Merhaba canim ❤_Masalim_ canim kendini tanitirmisin?kaynasimis oluruz.
Benim adim zeynep,30 yasinda 2.5 yillik evliyim,sinif ogretmeniyim evlendikten sonra kilo almaya basladim en fazla 75 gordum ama suan 67.5 hededim insallah 55 olmak.
Zor surecler yasamissin canim cok gecmis olsunMerhaba canim ❤
Yasim 27
kilom 91.2
Kilo alma sebebim stresteyken yemege kendimi vuruyorum yemek yemek beni mutlu ediyor evlendigimde 70 kiloydim 19 ayda 91 olmusum22 23 yaşlarımda 55 60 arasydım ne olduysa 4 5 senede oldu canim
Ilk bebegimi dusuk sonucu kaybettim 70ken bianda kendimi 80 kusurlerde buldum sonra yeniden hamile kaldim 88 kiloydum okadar cok mutluydum ki oglum olcakmis onu 1 ay önce yine dusuk sonucu kaybettim rahimimde sanirim sorun suan kendimi toparlayalip doktora gidicem simdi 1 ay gecti cok zor seyler yasadim bugun tartildim 91.4 geldim...yeniden saglikli bi bedenim olsun sonrada INŞALLAH anne olabilirim yavrumu kucagima alirim sagliklica iNŞALLAH benim hikayem bu canim19 aylik evliyim hamd olsun... hedefim 65 olmak sonrada hamilelik INŞALLAH ❤ ismim seda canim memnun oldum
Öyle canim kendimi cok saldim yemekten vazgecemiyorum ozelikle abur cubur yiyorumZor surecler yasamissin canim cok gecmis olsunkaybettigin bebekler icin de cok uzuldum basin sagolsun, bunda da vardir bir hayir insallah rahminde herhangi bir sorun yoktur bazi kadinlarda dusuk olabiliyor.Illa sorun olmasi gerekmiyir yani.
Bende gebelik planliyorum ama ne yazikki kolay olmuyor bazi hormon degerlerim kotu malesef sanirim tup yaptiricam yaza(insallah gerek kalmaz) ondan dolayi tedavi oncesi zayiflamam lazim.
Rabbim tum isteyenlere de bize de hayirli evlatlar nasip etsin,ama oncelikle siki bir diyetle kilo verelim hem sagligimiz icin hem de fit anne olabilmek icin sonrasinda elbet hayirlisiyla bebeklerimiz olur.
Aman sakin canim saldim falan deme bak hem yaza da bir sey kalmadi ya bismillah deyip baslayalimÖyle canim kendimi cok saldim yemekten vazgecemiyorum ozelikle abur cubur yiyorum
AMiN canim ALLAH razi olsun ❤ sanada cok gecmis olsun canim bende genetik testimi yaptırdım biraz toparlaniyim rahim filmi cektiriyim hayirlisyla RABBIM hepimize sagliklica evlatlar nasip etsin iNŞALLAH hayirli dogumlarla canim❤
Önce kilolarimizi verelim hayirlisyla sonrada INŞALLAH hamis oluruz ❤
Sagol canim elimizden geleni yapalim❤ senim hedefim ne canimAman sakin canim saldim falan deme bak hem yaza da bir sey kalmadi ya bismillah deyip baslayalim
Senin kilonun bir kismi odemdir canim dikkat edersen bu hafta en az 1-2 kilo verirsin.
Oncelikle evdeki abur cuburlari yok etmekle baslayabilirsin,detoks suyu hazirlayip her ogunden once bir bardak icebilirsim,ceviz suyu tavsiye ederim yag yakici ozelligi ve meto hizlandirici ozelligi var bunlarla baslayabilirsin sende.
Bir de corekotu yagi kesinlikle tavsiye ederim,hamilelik planlayan bayanlarin mutlaka kullanmazi gerek.
Benim hedefim 55 canim,en gec haziran aonuna kdar kendime zaman verdim insallah o kiloya ulasacagima inaniyorum.Sagol canim elimizden geleni yapalim❤ senim hedefim ne canim
Ben burdayım canim ❤ yarin sporada basliyorum bu yola bas koydum_Masalim_ canim ugramadin bugun umarim gune kacamaksiz baslamissindir.
Hosgeldin kuzum bugun goremeyince gelen kaciyor sandimBen burdayım canim ❤ yarin sporada basliyorum bu yola bas koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?