Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Kizlar o kadar moralim bozuk ki

Bugun kadin doğuma gittim zaten cok kötü doktor herkese bagriyor siradayim

Sonra rahim filmi icin beni bi yere yolladi sira alayim diye gittim doktor bey buraya yonledirdi dedim bian doktorum kadindi ama bian bey demisim beymi diye sert sertt bakiyor hemsire dedimki ilk doktorum erkekti agiz alışkanlığı pardon dedim gülümsedim surati bes karis yanindaki biraz gulumsedi sonra konustuk bu bu diye konusuldu tam cikacaktim bide dedi kilo verin dedi ve bana tiksiniyomus gibi bakti öyle zoruma gitti ki o bakis o soyleyis tarzi
bende rejimdeyim zaten dedim hala surati bes karis ciktim odadan kizlar okadar kotu oldumki o bakis o soyleyisten dolayı agladim esimede anlatmadim sadece sizle paylaşıyorum

Canim devlet hastanesi miydi yoksa ozele mi gittin?patavatsizmis kadinda,insan zaten hastaneye gidince stres oluyor bi de oyle suratsiz doktor gorunce daha kotu oluyor insan.Bosver kuzum kafana takma,rahim fikmi sonucu nasil cikti canim?insallah hersey yolundadir.

Menumi vereyim

Sabah 10.00
Yumurta haslamasi salatasi
Yulafcik kepekcim
1 bardak şekersiz cay

Öğlen o olaydan dolayı moralim bozuldu zaten disardaydim bisey yemedim kizlar

Aksam 18.30
Bamya yemegim
1 kase cacik
Yulaf kepekcim

Ara öğün
Sekersiz Türk kahvesi
1 dilim elma simdi iciyorum❤

Spor
Kizlar 14 bin adim atmisim hastaneden taaa bankaya kadar yürüdüm ordan su islerine yürüdüm ordanda alisveris icin avmye gittim sebzelerimi aldim ordan eve geldim cok yoruldum kuzular

Balim yaptrmadim gun verdiler diğer adette gel dedi. Kyzum ama ozele gidicem devlete gitmicem burasi devletti kuzum filmimi ozelde cektrcem biraz zaman gecsin kuzum daha iyi doye düşündüm hemsireydi kuzum oyle igreniyormus gibi bakti ki kilo ver derken cok üZüldüm bende kendimden igrendim

Gecmis olsun balimmm biraz vücudun dinlensin sonra sporunu yaparsin ❤

Cnm herkes zor şartlar altında calisiyor,şöyle düşün doktor belki mesaiye kaldı uykusuz çocuğunu göremedi kocasıyla kavga etti vs... Üstüne alınma bence sana değildir o bakışlar yada yada davranış biçimi elbette profesyonel olmalı işine yansitmamali ama insanız bazen oluo.uzulme diyette olmasaydın bu hafta kilo vermiş olmasaydın uzulebilirdin ama zaten bilinclisin. Kendin için kilo veriosun sağlığın icin.kimsenin bu halinle seni küçük görmeye hakkı zaten yok.aslinda öyle bir durum da yok kilo insanı fazla hassas yapabiliyor hepimiz yaşıyoruz bunu.kendimizi farklı görmek istediğimiz için başkaları da o öyle düşünüyor sanioruz.sen burdan bile guzel enerjisini karşısina verebilen bı insansın bunlara takılma tatlım,kendini onemse kendin için sağlığın için yapiosun.sen bu halinle de eminim güzelsin

Hoşgeldin Cnm olmuyor yapamıyorum laflarını kabul etmioruz.gecen hafta hepimizin kilo vermiş olmasının verdiği güvenle istikrarlı ve ozgüvenli bir grubuz :))) seni de motive ederiz takma kafana.boyun kaç ne uyguluosun diyet olarak doyurmuomu acaba yediklerin ve neden canın yemek istio bunları konuşalım.Olmuo vs kısımlarını koy kenara öle bişey yok istersek olur

Saygisiza bak acayip sinir oldum ona neymiss iyi niyetle soylese tamam dicem de oyle bakis falan ne, valla su an bana soylenmis gibi deli oldum kopegimi salasim geldi kadinin ustunee

Tatlim ne igrenmesi ya insaniz sonucta her sey bizim icin,hem cok sukur caresiz bir sey degil bir hastalikta degil,bir kadin kendini kiloluda zayifta guzel gormeli hele igrenc kelimesini bir daha kullanma lutfen.

