Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Doğru söze ne denir

Git Cnm SGK dan da kontrol et bazen fazla para alabiliolar.diger mesajın için de saol o senin guzelligin
Kuzum benim kayiplarim hep özelde oldu kuzum oyuzden dedim devlet mi iyi diye ama yok degilmjs zaten guzel bi doktor buldum kuzum özelde biraz toparlaniyim oraya gidicem film icin INŞALLAH öncelikle zayflamayi kafaya koydum basaricam kuzummmm ekmeklerimi yaptım oh mis yarina rahatim ❤ nedemek kuzum benim gerçekler bunlar

Wayy ekmek mı yapiosun, ben de yapmak istiyorum ama firinim yok :))) peynir yapanlar, ekmek yapanlar tam yerine dusmusum :)

Wayy ekmek mı yapiosun, ben de yapmak istiyorum ama firinim yok :))) peynir yapanlar, ekmek yapanlar tam yerine dusmusum :)
Kuzum herseyim ev yapimi (sucuk,yoğurt peynir,ekmek, tavuk doner bile yaptim kendime ) ekmegimi yulaf kepegi ve tam bugdaydan yapıyorum cok tok tutuyor zaten 2 yemek kasigi hakkim var kuzum ona gore dilimliyorum

Ogleden sonra dersim yok,hava da yagmurlu ve kapkara bulutlar var,uyusammi film mi izlesem acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…