Hahaha cok tatlisin ya, sal gitsinSaygisiza bak acayip sinir oldum ona neymiss iyi niyetle soylese tamam dicem de oyle bakis falan ne, valla su an bana soylenmis gibi deli oldum kopegimi salasim geldi kadinin ustunee
Hangisi :))Bu aksamda dizim var olmadi bir taraftanda leslie acarim:)
canım senin hırs yapmaya ihtiyacın var benceKızlar ben geldim ama evde olmadığım için kilo bildirimi yapamadım. birde galiba ben kilo veremeyeceğim. olmuyor ya olmuyor. Deli olacağım. Boğazıma hakimolamıyorum. Bir yandan istediğin gibi ye iç bu ne böyle yıllardır uğraşıyorsun diyorum. bir yandan da bırakırsam 100 kilo olurum diyorum. Bırakmaya da korkuyorum. Artık gerçekten yoruldum. İki adım atıyorum yoruluyorum ve 24 yaşındayim . yaslandım resmen ya. Of çok kötü durumdayim . diyetisyenin diyetinne uymam lazım ama sürekli canım başka şeyler istiyor. Çikolatalar falan. Yani şu yeme isteğime engel olamıyorum
Biri olmasaymis iyiymiş Cnm bişey diyemiyorum suçluluk psikolojisiyle, yarın dikkatli olalimkızlar bugün dışarda ızgara yedik
2 pirzola 3 köfte (büyük) bir tanede tavuk şiş yedim
yanında salata ve ayran
sanki çok olmuş gibi geldi
Erken yediysen kurtarirsin canimkızlar bugün dışarda ızgara yedik
2 pirzola 3 köfte (büyük) bir tanede tavuk şiş yedim
yanında salata ve ayran
sanki çok olmuş gibi geldi
Bende işten geldigimde en büyuk tehlike yemek olmamasi hemen biskuvu cikolata hazir seyle yonelirim.o yuzden hep fazla yapmaya calisiyorum.Ben bugun batirdim, bı yemek hazırlamamak neler mal oldu hesapladim 1800 kalori.hic yapmadığım şey gözüm döndü eve gelince yazmak istemiorum.affedin beni(( neyse yarınki yemekleri hazirlicam şimdi. bugün erken yatcam perşembeye kadar toparlarim umarım.
Haklısın aynen öyle oldu yemek yoktu ve saldırdım.simdi ıspanak ve taze fasulye yapıyorum iki gun yeter.insallah fazla çıkmam cnmBende işten geldigimde en büyuk tehlike yemek olmamasi hemen biskuvu cikolata hazir seyle yonelirim.o yuzden hep fazla yapmaya calisiyorum.
Yarina kalsin diye .birgünluk ödul gibi düşun diyete devam ettigin surece bişey olmaz canim
Ciksan bile dert etme haftanin başindasin tarti günune kadar cok rahat toparlarsinHaklısın aynen öyle oldu yemek yoktu ve saldırdım.simdi ıspanak ve taze fasulye yapıyorum iki gun yeter.insallah fazla çıkmam cnm
Motivasyon değil canım mesele. ben kendimi iyi motive ediyorum sizde sağolun iyi geliyorsunuz ama o kadar iradesizim ki. Bir parça alayım bir parça daha bir parça daha diye diye koca tepsi kek yiyebiliyorum . akşama kadar çok güzel diyet yapıyorum akşam çok fena bir şekilde bozuyorum . yarın yeniden başlarım diye. Dediğin gibi kısır döngü. her akşam bozuyorum .Bi dur sakin ol hepimiz donem donem bu kisir donguye giriyoruz,daha 24 yasindasin hayatinin en guzel yillari bu kisir dongunun icide skisip kalmasin canim nerelerde hata yapiyorsun?motivasyonun mu dusuk?
