Diyet yarışması

Evet haklısınız benim en yapmamam gereken şey akşam yemeğini geçe bırakmamak düzene sokmaya çalışacağım yarından itibaren inşallah. Tatlı kaçamadı yaptım ya oldu öyle bir şey kahvaltıda yediğimiz çikolata sayılmıyor ama di mi
öğlene kadar misafir hazırlığı yaptım ikindide pazara çıktım akşam yemeğiydi derken gün bitti ben de bittim apor yapmadım ama hiç oturmadım da bence en azından pazara gidip helmek spordan sayılıyordur

Kızlar kızlar,,, Günaydınnn hayırlı cumalar,

Bugün Planım şöyle
Sabah: 2 yumurta domates salatalık 3 zeytin bir dilim ekşi maya ekmek
Öğlen : Meyve ve peynir
İkindi: Soda 15 çig kuruyemiş
Akşam Salata + Balık.
Spor ise Zumba ve yüzme

Kahvaltı göründüğü gibi
Ara öğünde kefir ve kuru incir kayısı

Eklentiler

• IMG_4501.webp
    98,8 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_4505.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 12

İki lokma yedim demişsin idealdir yani çok abartmamışsın. Pazarın uzaklığını bilmiyorum ama yarım saat ve daha fazla yürüdüysen sayabiliriz canım.

Her gün aktif olabileceksen gel canım çünkü grupta aktif olmayanlar var büyük ihtimal onları tartı listesine almayacağım
Olmaya çalışırım canım.
kendimi tanıtayım. Adım Zeynep Aylin . 45 yaşındayım. Aslında beni diyet konusunda kızımın kilo alması teşvik etti. ona örnek olmak için bu sürece girmek istedim. çünkü bizim beslenme şeklimiz çocuklara da örnek oluyor.
Şu anda 99.5 kg mım. hedefim 80 kg. İnşallah sizinle verebilirim.

Akşam yemeği ton balıklı salata
Bugün spor yok malesef

Eklentiler

• IMG_4662.webp
    75,6 KB · Görüntüleme: 7
Merhaba hanımlar, nasıl gidiyor süreciniz, açıkçası benim baya zor gidiyor. Eskisi ben olsaydı keşke bu haftayı alışma süreci olarak kabul ediyorum inşallah haftaya çok daha iyi olacağıma inanıyorum.

Bugünkü menümü de yazayım hemen
Sabah büyük bir bardak su
Kahvaltı
Sucuklu yumurta, 2 dilim ekmek, zeytin, domates salatalık ve biraz peynir
Akşam
Tavuk pirzola az yağda pişirdim ve turşu ve yoğurt, kuru incir (biraz fazla kaçırmış olabilirim galiba bu inciri de hiç yemesem iyi olacak bundan sonra)
Akşam yeşil çay içerim
2 lt su
Maalesef spor yok

bu hafta oryantasyon olsun. yinede cok yüklenme kendine hafifledikçe hareketimizin kolay olacağını düşünelim. haftalar biriktikçe bi bakmışız aylar oluvermiş. SAlmak yok güzel gidiyoruz.

Kızlar bugün görümcem gelecekmiş. Spora gidemeyeceğim. Spor iptal görümcem gidince belki evde bişiler yapmaya çalısırım. enerji kalırsa :)

15.08.2025
İlk öğün 13.30 civarı 1 lahmacun 1 ayran
Ara ikindi 1 hurma , 3-4 çiğ badem,1 soda 1 kahve
Akşam : 2 haşlanmış yumurta,yoğurt,1 dilim ekmek,1 tk tereyağ ve zeytinyağda sotelediğim mantar,egzersiz yaparsam yazıcam gece

Merhaba,olur burda motivede olursunuz ama önce kendiniz isteyeceksiniz ben doğumda 30 kilo aldım,21 ayda verdim,son hızlanma dönemecim hazirandı tekrar düzenli egzersize kalori hesabına başladım vucut oturduktan sonra kalori sayma işini bırakıyorum daha dengeli abartmadan herşeyden yiyerek besleniyorum gebelik öncesi böyleydim , ama ben vucudumu artık tanıyorum sadece diyetle kilo veremiyorum egzersizede vucut alışıyor bir süre sonra o nedenle hep setlerimi değiştiriyorum belli aralıklatla vucudu şaşırtıyorum,haziran ortası gibi hedef koydum 70 kiloyu kıramıyordum bir türlü , dedimki agustos son hafta tatile kadar 62 olucam,şu anda en son tartıda 64 ü gördüm bakalım bu salı 63 ü görürsem yuksek ihtimal tatile 62 giderim,bu süreçte çok acı var bol sabır ve azim gerekli,gündüz çalışıyorum eve gelince kızım uyuyanq kadar non stop 22:00-22:30 arası uyur sonra pelte gibi oluyorum,yemeğimi geceden yapıyoruö bazn ertesi gün için ve bu araya zorda olsa egzersizi sıkıştırdım hazirandqn bu yana çünkü tartı ve aynanın motivasyonu herşeye değiyor

15 Ağustos 2025 Cuma Menü
sabah 11.00
2 haşlanmış yumurta
domates - salatalık
10 zeytin
Yarım avokado

ara 14.00
4 yemek kaşığı yoğurt
salatalık

Akşam 19.00
300 gram balık
salata

2 litre su
30 dk Leslie

ben de 2 yıl önce 26 kg verdim. Aslında dediğine katılıyorum. En güzel motivasyon ayna ve tartı. Bu süreç için de 1 ay sabretmek gerek. 1 aydan sonra fark gözle görülmeye başlandığı zaman motivsyon üst düzeye çıkıyor.

Tamam hoş geldiniz o zaman Kesinlikle haklısınız en kısa sürede beraber veririz inşallah

bu hafta oryantasyon olsun. yinede cok yüklenme kendine hafifledikçe hareketimizin kolay olacağını düşünelim. haftalar biriktikçe bi bakmışız aylar oluvermiş. SAlmak yok güzel gidiyoruz.
Aynen bu hafta biraz alışma süreci benim için
Ben 39 yaşında 2 çocuk annesiyim. İlk geceliğine 25 kilo aldım ve 90'nın üzerini görmüş biriyim. Tam kilo vermeye başlamışken ikinci oğluma hamile kaldım bu kez çok kilo almadım ama yine de kiloludum. Uzunca dönem belkide her zaman kilolara mücadele ettim. 7 yıl önce 64kg kadar düşmüştüm uzunca süre korudum bunu ama 3,5 yıl önce meslek değişimi yattım ve öğretmenliğe geçtim. Haliyle hem mesleki açıdan hem de hayatımda da çok rahata kavuştuğum bu dönemde maalesefki kilo almaya başladım ve şu an 75'i gördüm ve ne yazıktır kilo alınca hep basenlerimden alıyorum şöyle anlatayım yanlara doğru benişleyen bir görüntüm var üst bedenime alt bedenimin arasında 2 beden fark var. Toparlanacagım ama hem tatlı düşkünlüğü bırakacağım hem de hayatıma yürüyüş eklemem lazım iyice hareketsizleştim. İşte böyle

Merhaba canım. Benim de alt bedenim üstüme göre fazla. Diyetisyene gittiğimde bana 2 ana 1 ara öğünle alt bölgeden en güzel veririz demişti. Naçizane paylaşmak istedim. Bir de günde 5 bin adım sabah aç karnına veya akşam yemeğinden önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…