Sagol balim cok tatlisin teşekkür ederim cok sukur başladım hayirlisyla kurtlucam kuzum kim nederse desin ama zorum gitti balim bianda ama daha cok hirslandim basaricam iyiki sizler varsınız cok sagol eksik olma canim ❤

Kez23 canim hos geldin, gun icinde surekli topige ugrayip paylasim yaparsan motive olursun, bir de kilo bildirimlerini hic kacirmayip rutine baglarsan psikolojik olarak bir baski oluyor ve az yiyorsun, bende oyle oluyor en azindan. Hic kacamak yapmiyo muyum, yapiyorum tabii ki ama paylasim yapinca ipin ucunu kacirmayip yeniden duzene giriyorsun

Saygisiza bak acayip sinir oldum ona neymiss iyi niyetle soylese tamam dicem de oyle bakis falan ne, valla su an bana soylenmis gibi deli oldum kopegimi salasim geldi kadinin ustunee
Sal kuzummm isirsin ah kuzum guzel soylese zaten saygi duyarim ama bana sanki ihrenc biseymisim gihi bakmasi soylemez tarzi zoruma gitti sagol kuzum desteğin icin bende daha cok azinlendim kuzum kurtulcan kendim icin bu kilolardan

Tatlim ne igrenmesi ya insaniz sonucta her sey bizim icin,hem cok sukur caresiz bir sey degil bir hastalikta degil,bir kadin kendini kiloluda zayifta guzel gormeli hele igrenc kelimesini bir daha kullanma lutfen.
Kuzum o bakislari öyleydi kuzum ya etkilendim biraz ama simdi kendime geldim daha cok hirslandim desteginiz icin çok sagol kuzum❤

Yine mı leslie fln yapsan evden çıkamayan kar onu yapio.acik havada yürümek gibi deil tabi ama hiç yoktan iyidir
Kuzum leslie bacakları cok inceltiyor şekillendiriyor birebir kendimden biliyorum evlenmeden önce yaptığım diyetle sansla lesli yapmistim ama tabi acik hava daha guzel

Kac gundur spor yapmiyordum bugun regl oldum hic yapasim yok, olsaydi bile felaket yagmur var. aksam yemegi olarak tavuklu salata ve 1.5 haslanmis yumurta, simdilik 1.5 lt su. 3e tamamlayip bir de yesil cay icicem.
Regli olunca insanda bi halsizlik oluyor canim bugun ilk gunun reglinin özyüzdeb dinlen yarin yaparsin ❤ menun cok guzel canim afiyet olsun

Sagol balim cok tatlisin teşekkür ederim cok sukur başladım hayirlisyla kurtlucam kuzum kim nederse desin ama zorum gitti balim bianda ama daha cok hirslandim basaricam iyiki sizler varsınız cok sagol eksik olma canim ❤
Cnm burda başarı hikayeleri var densizin biri bı fitil ateslio genelde koca,mağaza gorevlisi vs. Bencede hirslan, hirslan iyidir.Tabiki birbirimize destek olucaz.bu yaza herkes mutlu girsin olmadı kısa mutlu girsin ama olacak :))

Valla canim imkanin varsa ozele git,son teknolojik aletler olan bir yer arastir,yoksa da anestezili cektirirsin Allahin izniyle bir sey cikmaz insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…