Kizlar o kadar moralim bozuk ki
Bugun kadin doğuma gittim zaten cok kötü doktor herkese bagriyor siradayim
Sonra rahim filmi icin beni bi yere yolladi sira alayim diye gittim doktor bey buraya yonledirdi dedim bian doktorum kadindi ama bian bey demisim beymi diye sert sertt bakiyor hemsire dedimki ilk doktorum erkekti agiz alışkanlığı pardon dedim gülümsedim surati bes karis yanindaki biraz gulumsedi sonra konustuk bu bu diye konusuldu tam cikacaktim bide dedi kilo verin dedi ve bana tiksiniyomus gibi bakti öyle zoruma gitti ki o bakis o soyleyis tarzi
bende rejimdeyim zaten dedim hala surati bes karis ciktim odadan kizlar okadar kotu oldumki o bakis o soyleyisten dolayı agladim esimede anlatmadim sadece sizle paylaşıyorum
Canım ben 158 boyundayim . diyetim de bana göre pratik bir diyet. Menü paylaşınca anlarsınız zaten. Yani bugüne kadar bana bu kadar uyan bir diyet yoktu diyebilirim. Doyuyorum aslında ama birşey beni engelliyor. Şunu da ye birşey olmaz diye dürtüyo sanki. Gerçekten çok yoruldum ve biraz önce gerçekten bir çok kek yedimHoşgeldin Cnm olmuyor yapamıyorum laflarını kabul etmioruz.gecen hafta hepimizin kilo vermiş olmasının verdiği güvenle istikrarlı ve ozgüvenli bir grubuz :))) seni de motive ederiz takma kafana.boyun kaç ne uyguluosun diyet olarak doyurmuomu acaba yediklerin ve neden canın yemek istio bunları konuşalım.Olmuo vs kısımlarını koy kenara öle bişey yok istersek olur
Bazen insanlar gerçekten çok garip olup hayrete düşürüyorlar ya. Ne olursa olsun özellikle de kilo konusunda bir insana zayıfla denilmesi çok kötü. Sanki sen bilmiyorsun uğraşmıyorsun . tövbe tövbe. Neyse canım kafana takma böyle şeyleri. moralini bozma. Öyle insanlara inat tam gaz devam kilo vermeyeKizlar o kadar moralim bozuk ki
Bugun kadin doğuma gittim zaten cok kötü doktor herkese bagriyor siradayim
Sonra rahim filmi icin beni bi yere yolladi sira alayim diye gittim doktor bey buraya yonledirdi dedim bian doktorum kadindi ama bian bey demisim beymi diye sert sertt bakiyor hemsire dedimki ilk doktorum erkekti agiz alışkanlığı pardon dedim gülümsedim surati bes karis yanindaki biraz gulumsedi sonra konustuk bu bu diye konusuldu tam cikacaktim bide dedi kilo verin dedi ve bana tiksiniyomus gibi bakti öyle zoruma gitti ki o bakis o soyleyis tarzi
bende rejimdeyim zaten dedim hala surati bes karis ciktim odadan kizlar okadar kotu oldumki o bakis o soyleyisten dolayı agladim esimede anlatmadim sadece sizle paylaşıyorum
INŞALLAH canimmm harika olucaz gerci bence sen zaten harikasinnnCnm burda başarı hikayeleri var densizin biri bı fitil ateslio genelde koca,mağaza gorevlisi vs. Bencede hirslan, hirslan iyidir.Tabiki birbirimize destek olucaz.bu yaza herkes mutlu girsin olmadı kısa mutlu girsin ama olacak :))
Canim bende asagalamalarina cok üzülüyorum ben durduk yere kilo almadimki ben istermiyim bu kiloda olmak ama elimden geleni yapıyorum INŞALLAH kilolarimizi veririz kuzum kirmak cok kolay ben asla yapamamBazen insanlar gerçekten çok garip olup hayrete düşürüyorlar ya. Ne olursa olsun özellikle de kilo konusunda bir insana zayıfla denilmesi çok kötü. Sanki sen bilmiyorsun uğraşmıyorsun . tövbe tövbe. Neyse canım kafana takma böyle şeyleri. moralini bozma. Öyle insanlara inat tam gaz devam kilo vermeye
Olsun kuzum sen dengelersin eminimBen bugun batirdim, bı yemek hazırlamamak neler mal oldu hesapladim 1800 kalori.hic yapmadığım şey gözüm döndü eve gelince yazmak istemiorum.affedin beni(( neyse yarınki yemekleri hazirlicam şimdi. bugün erken yatcam perşembeye kadar toparlarim umarım.
Aynen kuzum ozele gidicem hayrlisyla ❤_Masalim_ üzme canını devlete gitme derim
ben bir kere özel hastanenin mecbur yönlendirmesiyle gitmiştim
son gidişim olmuştu
Cnm bişey yediğin zaman hemen buraya yaz en azından birimiz görür motive ederiz,ve yine bu forumlarda okuduğum güzel bı motivasyon vardı bende işe yaradi.ornegin telefonun yere düştü naparsin hemen alıp bı tarafına bişey oldumu die bakarsın dimi üstüne çıkıp tepinmezsin zaten düştü die.diyette kaçamak da böyle bişey.bunun bugünü yarını yok totalde vücuduna çöp aliosun.aynen böyle yararlı olmayan,fazla olan herşey cöptür.kendine ben kendimi çöple beslemicem de.tamamen beyninde bitecek bu iş.iradesizim de deme sakın bı şeyi çok söylersen olur aksine ben iradeliyim de kendine.bunlari bugün yoldan çıkan kişi söylüyor.hepimiz insanız ben de bı daha yapmicam hedefime kadarCanım ben 158 boyundayim . diyetim de bana göre pratik bir diyet. Menü paylaşınca anlarsınız zaten. Yani bugüne kadar bana bu kadar uyan bir diyet yoktu diyebilirim. Doyuyorum aslında ama birşey beni engelliyor. Şunu da ye birşey olmaz diye dürtüyo sanki. Gerçekten çok yoruldum ve biraz önce gerçekten bir çok kek yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?