• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyete bi türlü başlayamayanlar ben kendime diyet kardeşi arıyorum

mryy1

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2016
113
69
13
burda benimle birlikte diyet yapmak isteyen var mı mesela bi kişi olucak yarın başlicaz ve gün sonunda ne yediğimizi yazicaz birbirimize ama doğru olarak hem yazarsak gün içinde yemek yemeye de korkarız ,1 ay müddet vereceğiz içtiğimiz suyun litresine kadar yaptığımız sporun saatine kadar hem birbirimiz motive edicez hemde yarış içinde olucaz bakalım bir ayda ne kadar kilo verebilecez sadece 1 kişi istiyorum kararlı olarak ben çok kararlıyım şimdiden söyliyim ..

burda benimle birlikte diyet yapmak isteyen var mı mesela bi kişi olucak yarın başlicaz ve gün sonunda ne yediğimizi yazicaz birbirimize ama doğru olarak hem yazarsak gün içinde yemek yemeye de korkarız ,1 ay müddet vereceğiz içtiğimiz suyun litresine kadar yaptığımız sporun saatine kadar hem birbirimiz motive edicez hemde yarış içinde olucaz bakalım bir ayda ne kadar kilo verebilecez sadece 1 kişi istiyorum kararlı olarak ben çok kararlıyım şimdiden söyliyim ..

Bugün bende günlük açtım çok kararliyim doğum sonrası kiloları vermeye 74 kıloyum 20 kilo vermem lazim ama nasıl. 4 aylık bi oğlum var bugün dikkat edeyim dedim sut azaldı belki psikolojik bilmiyorum

Bugün bende günlük açtım çok kararliyim doğum sonrası kiloları vermeye 74 kıloyum 20 kilo vermem lazim ama nasıl. 4 aylık bi oğlum var bugün dikkat edeyim dedim sut azaldı belki psikolojik bilmiyorum
Arkadasim sen diyet yapma bence,ogluna sut lazim simdi bolca,bnde emzirirken yaptim,hemen sutum azaldi,biraktim.
En azindan bir yasina gelsin,oyle yaparsinn

Bende vermek istiyorum,ama bir turlu yapamadim,hep yedim ,bozdumm
65 im ,en azindan 60 olmam lazim simdilik

Bugün kahvaltida 3 dilim kepekli ekmek biraz sucuklu yumurta, az bişey peynir, 3, 4 zeytim ve çay içtim.
Öglen 1 simit yedim başka birşey yok.
Ama işte akşam çiğ köfte yedim dayanamadim. Yani bugün tam bir fiyaskoydu

Back
X