bozulunca kendisi kesiliyor zaten ve tadi mukemmel.Sutun bozulmasinin hic bir sakincasi yok canim saglik acisindan.Cnm neyle kesiosun sütü çok güzel duruo
Sagol tatlim,gecen sene alt komsuma surekli kaymak verirdim o da iyiki komsumsun diyordu:)Eline saglik canim, keske komsum olsaydin :))
Eline sağlık cnm bende çok severim bu peyniri
Ben de süt alıyorum iş yerine getiriyorlar ama kaymağı çok az aliolar sanirim.simdi başka bı adamdan alcam onunki iyiymis.Yarın yada salı getircek 5 kilo ben de bı deneme yaparım artıkTatlim limon ya da sirkeyle.Ama bu yaptigimi hicbirseyle kesmedim,aldigim ev sutunu uc gun beklettim bozulunca kendisi kesiliyor zaten ve tadi mukemmel.Sutun bozulmasinin hic bir sakincasi yok canim saglik acisindan.
Sagol tatlim,gecen sene alt komsuma surekli kaymak verirdim o da iyiki komsumsun diyordu:)
Sen bi de peynir cok seviyorsun seve seve paylasirdim valla:)
Kaymagi azsa aliyorlardir muhtemelen,benim hayagi cikiyor cunku.Ben de süt alıyorum iş yerine getiriyorlar ama kaymağı çok az aliolar sanirim.simdi başka bı adamdan alcam onunki iyiymis.Yarın yada salı getircek 5 kilo ben de bı deneme yaparım artık
89.5 cnm suan kilom. İlk hedefim 80. Mevcut kıyafetlerimin içine girebilmek için. Suan hiç bi kıyafet im olmuyo kısa zamanda aldığım için kiloları. Ama yenilerini almıyorum bu kiloda kalırım diye korkuyorum[/QUOTE]Kuzum hedefin kac baslangic kilon tam olarak ne yazarsan birinci sayfaya seni de eklerim.
Sagol tatlim:)Eline sağlık cnm bende çok severim bu peyniri
Bu peynir altı suyunu biseyde kullaniomusun çok faydaliymis varsa bı fikrin ben de deniyimKaymagi azsa aliyorlardir muhtemelen,benim hayagi cikiyor cunku.
Canim limonla ya da sirkeyle deneyeceksen en gec bir hafta on gun icinde tuketmen lazim,dogal oldugu icin cabuk bozuluyor,sutu bekletip bozulduktan sonra yapacaksan biraz daha dayanikli oluyor bilgin olsun.
Sagol canimcim bende seni tebrik ederim seker kutum❤masal3487 ben ikinci saati begendim canim cunku cok benzer modeli bende var michael korsun, rose renk guzel duruyor. Oy kullandik geldik, yemek de yedik inegol kofte yedim yaninda patates kizartmasi ve pilav da vardi onlari da yedim odul olsun dedim ama yarin kesin arti cikicam aksam yuruyus yaparim artik ve yemek yemem bugun bi daha.
_Masalim_ canim tebrikler 8lere giderek yaklasiyosun
Bunu bana doktorum onermisti kuzum 4 tane hakkim vardi harikaEki Görüntüle 1983107
Kizlar kuru meyvelerle yaptigim toplar iki tane yedim sadece.
Iki kuru incir,2 medine hurmasi,dort ceviz bir avuc findik rondodan gecirip yuvarlak toplar haline getiriyoruz,tadi cok guzel oldu tatli istegini bastoriyor,isterseniz icine tarcinda koyabilirsiniz ben sevmedigim icin koymadim.
Bu malzemelerle 5-6tane cikiyor ara ogunde 2 tane yenilebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?