Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Ayy sukur isim yeni bitti.Sut geldi bugun, bir kismimi kaynattim yogurt icin,diger kismini da peynir yaptim en sagliklisindan ohhhh misss afiyetle yerim artikk

Bu arada guzel ve bakimli olmak icin kilo vermek tek basina yeterli degil,cilt bakimi sac bakimi,tirnak bakimi vs bunlarda cok onemli, uyguladigimiz seyleri de paylasalim birbirimizle fikir alisverisi iyidir:)

Mesela ben sac dokulmesine karsi her gun bir cinko hap aliyorum inanilmaz iyi geliyor saclarim dokulmuyor,papatya kaynatip suyuyla saclarimi yikiyorum o da cok guzel geliyor,iki aspirini ezip sampuana koymakta cok faydali.

Kizlar sizin de farkli tuyolariniz varsa paylasirsaniz sevinirim.

_Masalim_ canim kendini tanitirmisin?kaynasimis oluruz.

Benim adim zeynep,30 yasinda 2.5 yillik evliyim,sinif ogretmeniyim evlendikten sonra kilo almaya basladim en fazla 75 gordum ama suan 67.5 hededim insallah 55 olmak.
Merhaba canim ❤
Yasim 27
kilom 91.2

Kilo alma sebebim stresteyken yemege kendimi vuruyorum yemek yemek beni mutlu ediyor evlendigimde 70 kiloydim 19 ayda 91 olmusum 22 23 yaşlarımda 55 60 arasydım ne olduysa 4 5 senede oldu canim

Ilk bebegimi dusuk sonucu kaybettim 70ken bianda kendimi 80 kusurlerde buldum sonra yeniden hamile kaldim 88 kiloydum okadar cok mutluydum ki oglum olcakmis onu 1 ay önce yine dusuk sonucu kaybettim rahimimde sanirim sorun suan kendimi toparlayalip doktora gidicem simdi 1 ay gecti cok zor seyler yasadim bugun tartildim 91.4 geldim...yeniden saglikli bi bedenim olsun sonrada INŞALLAH anne olabilirim yavrumu kucagima alirim sagliklica iNŞALLAH benim hikayem bu canim 19 aylik evliyim hamd olsun... hedefim 65 olmak sonrada hamilelik INŞALLAH ❤ ismim seda canim memnun oldum

Son düzenleme:
Zor surecler yasamissin canim cok gecmis olsun kaybettigin bebekler icin de cok uzuldum basin sagolsun, bunda da vardir bir hayir insallah rahminde herhangi bir sorun yoktur bazi kadinlarda dusuk olabiliyor.Illa sorun olmasi gerekmiyir yani.

Bende gebelik planliyorum ama ne yazikki kolay olmuyor bazi hormon degerlerim kotu malesef sanirim tup yaptiricam yaza(insallah gerek kalmaz) ondan dolayi tedavi oncesi zayiflamam lazim.

Rabbim tum isteyenlere de bize de hayirli evlatlar nasip etsin,ama oncelikle siki bir diyetle kilo verelim hem sagligimiz icin hem de fit anne olabilmek icin sonrasinda elbet hayirlisiyla bebeklerimiz olur.

Öyle canim kendimi cok saldim yemekten vazgecemiyorum ozelikle abur cubur yiyorum

AMiN canim ALLAH razi olsun ❤ sanada cok gecmis olsun canim bende genetik testimi yaptırdım biraz toparlaniyim rahim filmi cektiriyim hayirlisyla RABBIM hepimize sagliklica evlatlar nasip etsin iNŞALLAH hayirli dogumlarla canim❤

Önce kilolarimizi verelim hayirlisyla sonrada INŞALLAH hamis oluruz ❤

Aman sakin canim saldim falan deme bak hem yaza da bir sey kalmadi ya bismillah deyip baslayalim

Senin kilonun bir kismi odemdir canim dikkat edersen bu hafta en az 1-2 kilo verirsin.

Oncelikle evdeki abur cuburlari yok etmekle baslayabilirsin,detoks suyu hazirlayip her ogunden once bir bardak icebilirsim,ceviz suyu tavsiye ederim yag yakici ozelligi ve meto hizlandirici ozelligi var bunlarla baslayabilirsin sende.

Bir de corekotu yagi kesinlikle tavsiye ederim,hamilelik planlayan bayanlarin mutlaka kullanmazi gerek.

Su ve spor da cok onemli tabiki,ben 2.5 litre su ve haftada 4-5 gun 45 dk doga yuruyusu yapiyorum

Sagol canim elimizden geleni yapalim❤ senim hedefim ne canim

Gunaydinlarrr

Her zamanki gibi erkenciyimmm,kahvaltimi yapip okula gidicem,kahvaltim yazayim bu sabah 2 haslanmis yumurta,5 zeytin ve yesil cay.

Ogle sadece bir kase mercimek corbasi ve yogurt.

Aksam da dunden kalan ispanak yemeginden 6 kasik yerim,ara ogun yapmayi dusunmuyorum.

Kahvaltimda degisiklik yaptim,

2 haslanmis yumurta,iki kasik lor peyniri(kendim yaptim tuzsuz harikaydii)
3 zeytin ve 2 ceviz ici.

Uyandigimda ise ceviz suyumu ictim ve bir kasik corekotu yagimi ictim

Kahvaltimda degisiklik yaptim,

2 haslanmis yumurta,iki kasik lor peyniri(kendim yaptim tuzsuz harikaydii)
3 zeytin ve 2 ceviz ici.

Uyandigimda ise ceviz suyumu ictim ve bir kasik corekotu yagimi ictim

Ogle yemegimi de yedim kacamaksiz sukur,ama okuldayken bir ara seytan durttu kisir canim cekti ama tabiki yemedim aferinnn bana

Eve geldim,yemek derdi yok bugun ben dunden kalan ispanagi yiyecem esime de kuru fasulye vardi onu isitacam.Simdi film koyup izleyeyim azicik keyif yapayimm

Yalniz benim sayfaya bir kere yazan kaciyor neyse zaten kendim icin actim gunlugu onemli olan benim motivasyonim cok sukur o da gayet yuksek

Ben burdayım canim ❤ yarin sporada basliyorum bu yola bas koydum
Hosgeldin kuzum bugun goremeyince gelen kaciyor sandim

Neyse onemli olan bizim kararli ve iradeli olmamiz ben cuma gunleri tartiliyorum genelde sen hangi gun tartiliyorsun?

Bir de ben bundan sonra yediklerimin resmini aticam daha acik olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…