Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Aynen oyle. Bi tane caps vardi 1 kg yag gosteriyodu, baya buyuk bir sey, hala 1 kg verdiginize uzuluyor musunuz diye. Ama iste sabirsiz ve doyumsuzuz :)
Bizim için küçük vücudumuz için büyük bir kayip, sevgili yağlarım defolup gidin kanalizasyona

Kizlar ben de menumu yazayim

Sabah.11.00 uc kasik kavurma(kendi yagiyla),4 zrytin,bir kk peynir,1 dilim tb ekmegi ve yesil cay.

Ara kuru meyveli toplardan 2 tane.

Aksam bir tabak lahana yemegi(icinde bol sogan ve bulgur var)

2.5 litre su bir bucuk saat yuruyus

@selen21 hoşgeldin Cnm biz seni gaza getiririz merak etme.kizlar öğlen bı tabak bamya akşam da aynen. pilates kaçıncı gündü ya 26 sanirim
Afiyet olsun kuzum masallah sporunu da yapmissin
Bugun anneme ugradim kot pantolonla oturmaktan sıkılınca çıkardım külotla dolanıyordum zayıflamışsın dedi :))
Hahaha kiz ben donuyorum burda kat kat giyiyorum sen kilotla mi geziyon
Çok teşekkür ederim kızlar hoşbulduk. Su çok önemli kızlar önceki diyet tecrübelerime dayanarak su içmediğim zaman nekdr az yesemde eksiye düşemiyodym. Ama gel görki su içmek hiç aklıma gelmiyo
Kuzum hedefin kac baslangic kilon tam olarak ne yazarsan birinci sayfaya seni de eklerim.

Cnm neyle kesiosun sütü çok güzel duruo
Tatlim limon ya da sirkeyle.Ama bu yaptigimi hicbirseyle kesmedim,aldigim ev sutunu uc gun beklettim bozulunca kendisi kesiliyor zaten ve tadi mukemmel.Sutun bozulmasinin hic bir sakincasi yok canim saglik acisindan.
Eline saglik canim, keske komsum olsaydin :))
Sagol tatlim,gecen sene alt komsuma surekli kaymak verirdim o da iyiki komsumsun diyordu:)
Sen bi de peynir cok seviyorsun seve seve paylasirdim valla:)

Kuzum hedefin kac baslangic kilon tam olarak ne yazarsan birinci sayfaya seni de eklerim.[/QUOTE]
89.5 cnm suan kilom. İlk hedefim 80. Mevcut kıyafetlerimin içine girebilmek için. Suan hiç bi kıyafet im olmuyo kısa zamanda aldığım için kiloları. Ama yenilerini almıyorum bu kiloda kalırım diye korkuyorum

Ben de süt alıyorum iş yerine getiriyorlar ama kaymağı çok az aliolar sanirim.simdi başka bı adamdan alcam onunki iyiymis.Yarın yada salı getircek 5 kilo ben de bı deneme yaparım artık

Ben de süt alıyorum iş yerine getiriyorlar ama kaymağı çok az aliolar sanirim.simdi başka bı adamdan alcam onunki iyiymis.Yarın yada salı getircek 5 kilo ben de bı deneme yaparım artık
Kaymagi azsa aliyorlardir muhtemelen,benim hayagi cikiyor cunku.

Canim limonla ya da sirkeyle deneyeceksen en gec bir hafta on gun icinde tuketmen lazim,dogal oldugu icin cabuk bozuluyor,sutu bekletip bozulduktan sonra yapacaksan biraz daha dayanikli oluyor bilgin olsun.

Kuzum hedefin kac baslangic kilon tam olarak ne yazarsan birinci sayfaya seni de eklerim.
89.5 cnm suan kilom. İlk hedefim 80. Mevcut kıyafetlerimin içine girebilmek için. Suan hiç bi kıyafet im olmuyo kısa zamanda aldığım için kiloları. Ama yenilerini almıyorum bu kiloda kalırım diye korkuyorum[/QUOTE]
Canim kisa bir surede kilolari almissin o nedenle ilk haftalar cabuk verirsin,kilonda biraz fazla oldugu icin ilk haftalar cabuk gider,seksenin altina dusersin canim hic merak etme.

Bu peynir altı suyunu biseyde kullaniomusun çok faydaliymis varsa bı fikrin ben de deniyim

Kizlar adetim yeniden basladi bilemedim bitti sanmisken yeniden bu budurum beni strese sokuyor kusura kalmayın gelemedim halamlara gittik ordada net yoktu

Sabah 11.00
Yağsız tavada biber kozledim yogurtli domatesli yedim

Yulaf kepekcim

Akşam 17.00
1 kase mercimek corbasi
1 kepce bamya yemegi
Karisik salata
1 dilim tam bugday ekmek (ev yapimi)

Simdi yatıyorum kuzular sizleri seviyorum yarin görüşmek uzere ❤

Son düzenleme:
Sagol canimcim bende seni tebrik ederim seker kutum❤

Bunu bana doktorum onermisti kuzum 4 tane hakkim vardi harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…