Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

benim cumarteside dersim var canım o yüzden bayağı yorulmuştum artık
bu 3 gün bana çok iyi geldi
Dogru siz branscilar haftasonu kurslari da yapiyorsunuz yogun oluyor hangi sehirdesin?
ben geçen ramazanda yasak şeylerden yemediğim halde veremedim
sahurda üstüne yatıyoruz iftardan sonra üstüne yatıyoruz
Benimki sahurdan degil,iftarlari cok abartiyorum ve normalde hic sevmem tatli yemeyi ama ramazanda tatli istegim cok oluyor ozellille gullac,sutlac en cok yediklerimden

öğlen sütlü kahve içtim
biraz öncede leslie 3 mile yaptım
sporumu yaptığım zaman o kadar rahat oluyorum ki
diyetime karşı gerekli görevimi yapmış hissediyorum
sonrasında vicdanım rahat oluyor
Dimi ya , yapmadığım gün bişey eksik kalmış gibi oluo.

Off kizlar ben dişari cikip yurumeye cesaret edemiyom.hastaligi bir turlu atlatamadim.azicik hizli hareket etsem bogucu bir öksüruk tutuyo yarin işe gitmeyip doktora gitcem .sopr yapmadanda içim hiç rahat etmiyor ama.off canim sikiliyo bu duruma

Havalarin durumu hic belli olmuyor canim bir bakiyorsun gunes bir bakiyirsun yagmus iyilesmediysen cikma ama doktora da mutlaka gorun canim cok gecmis olsun.

Kızlar ben geldim ama evde olmadığım için kilo bildirimi yapamadım. birde galiba ben kilo veremeyeceğim. olmuyor ya olmuyor. Deli olacağım. Boğazıma hakimolamıyorum. Bir yandan istediğin gibi ye iç bu ne böyle yıllardır uğraşıyorsun diyorum. bir yandan da bırakırsam 100 kilo olurum diyorum. Bırakmaya da korkuyorum. Artık gerçekten yoruldum. İki adım atıyorum yoruluyorum ve 24 yaşındayim . yaslandım resmen ya. Of çok kötü durumdayim . diyetisyenin diyetinne uymam lazım ama sürekli canım başka şeyler istiyor. Çikolatalar falan. Yani şu yeme isteğime engel olamıyorum

Bi dur sakin ol hepimiz donem donem bu kisir donguye giriyoruz,daha 24 yasindasin hayatinin en guzel yillari bu kisir dongunun icide skisip kalmasin canim nerelerde hata yapiyorsun?motivasyonun mu dusuk?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…